Κροατία Σλοβενία Ζάγκρεμπ & Λιουμπλιάνα Χριστούγεννα

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Καλησπέρα παρέα. Κλείσαμε για το διάστημα 18 Δεκεμβρίου - 23 Δεκεμβρίου να πάμε Ζάγκρεμπ.

Το πλάνο είναι να πάμε στην λίμνη Bled και στην Λιουμπλιάνα. Πως αξίζει να τα χωρίσουμε; Θέλουμε να πάμε σε χριστουγεννιάτικες αγορές, να δούμε γραφικά χωριούδακια κτλπ.

Αρχικά, το έχω σκεφτεί: 2 βράδια Ζάγκρεμπ, 2 βράδια Λιουμπλιάνα για να δούμε τα γύρω και 1 βράδυ στην λίμνη Bled.

Γενικά η επαρχία της Σλοβενίας μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ταξίδι μόνο στην χώρα αυτή χωρίς να γίνει σε συνδυασμό με την Κροατία.

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Χριστούγεννα πριν μερικά χρόνια η λίμνη Μπλεντ ήταν καλυμμένη με χιόνι, ψάξε το λίγο. Εμείς είχαμε καθίσει τρία βράδια στο Ζαγκρεμπ κι ένα στη Λιουμπλιάνα και θεωρώ πως το μοιράσαμε σωστά . Η Λιουμπλιάνα με τα χιόνια ήταν κούκλα αλλά είναι μικρή και κάπως αδιάφορη ! Θα ξαναπάω όμως καλοκαίρι για να δω τη φύση της Σλοβενιας.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Χριστούγεννα πριν μερικά χρόνια η λίμνη Μπλεντ ήταν καλυμμένη με χιόνι, ψάξε το λίγο
Με την έννοια ότι δεν θα δούμε πολλά; Ακόμα και έτσι αξίζει την διανυκτέρευση;
Εμείς είχαμε καθίσει τρία βράδια στο Ζαγκρεμπ
Είναι γραφικό και αυτό; Εκπέμπει την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων;

fenia42

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Με την έννοια ότι δεν θα δούμε πολλά; Ακόμα και έτσι αξίζει την διανυκτέρευση;

Είναι γραφικό και αυτό; Εκπέμπει την ατμόσφαιρα των Χριστουγέννων;
Να είσαι προετοιμασμένος ότι θα είναι παντού χιόνι και η λίμνη μπορεί να είναι παγωμένη. Δε ξέρω αν αξίζει διανυχτερευση. Εμείς δεν πήγαμε .
Το δε Ζαγκρεμπ ήταν όμορφα στολισμένο με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , αγορές , ζεστό κρασί κλπ.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Να είσαι προετοιμασμένος ότι θα είναι παντού χιόνι και η λίμνη μπορεί να είναι παγωμένη. Δε ξέρω αν αξίζει διανυχτερευση. Εμείς δεν πήγαμε .
Το δε Ζαγκρεμπ ήταν όμορφα στολισμένο με χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις , αγορές , ζεστό κρασί κλπ.
Ευκαιρία να δούμε και λίγο χιόνι άρα..τέλεια! Στο χωρίο έχει κάποια αγορά;

maria91

Member
Καλησπέρα παρέα. Κλείσαμε για το διάστημα 18 Δεκεμβρίου - 23 Δεκεμβρίου να πάμε Ζάγκρεμπ.

Το πλάνο είναι να πάμε στην λίμνη Bled και στην Λιουμπλιάνα. Πως αξίζει να τα χωρίσουμε; Θέλουμε να πάμε σε χριστουγεννιάτικες αγορές, να δούμε γραφικά χωριούδακια κτλπ.

Αρχικά, το έχω σκεφτεί: 2 βράδια Ζάγκρεμπ, 2 βράδια Λιουμπλιάνα για να δούμε τα γύρω και 1 βράδυ στην λίμνη Bled.

Γενικά η επαρχία της Σλοβενίας μου φαίνεται πάρα πολύ ενδιαφέρον και δεν ξέρω μήπως θα έπρεπε να γίνει ένα ταξίδι μόνο στην χώρα αυτή χωρίς να γίνει σε συνδυασμό με την Κροατία.
Γυρω στην λιμνη δε νομιζω να εχει τιποτα ανοικτο εκεινη τη περιοδο,θα πηγαινα μονο σαν βολτα μερικες ωρες...χωρισε τις διαμονες σε Ζαγκρεμπ και Λιουμπιανα ειδικα η τελευταια χειμωνα και με αγορες πρεπει να ναι κουκλα!

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Γυρω στην λιμνη δε νομιζω να εχει τιποτα ανοικτο εκεινη τη περιοδο,θα πηγαινα μονο σαν βολτα μερικες ωρες
Καλημέρα. Κι όμως, διαβάζω πως είναι τα πάντα ανοιχτά, με αγορά στημένη γύρω γύρω από την λίμνη και άλλα διαφορά.

Extra muros

Member
Συγγραφέας

Noμιζω καλά τα χωρισες. Η Λιουμπλιάνα βγαίνει κατ εμέ σε μια μέρα οπότε την επόμενη εκδραμεις επαρχία. Το Ζάγκρεμπ δεν είναι τόσο όμορφο, αλλά υπερτερεί σαφώς σε ζωή, τιμές κ φαγητό, σωστά έδωσες 2 βραδια.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom