Η ζωή μου ...ένα ταξίδι!

Chryssalujo

New Member
Από ό,τι φαίνεται, το μικρόβιο του ταξιδιού το είχα πριν καν γεννηθώ! Ξεκίνησα τις… διαδρομές μου από την κοιλιά της μαμάς μου, με πρώτο προορισμό τη Ρώμη — ναι, τόσο νωρίς! Από τότε δεν σταμάτησα ποτέ. Έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη, έχω πεταχτεί και μέχρι τις ΗΠΑ, και φυσικά συνεχίζω ακάθεκτη.
Η αλήθεια είναι μία: δουλεύω για να ταξιδεύω… και ταξιδεύω για να έχω λόγο να συνεχίζω να δουλεύω! 😄
Και κάπου εκεί, στον ορίζοντα των ονείρων μου, με περιμένει η Αργεντινή(μακάρι να πάω σύντομα)… γιατί πάντα χρειάζεται ο επόμενος προορισμός!

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
DCOrlandoN.OrleansNashvil
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Από ό,τι φαίνεται, το μικρόβιο του ταξιδιού το είχα πριν καν γεννηθώ! Ξεκίνησα τις… διαδρομές μου από την κοιλιά της μαμάς μου, με πρώτο προορισμό τη Ρώμη — ναι, τόσο νωρίς! Από τότε δεν σταμάτησα ποτέ. Έχω γυρίσει σχεδόν όλη την Ευρώπη, έχω πεταχτεί και μέχρι τις ΗΠΑ, και φυσικά συνεχίζω ακάθεκτη.
Η αλήθεια είναι μία: δουλεύω για να ταξιδεύω… και ταξιδεύω για να έχω λόγο να συνεχίζω να δουλεύω! 😄
Και κάπου εκεί, στον ορίζοντα των ονείρων μου, με περιμένει η Αργεντινή(μακάρι να πάω σύντομα)… γιατί πάντα χρειάζεται ο επόμενος προορισμός!
Welcome!
:welcome:
Και σου εύχομαι να "πατήσεις" σύντομα και στον επόμενο προορισμό. Πράγματι ονειρικός.

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
:welcome2:
Ήρθες στο κατάλληλο σημείο για να μην σταματήσεις ποτέ να ταξιδεύεις!

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
:welcome2:

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
Σου εύχομαι στο πρώτο σου τανγκό στο Buenos Aires να μην θα μετράς βήματα… μόνο χτύπους καρδιάς.
Και να έχεις ένα όμορφο χαμόγελο σαν αυτό στη φωτογραφία του προφίλ σου

Last edited:

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Καλώς την! χαίρομαι να βλέπω ενθουσιώδεις ταξιδιώτισσες σαν κι εσένα..σου εύχομαι να πραγματοποιήσεις κάθε σου ταξιδιωτικό όνειρο και να μη χάσεις ποτέ ούτε τον ενθουσιασμό,αλλά ούτε και το χαμόγελό σου!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.076
Μέλη
40.089
Νεότερο μέλος
Όλγα

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom