Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

ggonholidays

Member
Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Γκαλαπάγκος
Αν θες και κατι τυπου Αθηναικο αστικο μαγειρειο, που εχουν κι αυτα το ειδικο βαρος τους στην Αθηναικη κουζινα πχ φαγητο Κυριακης εξω, να σου πουμε.
Ναι θέλω :cool: Ευχαριστω!!

paefstra

Member
Συγγραφέας

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.

Ψάχνω και ένα "λαϊκο" μαγαζί στο κέντρο. Κάτι που να θυμήζει παλιά Αθήνα. Ένα μαγειρίο ή μια ταβέρνα που να κράτησε τον χαρακτήρα στο μενού, περιβάλλον και τιμές!
Για τσέκαρε το «Δίπορτο», μήπως εννοείς κάτι τέτοιο.

exploring

Member
Κι αυτο ιστορια 100 ετων στο Κολωνακι. Για αστους που βαριουνται να μαγειρεψουν τα μεσημερια, συχναζουν καλοντυμενοι κυριοι και κυριες ενω η κουζινα ειναι Αθηναικου Τσελεμεντε
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Εξαιρετικά χαμηλές τιμές διακρίνω. Η χωριάτικη στα 7,9 με φέτα ποπ το λες και τσάμπα.

underwater

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Για τσέκαρε το «Δίπορτο», μήπως εννοείς κάτι τέτοιο.
Μου έχουν πει ότι έχει χαλάσει πολύ το Δίπορτο, αλλά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη επειδή δεν έχω πάει η ίδια να επιβεβαιώσω.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Ψάχνω και ένα "λαϊκο" μαγαζί στο κέντρο. Κάτι που να θυμήζει παλιά Αθήνα. Ένα μαγειρίο ή μια ταβέρνα που να κράτησε τον χαρακτήρα στο μενού, περιβάλλον και τιμές!
Ίσως να έχει κρατήσει χαρακτήρα και ο Μπάρμπα-Γιάννης στην Εμμανουήλ Μπενάκη 94, στα Εξάρχεια που ήταν έτσι όπως τα λες τα προηγούμενα χρόνια. Όμως έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και με την νέα διεύθυνση δεν έχω πάει για να σου πω με σιγουριά.
Υπερθεματίζω για το Λέσβος που πρότεινε η @annoula .

paefstra

Member
Συγγραφέας
Εξαιρετικά χαμηλές τιμές διακρίνω. Η χωριάτικη στα 7,9 με φέτα ποπ το λες και τσάμπα.
Ειναι πραγματικα για αναγκες φαγητου επιχειρηματιων και "επωνυμων" :p κατοικων της γειτονιας, οχι για εξοδο. Κατι τετοια μαγαζια καλυπτουν φαγητο καθε μερα για καποιους, γι αυτο εχει καθημερινο μενου μαγειρευτων. Παροτι τρως σε υφασματινο τραπεζομαντιλο με την πετσετουλα σου, απο οσο θυμαμαι.

zade

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου...

Το πιο "αυθεντικό" πραγμα κοντά σε αυτό που περιγράφεις είναι η Ταβέρνα Οικονόμου στα Πετράλωνα.
Αλλά είναι στα Πετράλωνα.

annoula

Member
Το πιο "αυθεντικό" πραγμα κοντά σε αυτό που περιγράφεις είναι η Ταβέρνα Οικονόμου στα Πετράλωνα.
Αλλά είναι στα Πετράλωνα.
Στα Πετράλωνα εμένα μ' αρέσει ο Σαντορινιός, έχει και ωραία αυλή.
Α! Και το ραέτι στους Αμπελόκηπους ειναι αυτού του στυλ, comfort food.

XristinaK

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Δολομίτες
Ταξίδι-Όνειρο
Όπου "χορεύει" το Β.Σέλας
Ίσως να έχει κρατήσει χαρακτήρα και ο Μπάρμπα-Γιάννης στην Εμμανουήλ Μπενάκη 94, στα Εξάρχεια που ήταν έτσι όπως τα λες τα προηγούμενα χρόνια. Όμως έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και με την νέα διεύθυνση δεν έχω πάει για να σου πω με σιγουριά.
Υπερθεματίζω για το Λέσβος που πρότεινε η @annoula .
Ο μπαρμπα-Γιάννης δυστυχώς έγινε κάτι άλλο τώρα....

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ