Εστιατορια και ταβερνες και ζαχαροπλαστεία στην Αθηνα

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
αὐτὸ ἀκριβῶς, τίποτ'ἄλλο!
Δηλαδη ζητα φαι στο κεντρο μεσημερι κ τον στελνεις σε σουβλατζίδικο σε 7 στασεις με το μετρό? Να θυμηθω να σε ρωτησω για κανα μαγειρευτό που παντα προτιμω μεσημερι.😁

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Για ν απαντήσω και πιο συγκεκριμένα στο ερώτημα σου, ίσως λίιιγο πιο πάνω βάζω το CTC από το Herve. Νομίζω έχει ακόμα στο μενου ένα απ τα καλύτερα πιάτα που εχω φάει ποτέ, τη βελουτέ σούπα καλαμποκιού με αστακό και τρούφα.
Την εχει, οπως και το αλλο signature πιατο του τον "πειραγμενο" γυρο.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
Δηλαδη ζητα φαι στο κεντρο μεσημερι κ τον στελνεις σε σουβλατζίδικο σε 7 στασεις με το μετρό? Να θυμηθω να σε ρωτησω για κανα μαγειρευτό που παντα προτιμω μεσημερι.😁
Με τόση σάλτσα που έβαζε το συγκεκριμένο σουβλατζιδικο είναι σαν να έτρωγες κοκκινιστό!

Smaragda53

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
αχ, μακάρι νάξερα!
Ταξίδι-Όνειρο
Πολυνησία
Είμαι Αθήνα κέντρο έκτακτα μέχρι το βράδυ. Ρίξτε καμία πρόταση για φαγητό το μεσημέρι στο κέντρο χωρίς να μας φύγει νεφρό! 😉
Ο Μπάμπης, Ζαλοκωστα 6 στο κεντρο
Feyrouz στην Αιόλου
Αθηναικον στη Μητροπόλεως και τη Θεμιστοκλεους

alma

Member
Μέγας Συγγραφέας
Μόλις περασα αλλά είδα ότι κάνουν έργα και απέναντι (όπου συνήθως αφήνω το glx) είναι μη σταθμεύσιμα! Καποια άλλη στιγμη, σΘ.
View attachment 533714
Υπάρχει κανένα πάρκινγκ επι πληρωμή στην περιοχή;
Τι λέτε οι ντόπιοι;

duty_free

Member
Από Κορυδαλλό μόνο verde papagalo
διαφωνῶ μὲ τὸ "μόνο".

Υπάρχει κανένα πάρκινγκ επι πληρωμή στην περιοχή;
ναί, ἔχει, ἐπὶ τῆς ταξιαρχῶν, ἐλάχιστα μέτρα ἀπὸ τὸν ἀγαναχτισμένο σουβλατζόπουλο, νοτιοδυτικά, (πρὸς τὴν πλατεία δηλαδή).

jimp

Member
Αφηγητής
διαφωνῶ μὲ τὸ "μόνο".

ναί, ἔχει, ἐπὶ τῆς ταξιαρχῶν, ἐλάχιστα μέτρα ἀπὸ τὸν ἀγαναχτισμένο σουβλατζόπουλο, νοτιοδυτικά, (πρὸς τὴν πλατεία δηλαδή).
Εντάξει για θέμα καλύτερου μαγαζιού και γευστικά και στην παρουσίαση.

pepakos

Member
Αφηγητής
Ταξίδι-Όνειρο
Αργεντινή 🇦🇷
Πήγαμε Spitjack το Σάββατο, στην σκούφου στο σύνταγμα.
Ωραία ατμόσφαιρα αλλά το φαγητό δεν μας ενθουσίασε.
Η πάπια ήταν στεγνή, δεν έλεγε τίποτα. Η πικάνια ωραία ψημένη αλλά σκληρή αρκετά.
Και η μοσχαρίσια μπριζόλα ήταν απλά οκ. Σωστά ψημένη, ζουμερή αλλά από γεύση τίποτα το ιδιαίτερο.
Νομίζω για τα λεφτά του υπερτιμημένο αρκετά.

Señor_Nada

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Άβυσσος
διαφωνῶ μὲ τὸ "μόνο".
Πρέπει να γίνει αναφορά και στον Παναγιώτη στη Γρηγορίου Λαμπράκη. Δεν το είχα ποτέ τόσο ψηλά όσο την αγανάκτηση αλλά και αυτό το μπιφτέκι ήταν δυνατό. Και το τζατζίκι έπεφτε με μοναδική σπατουλαριστη τεχνική. Η πρώτη δαγκωματια είχε μόνο τζατζίκι! Δυστυχώς πάνε χρόνια που έχει φύγει από την ζωή ο Παναγιώτης και για την τωρινή εκδοχή δεν έχω ακούσει καλά λόγια. Πιστεύω ότι όλη η μυστική συνταγή σε αυτές τις σάλτσες είναι ότι τα καζάνια δεν πλένονται ποτε, απ'την στιγμή που μπει σαπούνι σε αυτές χάνεται όλη η μαγεία. Αυτή η σπιρτάδα είναι το σήμα κατατεθέν και αυτό που ψάχνουμε.

Επίσης θα κάνω και μια αναφορά στο πεινιρλι από το τοπ τζαντε. Εγγυημένη καουρα και για να το χωνέψεις θες τρεις μέρες αλλά αν περάσω από εκεί θα πάρω ακόμα κι αν δεν πεινάω. Ότι καλύτερο.

Α ρε Κορυδαλλε μας μεγάλωσες με γκουρμεδιες!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.124
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα