- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησιά Γκαλαπάγκος
Ναι θέλωΑν θες και κατι τυπου Αθηναικο αστικο μαγειρειο, που εχουν κι αυτα το ειδικο βαρος τους στην Αθηναικη κουζινα πχ φαγητο Κυριακης εξω, να σου πουμε.
Ναι θέλωΑν θες και κατι τυπου Αθηναικο αστικο μαγειρειο, που εχουν κι αυτα το ειδικο βαρος τους στην Αθηναικη κουζινα πχ φαγητο Κυριακης εξω, να σου πουμε.
Κι αυτο ιστορια 100 ετων στο Κολωνακι. Για αστους που βαριουνται να μαγειρεψουν τα μεσημερια, συχναζουν καλοντυμενοι κυριοι και κυριες ενω η κουζινα ειναι Αθηναικου ΤσελεμεντεΝαι θέλωΕυχαριστω!!
Για τσέκαρε το «Δίπορτο», μήπως εννοείς κάτι τέτοιο.Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.
Ψάχνω και ένα "λαϊκο" μαγαζί στο κέντρο. Κάτι που να θυμήζει παλιά Αθήνα. Ένα μαγειρίο ή μια ταβέρνα που να κράτησε τον χαρακτήρα στο μενού, περιβάλλον και τιμές!
Εξαιρετικά χαμηλές τιμές διακρίνω. Η χωριάτικη στα 7,9 με φέτα ποπ το λες και τσάμπα.Κι αυτο ιστορια 100 ετων στο Κολωνακι. Για αστους που βαριουνται να μαγειρεψουν τα μεσημερια, συχναζουν καλοντυμενοι κυριοι και κυριες ενω η κουζινα ειναι Αθηναικου Τσελεμεντε
ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΦΙΛΙΠΠΟΥ
Μου έχουν πει ότι έχει χαλάσει πολύ το Δίπορτο, αλλά το μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη επειδή δεν έχω πάει η ίδια να επιβεβαιώσω.Για τσέκαρε το «Δίπορτο», μήπως εννοείς κάτι τέτοιο.
Ίσως να έχει κρατήσει χαρακτήρα και ο Μπάρμπα-Γιάννης στην Εμμανουήλ Μπενάκη 94, στα Εξάρχεια που ήταν έτσι όπως τα λες τα προηγούμενα χρόνια. Όμως έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και με την νέα διεύθυνση δεν έχω πάει για να σου πω με σιγουριά.Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.
Ψάχνω και ένα "λαϊκο" μαγαζί στο κέντρο. Κάτι που να θυμήζει παλιά Αθήνα. Ένα μαγειρίο ή μια ταβέρνα που να κράτησε τον χαρακτήρα στο μενού, περιβάλλον και τιμές!
Ειναι πραγματικα για αναγκες φαγητου επιχειρηματιων και "επωνυμων"Εξαιρετικά χαμηλές τιμές διακρίνω. Η χωριάτικη στα 7,9 με φέτα ποπ το λες και τσάμπα.
Το πιο "αυθεντικό" πραγμα κοντά σε αυτό που περιγράφεις είναι η Ταβέρνα Οικονόμου στα Πετράλωνα.Ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις.
Στα Πετράλωνα εμένα μ' αρέσει ο Σαντορινιός, έχει και ωραία αυλή.Το πιο "αυθεντικό" πραγμα κοντά σε αυτό που περιγράφεις είναι η Ταβέρνα Οικονόμου στα Πετράλωνα.
Αλλά είναι στα Πετράλωνα.
Ο μπαρμπα-Γιάννης δυστυχώς έγινε κάτι άλλο τώρα....Ίσως να έχει κρατήσει χαρακτήρα και ο Μπάρμπα-Γιάννης στην Εμμανουήλ Μπενάκη 94, στα Εξάρχεια που ήταν έτσι όπως τα λες τα προηγούμενα χρόνια. Όμως έχει αλλάξει ιδιοκτήτη και με την νέα διεύθυνση δεν έχω πάει για να σου πω με σιγουριά.
Υπερθεματίζω για το Λέσβος που πρότεινε η @annoula .
Εντελώς κάτι άλλο.....Ο μπαρμπα-Γιάννης δυστυχώς έγινε κάτι άλλο τώρα....
Ο μπαρμπα-Γιάννης δυστυχώς έγινε κάτι άλλο τώρα....
Κρίμα! Έπεσε πολύ κυριλίκι στον Μπάρμπα Γιάννη