Πάρος Μύκονος Ημερησια απο Παρο στη Μυκονο!

mpempa91

Member
Μηνύματα
111
Likes
274
Καλημερα σε ολους!!! Σε λιγες μερες θα επισκεφτω την Παρο για διακοπες! Θα μεινουμε 8 μερες και θα θελαμε να παμε μια εκδρομουλα στη Μυκονο με τα μικρα καραβακια που φευγουν απο τη Ναουσα! Η διαρκεια παραμονης στο νησι ειναι 6 ωρες! Περισσοτερο μας ενδιαφερει να περπατησουμε τη χωρα, να δουμε τη μικρη Βενετια και τους Ανεμομυλους! Επειδη δεν εχω ιδεα απο το νησι, ολα αυτα ειναι κοντα μεταξυ τους? Και απο το λιμανι τι αποσταση εχουν? Μπορεις να πας με τα ποδια??
Επισης σκεφτομαστε αν μας φτανει ο χρονος να κανουμε και μια βουτια! Δεν θελουμε να παμε στις κοσμικες παραλιες, ουτε να ξοδεψουμε μια περιουσια. Ειδα τον Αγιο Στεφανο που ειναι κοντα στο λιμανι. Ειναι ωραια παραλια? Πιστευετε οτι θα προλαβουμε να δουμε τα υπολοιπα αν ξοδεψουμε 1,5-2 ωρες στην παραλια???
 

Orfeasraf

Member
Μηνύματα
581
Likes
484
Αυτά τα μικρά καραβάκια σταματάνε στο παλιό λιμάνι Μυκόνου που είναι στη χώρα εκεί βρίσκονται τα σοκάκια καο οι ανεμόμυλοι. Για να πάτε στον Αγ. Στέφανο θα πάτε με το κτελ που εχει συχνά δρομολογια για εκεί. Η διαδρομή διαρκει περίπου 15 λεπτά. Είναι μια καλη επιλογη, πολύ ωραία παραλία και πράγματι πολύ πιο ήσυχη σε σχεση με άλλες της Μυκόνου.
 

STKF

Member
Μηνύματα
1.140
Likes
5.325
Περισσοτερο μας ενδιαφερει να περπατησουμε τη χωρα, να δουμε τη μικρη Βενετια και τους Ανεμομυλους! Επειδη δεν εχω ιδεα απο το νησι, ολα αυτα ειναι κοντα μεταξυ τους?
Ναί είναι κοντά. Από την μικρή Βενετία βλέπεις τους ανεμόμυλους.

Και απο το λιμανι τι αποσταση εχουν?
Ρίξε μία ματιά στο google maps.

Μπορεις να πας με τα ποδια??
Πολύ άνετα. :)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.799
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom