Ταϊλάνδη Η αρχή ενός ταξιδιωτικού ονείρου!!

Yorgos

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
Πακιστάν-Κίνα
Ταξίδι-Όνειρο
Roraima-Socotra
Θα είμαι ειλικρινής και σαφώς υποκειμενικός. Δεν είναι ότι δε μου άρεσε η Ταϊλάνδη, από την οποία γύρισα την προπερασμένη Κυριακή, είναι ότι θεωρώ πως την κάνουν hype για 10αράκι και καταλήγει ένα τίμιο και όμορφο 7. Η Μπανγκόκ μου άρεσε αρκετά. Το Πουκέτ ελάχιστα. Τα νησιά γύρω από το Πουκέτ αρκετά μεν, αλλά ακόμα και στις εξωτικές παραλίες που κολύμπησα ένιωσα ότι μου αρέσουν μεν αλλά. Ενώ οι 4 από τους 6 ξετρελάθηκαν, οι άλλοι 2 είμασταν "ναι οκ πολύ όμορφα αλλά". Πιθανόν, όπως σωστά είπε η μία κοπέλα, επειδή οι 2 μας είχαμε πάει σε Μαλδίβες και Καραϊβική, που θεωρώ ότι είναι ότι ωραιότερο έχουμε κολυμπήσει και είχαμε ψηλά τον πήχη. Παρόλα αυτά ενδιαφέρουσα χώρα σίγουρα.

ΥΓ δεν συμπάθησα καθόλου τους ντόπιους. 7/10 ήταν αγενέστατοι και με κάθε συνομιλία προσπαθούσαν να σε σκαμάρουν
Τα ακούω όσα λες, αλλά Πουκέτ και γύρω είναι ίσως το χειρότερο μέρος στη χώρα από πολλές απόψεις.

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Θα είμαι ειλικρινής και σαφώς υποκειμενικός. Δεν είναι ότι δε μου άρεσε η Ταϊλάνδη, από την οποία γύρισα την προπερασμένη Κυριακή, είναι ότι θεωρώ πως την κάνουν hype για 10αράκι και καταλήγει ένα τίμιο και όμορφο 7. Η Μπανγκόκ μου άρεσε αρκετά. Το Πουκέτ ελάχιστα. Τα νησιά γύρω από το Πουκέτ αρκετά μεν, αλλά ακόμα και στις εξωτικές παραλίες που κολύμπησα ένιωσα ότι μου αρέσουν μεν αλλά. Ενώ οι 4 από τους 6 ξετρελάθηκαν, οι άλλοι 2 είμασταν "ναι οκ πολύ όμορφα αλλά". Πιθανόν, όπως σωστά είπε η μία κοπέλα, επειδή οι 2 μας είχαμε πάει σε Μαλδίβες και Καραϊβική, που θεωρώ ότι είναι ότι ωραιότερο έχουμε κολυμπήσει και είχαμε ψηλά τον πήχη. Παρόλα αυτά ενδιαφέρουσα χώρα σίγουρα.

ΥΓ δεν συμπάθησα καθόλου τους ντόπιους. 7/10 ήταν αγενέστατοι και με κάθε συνομιλία προσπαθούσαν να σε σκαμάρουν
Μπορω να πω οτι και για μενα ειναι ισως η χωρα που μου αρεσε λιγοτερο... οι ντοπιοι δεν μου "ταιριαξαν", ο τουρισμος της μου φανηκε χαμηλου επιπεδου, πολυ πορνεια... κι οχι τιποτα αλλο λογω Ταυλανδης πηρε η μπαλα και τις γυρω χωρες και δεν τις εχω επισκεφθει... πολυ κακως, πρεπει να επανορθωσω.

annoulita100

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Εκουαδόρ
Ταξίδι-Όνειρο
All the world 💓
Σίγουρα στην Ταϋλάνδη δεν πας για cultural exchange!! Είναι μια χώρα φοβερά τουριστικοποιημενη με όλες τις συνέπειες που αυτό συνεπάγεται. Ωστόσο συνεχίζω να την «αγαπώ» και την βάζω πλέον σαν ένα ανάλαφρο διάλειμμα μεταξύ των ταξιδιών μου χωρίς περεταίρω προσδοκίες.

annoula

Member
Χαχαχαχαχα 🤣 🤣 🤣 πραγματικά υπέροχα!!! Ακόμα μελετάνε αυτά τα θεϊκά burger της θείας του koh Chang και την καλύβα που έφτιαξαν στην από εκεί πλευρά....(Θα αναφερθώ στην συνέχεια της ιστορίας σχετικά!)
Είναι που τα παιδιά "δεν θα θυμούνται τίποτα" !!!!!!!!! 🙃🙃🙃
Τα δικά μου θυμούνται πράγματα που εγώ δεν θυμάμαι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.123
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom