Ευρωπαικη Καρτα Ασφαλισης

babouridis

Member
Κάναμε αίτηση για την κόρη μου στις 28/2 και η κάρτα ήρθε κανονικά σε φυσική μορφή στις 12/3.
Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη οπότε για να φτάσει από Αθήνα η κάρτα μάλλον θα πρέπει να στείλω περιστέρι να τις παραλάβει...

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Η ηλεκτρονική κάρτα σε μορφή pdf μπορεί να χρησιμοποιηθεί αν δεν λάβω έγκαιρα την φυσική κάρτα την ώρα που τη χρειάζομαι?? Εγώ έκανα αίτηση χθες αλλά τις χρειάζομαι προς το τέλος της πρώτης βδομάδας του Απριλίου, διάβασα ότι κάνουνε περίπου 7 με 10 εργάσιμες μέρες βέβαια ταχυδρομεία καθυστερούν πολύ
Αν και έχει υπάρξει χρονιά που μου ήρθε μετά από ένα ημερολογιακό μήνα συνήθως την λαμβάνω σε περίπου 15 μέρες. Οπότε έχεις πιθανότητες να την έχεις στα χέρια σου πριν φύγεις.
Φαντάζομαι όμως πως και το pdf εφόσον έχει τον πραγματικό αριθμό της φυσικής κάρτας μια χαρά θα κάνει την δουλειά

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Εμείς είμαστε Θεσσαλονίκη οπότε για να φτάσει από Αθήνα η κάρτα μάλλον θα πρέπει να στείλω περιστέρι να τις παραλάβει...
Και εγώ από Θεσσαλονίκη την τελευταία φορά με ήρθε σε 3-4 εργάσιμες.

makisg

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Μυτιλήνη, Λέσβος.
Ταξίδι-Όνειρο
Νησιά Φίτζι

Και εγώ από Θεσσαλονίκη την έκανα τις προάλλες και ήρθε μέσα στην βδομάδα.

MaryK

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πρόσφατα που έκανα αιτηση μπορούσες αμέσως μετά να κατεβάσεις φωτογραφία και των δυο όψεων της κάρτας σε pdf.

babouridis

Member
Καλησπέρα. Έκανα την αίτηση για την Κάρτα καθώς είχε λήξει η προηγούμενη. Είδα ότι μόλις ολοκληρώθηκε η διαδικασία έχε σύνδεσμο να κατεβάσω την κάρτα σε pdf αρχείο όπου φαίνονται και οι 2 όψεις. Αυτό σημαίνει ότι πλέον δεν την στέλνουν σε φυσική μορφή? Ή θα περιμένω την στείλουν? Περισυ που είχα κάνει την διαδικασία δεν είχε εμφανιστεί σύνδεσμος να κατεβάσω σε pdf την κάρτα και μου την έστειλαν με ταχυδρομείο. Πάντως αυτή στο pdf δεν έχει κάτι σαν barcode και δεν ει άι και σε καλή μορφή. Ευχαριστώ.
Τελικά ήρθαν ταχυδρομικά την Παρασκευή 27/3/2025. 2 βδομάδες έκαναν

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Εγώ την έβγαλα 1η Μαρτίου κ ακόμα τίποτα... Αλλά μετά το θέμα με τα ΕΛΤΑ που έκλεισαν καταστήματα, στη περιοχή μου γενικά είναι τραγική η κατάσταση.. Έτσι έγινε και με μια χρεωστική που ανανέωσα πρόσφατα, είπαν από την Άλφα ότι μου την έστειλαν, περίμενα περίμενα τίποτα, εν τέλει μου ήρθε μετά από ενάμιση μήνα (ίσως και παραπάνω δε θυμάμαι ακριβώς) ενώ είχα ήδη ενημερώσει την Άλφα και μου έστειλαν με κούριερ άλλη. Ελπίζω δηλαδή να είναι αυτό το πρόβλημα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom