Γενικά Ευρώπη αλλά που;;;

Rozaki@

Member
Μηνύματα
110
Likes
15
Καλησπέρα σας, θα ήθελα τη συμβουλή σας για ένα ταξίδι που προγραμματίζουμε σε μια χώρα της Ευρώπης την περίοδο από μέσα Νοέμβρη με Γενάρη, αναλόγως της άδειας που θα έχουμε...
Το θέμα έχει ως εξής...Πέρισυ είχαμε προγραμματίσει να πάμε Τοσκάνη... Ωστόσο η άδεια ακυρώθηκε τελευταία στιγμή και χάσαμε κ εισητήριαμιας και ήταν προσφορά... Προσπαθήσαμε να πάμε ξανά το Μάρτη αλλά πάλι δεν τα καταφέραμε.. Είπαμε να πάμε φέτος τον Οκτώβρη αλλά δυστυχώς πάλι δεν μπορούμε..
Όπότε αποφασίσαμε να πάμε κάπου αλλού (γιατί η Τοσκάνη δεν μας κάθεται) όποτε αποφασίσουν να μας δώσουν μια βδομάδα άδεια μέσα στο χειμώνα.. Κ επειδή ξέρω ότι Νοέμβρη με Γενάρη δεν είναι καλή περίοδος για την Τοσκάνη θα ήθελα να μου προτείνετε εσείς μια χώρα και πόλη (ως βάση) που να ενδείκνυται για εκείνη την περίοδο για ένα ταξίδι διάρκειας 5-7 διανυκτερεύσεων...
Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.. Περιμένω τα φώτα σας :)
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Καλησπέρα, Rozaki@.
Αν μπορείς διευκρίνησε πόσα χρήματα, πόσα άτομα και τι στιλ ταξιδιού θέλετε (π.χ. εκδρομές στην εξοχή, αξιοθέατα).
Πάντως αν πάτε τέλη Νοέμβρη με αρχές Δεκέμβρη θα πρότεινα Γερμανία που έχει υπέροχο χριστουγεννιάτικο κλίμα και πανέμορφες πόλεις και φανταστική εξοχή.
Μια λύση θα ήταν το Βερολίνο και μια άλλη το Μόναχο ως βάση και ενοικίαση αυτοκινήτου για επίσκεψη στα Βαυαρικά χωριά.
 

Rozaki@

Member
Μηνύματα
110
Likes
15
Σε ευχαριστώ για την απάντηση
Η αλήθεια είναι πως κ εμένα μου πέρασε η ιδέα της Γερμανίας αλλά αμέσως μετά σκέφτηκα πως άμα καταλάβουν ότι είμαστε Ελληνες θα γελάνε μαζί μας! χαχα!

Λοιπόν θα είμαστε δυο άτομα.. Δεν θέλουμε να πάμε με γκρουπ... Τώρα για τα χρήματα δεν ξέρω να σου πω... Πιο πολύ με καίει η χώρα τα χρήματα θα τα βολέψουμε λιγο πολύ... Στην Τοσκάνη είχαμε υπολογίσει πάνω κάτω 1200 με ξενοδοχείο αυτοκίνητο και αεροπορικά για 7 διανυκτερεύσεις... 5 Φλωρεντία και 2 Σαν Τζιμινιάνο αν θυμάμαι καλά! Οπότε λίγο πολύ εκεί θέλουμε να είμαστε!
Α επίσης μας αρέσει κ η εξοχή και τα αξιοθέατα.. Γι αυτό είχαμε επιλέξει και Τοσκάνη πυ τα συνδιάζει όλα
 

ΕΡΣΗ

Member
Μηνύματα
6.454
Likes
2.531
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν θελεις εξοχη τοτε θα ελεγα Μοναχο με βολτα στη Βαυαρια. Εκπληκτικα τοπια. Εχουν γραφει πολλες ταξιδιωτικες διηγησεις για αυτη την περιοχη και υπαρχουν και πολλες πληροφοριες. Μπορεις να εχεις δυο διανυκτερευσεις στο Μοναχο και πεντε διανυκτερευσεις σε χωριουδακια και αλλες πολεις της Βαυαριας. Ειναι αξεχαστη διαδρομη. Μπορεις επισης να το συνδυασεις και με Αυστρια Σαλτσμπουργκ αν θελεις.
 

Rozaki@

Member
Μηνύματα
110
Likes
15
Ωραία!
Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις! Κάποια άλλη πρόταση έχετε να μου κάνετε; Ή να προσανατολιστώ αμέσως Γερμανία; Δν έχω πρόβλημα για τη Γερμανία απλά θέλω να δω όλες τις επιλογές που έχουμε...

Ευχαριστώ
 

atrapos

Member
Μηνύματα
51
Likes
41
Επόμενο Ταξίδι
Βιετναμ
Ταξίδι-Όνειρο
Καραιβικη
Μετα απο 1 μηνα αυτο το καλοκαιρι σε Ολλανδια,Γερμανια,Τυρολο θα προσθετα στα οσα ηδη αναφερθηκαν και την υπεροχη Μπαμπεργκ στη Βαυαρια με το ιστορικο της κεντρο μνημειο της Ουνεσκο.70 χιλιομετρα απο Νυρεμβεργη,200 απο Μοναχο.Η ακομα τη Χαιδελβεργη αλλα και τις κοιλαδες Ρηνου-Μοζελ για ομορφη φυση.Το κοστος γενικα πολυ πιο κατω απο τη χωρα μας.Αν ειχα εξαλλου πολλα χρηματα θα πηγαινα αυτο το μηνα των διακοπων μου στην Ελλαδα κι οχι κεντρικη Ευρωπη...
 

Vito

Member
Μηνύματα
746
Likes
1.019
Πολύ ωραια φύση και ομορφα χωριουδάκια ύπαρχουν στη Σλοβακία...είναι και πιο φθηνή από τη Γερμανία....Η χώρα είναι πνιγμένη στο πράσινο, στα βουνά, στις κοιλάδες, κλπ..μπορείς να το συνδιάσεις και με ανατολική Τσεχία ή νότια Πολωνία (συμπεριλαμβανομένου την Κρακοβία)..

Αλλή επιλογή..Βόρεια Ισπανία...από τους Βασκους έως την Γαλικία τα τοπία είναι εκπληκτικά, πολείς και χωριά πανέμορφα!!

όπου και να πας (Γερμανία, Σλοβακία, Ισπανιά,..) ωραία είναι..καλα να περάσεις!!
 

underwater

Member
Μηνύματα
2.710
Likes
11.219
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εγώ νομίζω ότι για την συγκεκριμένη περίοδο θα πρότεινα να γυρίσετε την Αυστρία, που είναι μικρή και πολύ Χριστουγεννιάτικη! Ή Τσεχία με βάση την Πράγα! Και φυσικά Λονδίνο και περίχωρα, πάντα επίκαιρο!
 
Μηνύματα
107
Likes
39
Επόμενο Ταξίδι
Κωσταντινούπολη!
Ταξίδι-Όνειρο
O γύροs του κόσμου!
Πάντως αν πας προς Βαυαρία μεριά, μην παραλείψεις με τίποτα το γειτονικό Αυστριακό Salzbourg...προορισμός ονειρεμένος απο μόνο του! Μπορεί βέβαια να συνδυαστεί με τα γύρω παραλίμνια χωριουδάκια, όλα πολύ όμορφα και γραφικά!
 

loulou

Member
Μηνύματα
13
Likes
1
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη ή Άμστερνταμ...
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλημέρα κι από μένα....Κι εγώ θα ήθελα τη βοήθειά σας....Σχεδιάζουμε για να πάμε ένα ταξίδι γύρω στα 7-8 άτομα παρέα....Σαν γκρουπ δηλαδή θα είμαστε...Γύρω στην 28η Οκτωβρίου για 5 μέρες. Που μας προτείνετε????Θα θέλαμε και χαλάρωση, γιατί το καλοκαίρι δε μας έκατσε καλά, και να δούμε και πράγματα. Να μπορούμε να βγούμε για ένα ποτό, κλπ....Από θέμα χρημάτων να είναι κάτι σχετικά οικονομικό που να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ (και πολύ λέω)....Αποκλείουμε το Ντουμπάι και τα Αραβικά Εμιράτα, καθώς πέρισυ τέτοια εποχή είχαμε πάει....Λονδίνο επίσης το αποκλείουμε, καθώς και Παρίσι, που επίσης τα έχουμε επισκεφθεί....

Please....Βοηθήστε με.....Ψάχνω, ψάχνω, ψάχνω και δε βρίσκω κάτι....
 

nera_gr

Member
Μηνύματα
816
Likes
193
Επόμενο Ταξίδι
Ρώμη!
Ταξίδι-Όνειρο
Κεντρική Αφρική
Θα θέλαμε και χαλάρωση, γιατί το καλοκαίρι δε μας έκατσε καλά, και να δούμε και πράγματα. Να μπορούμε να βγούμε για ένα ποτό, κλπ....Από θέμα χρημάτων να είναι κάτι σχετικά οικονομικό που να μην ξεπερνά τα 1000 ευρώ
Ρώμη.
Φτηνά εισιτήρια, για 7-8 άτομα μπορείτε να κλείσετε διαμερισματάκι και να σας έρθει αρκετά οικονομικά, φαγητό φτηνό ειδικά αν παίρνετε καμιά πίτσα στο χέρι, αξιοθέατα ένα σωρό, να πιείτε ποτό έχει, πολλά χωριουδάκια τριγύρω για χαλαρές εκδρομούλες στη φύση.

Δεύτερη επιλογή Βουδαπέστη.
Ισχύει ό,τι είπα για εισιτήρια και διαμερισματάκια, φτηνό φαγητό -όχι πίτσες αλλά πολλές επιλογές σε φτηνά εστιατόρια-ταβέρνες- πολλά αξιοθέατα, μπαράκια κλπ, χαλάρωση επίσης σε κοντινά χωριουδάκια ή στα λουτρά.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.742
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom