Ερωτηση για hotels.com

mourohavlos

Member
Επιστρέφω στο θέμα γιατί μόλις είδα τι έχει γίνει στο λογαριασμό μου με τις νύχτες που είχα ήδη στα rewards κ είναι μια βλακεια κ μισή. Εγώ είχα κάνει ακριβές διαμονές κ αντί να βγει ο μέσος όρος όπως πριν πχ 200 ευρώ, τώρα σου δίνουν πίσω σε εικονικά χρήματα το 10% μόλις του συνολικού ποσού που ξοδεψες..πχ ξοδεψες 600 ευρώ σύνολο? Ε θα πάρεις 60 ευρώ κ πολλά σου είναι...αντί πχ 200 μέσο όρο...δε ξέρω εμένα δε μ αρέσει αυτό γιατί είμαι κ πολυεξοδη :haha: κ δε συμφέρει αν ταξιδεύεις high season η σε ακριβά μέρη που συνέφερε να τα χαλάσεις εκεί
Κάτι δεν καταλαβαίνω. Και πριν παίρναμε μια νύχτα δωρεάν για ποσό το μέσο όρο των 10 διακυκτερεύσεων. Αν οι 10 διανυκτερεύσεις ήταν 10x60=600 ευρώ, το ίδιο ποσό δε βγαίνει με τώρα?

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Κάτι δεν καταλαβαίνω. Και πριν παίρναμε μια νύχτα δωρεάν για ποσό το μέσο όρο των 10 διακυκτερεύσεων. Αν οι 10 διανυκτερεύσεις ήταν 10x60=600 ευρώ, το ίδιο ποσό δε βγαίνει με τώρα?
Μπορεί κ ναχεις δίκιο δε ξέρω, δεν είμαι καλή στα μαθηματικά. Απλώς μου χτύπησε λίγο άσχημα όταν το ειδα

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...
Το "ποσό" που κερδίζεις ειναι ίδιο ακριβώς με πριν. Απλά αλλάζουν προς το καλύτερο οι όροι και αντί να υποχρεούσαι να το ξοδέψεις όλο σε μια διανυκτέρευση με πιθανότητα να χάσεις μέρος των χρημάτων σου, τώρα γίνεται "πορτοφόλι" όπου έχεις πίστωση και κάθε φορά επιλέγεις τι ποσό θέλεις να πληρώσεις με πορτοφόλι και τι ποσό με δικά σου χρήματα.

Γενικώς ο ανταγωνισμός μεταξύ των τεσσάρων πλατφορμών έχει κάνει δουλίτσα.

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εγω στο προφιλ μου σημερα βλέπω αυτό. Δηλαδή δεν άλλαξε τιποτε. Απλά άλλαξε η ονομασία απο σφραγίδες σε hotels.com. cash.
Screenshot_20260808_120457_Hotelscom.jpg

paefstra

Member
Συγγραφέας
Μου έτυχε το πιο παλαβό σκηνικο στα τοσα χρονια. Μείναμε Ρωμη σε δωμάτιο κλεισμένο απο Hotels.com και κοντα ενα μηνα περιμενω την επιβράβευση. Τίποτα.
Το ψάχνω λίγο ακόμη, η κράτηση δεν φαίνεται ουτε στις προηγούμενες, όπως θα έπρεπε, ουτε στις ακυρωμενες.
Κάνω αναζήτηση με τον αριθμό κράτησης που ειχα στο μειλ, μου βγάζει ακυρωμένη, ενώ ηταν προπληρωμένη, και βλέπω και μηνύματα οτι δεν πήγαμε και μας περίμεναν άδικα.
Επειδή τσεπωσαν τσουχτερό δημοτικο φορο cash οπως ειθισται, υποψιάζομαι οτι τον παντελονιασαν και δήλωσαν οτι δεν πήγαμε.
Θα το ψάξω λίγο ακόμη αλλα πραγματικά η απατεωνια ειναι σε αλλο level.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.332
Μέλη
40.310
Νεότερο μέλος
Smr

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom