Ryanair Η πρώτη μου φορά (Ryanair test fly)

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Βαθιά μεσα μου ήξερα ότι θα τα καταφέρω...ήρθε η ώρα να το αποδείξω. Εγώ ήμουν πάντοτε μαχητής, επίμονος και υπομονετικός, πάντα κατάφερνα στους στόχους μου. Με την κατάλληλη προετοιμασία βέβαια, πάντα με μεθοδικότητα με σκληρή δουλειά...όμως κάτι τόσο δύσκολο, δεν αναγκαστηκα ποτέ στην ζωή μου να πραγματοποιήσω. Να που ήρθε η ωρα όμως, η μεγάλη πρόκληση, το μεγάλο ναι... πως θα τα βγάλω πέρα, πως θα σταθώ στο ύψος μου σαν άνδρας, γιατί σε μένα θεέ μου?
Δυστυχώς οι παρακλήσεις μου δεν έπιασαν τόπο, ήταν παραπάνω από φανερό πλέον ότι θα έπινα το πικρό ποτήρι ως το τέλος...
ναι, θα πετούσα με την Ράιαν...
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.419
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Να το μεταφέρουμε στις ιστορίες σε εξέλιξη; Καλά το πας :) :) :)
 

thimios8663

Member
Μηνύματα
434
Likes
127
Επόμενο Ταξίδι
Ρουμανία-Σερβία
Ταξίδι-Όνειρο
Ινδία
Το οτι μας γράφεις τώρα είναι θετικό στοιχείο!!!Για να δούμε και τη συνέχεια...!
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Η προετομασία:
Μια γρήγορη έρευνα στο Φόρουμ και με έλουσε κρύος ιδρώτας. Χιλιάδες ακατανόητοι κώδικες, αριθμοί, μετρήσεις, συντελεστές. Μοναδικοί συμπαραστάτες οι Άγιοι Ανάργυροι (Pan pan- Thanasis U2). Ψάχνω για μεζούρες και ζυγαριές, καταστρώνω σχέδια και αρχίζω να ετοιμαζω βαλίτσα (χειραποσκευή). Το μυαλό μου δουλεύει εντατικά και σκαρφίζομαι διάφορα κόλπα (τα οποία φυσικά μοιράζομαι μαζί σας) για να πιάσω τα στάνταρτ της ράιαν:
1. Πουκάμισα: προτιμήστε τα καλοκαιρινά, έχω υπολογίσει ότι γλιτώνετε 30% σε όγκο και 40% σε βάρος.
2. Παντελόνια: προτιμήστε τα σχισμένα, κερδίζετε 10% σε όγκο και 15& σε βάρος. Αν έχουν πιάσει λίγδα πλύντετα δυο φορές, κερδίζετε 1% σε βάρος και μπορεί να σας ρίξει και μια δεύτερη ματιά καμιά γκόμενα...
3. Βρακιά: η προυπηρεσία σας στο Caligula οι γυναίκες και στο One man show οι άνδρες μπορεί να αποδειχθεί σωτήρια, αν είχατε την προνοητικότητα να μη πετάξετε τα αξεσουάρ.
4. Κάλτσες: η μόδα ειναι με το μέρος σας, θα προτιμήσετε φυσικα αυτές που φτάνουν κατω από τον αστράγαλο.
5. Μπουφάν: προτιμούμε τους ζεστούς προορισμούς της ράιαν και δεν έχουμε ποτέ πρόβλημα.
6. Είδη καθαριότητας και υγιεινης: θα αστειεύεστε...
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Όμως αν και οι προετοιμασίες μου πήγαιναν καλά, ο φόβος και η ανασφάλεια είχαν φωλιάσει μέσα μου. Τις νύχτες πεταγόμουν έντρομος και κάθιδρος να μετρήσω την βαλίτσα για χιλιοστή φορά. Μόλις πήγαινα να ηρεμήσω λίγο (κατά τα ξημερώματα) το ίδιο όνειρο με στοίχιωνε ξανά και ξανά:
Ένας ψηλός άντρας με μακρυά μαλλιά και γένια (στην αρχή νόμισα ότι μου κάνει πλάκα ο Καρβέλας), κάθονταν μπροστά σε μια γκορτζιά που καίγονταν ή σε ένα βράχο (το όνειρο σε αυτό το σημείο ήταν μπερδεμένο), φορούσε μια μακρυά άσπρη κελεμπία (κομψός, δεν μπορώ να πω) κρατούσε μεγάλες πέτρινες πλάκες στα χέρια του και κάτι μουλεγε σε μια ακατανόητη γλώσσα σε μένα (που αργότερα ανακάλυψα ότι ήταν αρχαία καταλανικά). Δεν καταλάβαινα χριστό, κάτι για χίλιες εντολές της Ράιαν ξεχώριζα, αλλά μέσα στην άγνοιά μου έλεγα και από καμιά μακακία, τσατιζόταν αυτός, του πέφτανε οι πέτρες, θρύψαλλα...εκεί πάνω ξυπνούσα. Ποτέ δεν έμαθα πότε προλάβαινε και ξανασκάλιζε τις χίλιες εντολές μέχρι το επόμενο βράδυ.
 

jpsih

Member
Μηνύματα
242
Likes
109
Επόμενο Ταξίδι
???
αν ελειπε απο τον τιτλο το (Ryanair test fly) θα ηταν σαφως πιο ενδιαφερον..
αναμενουμε για τα περεταιρω...
 

Borealis

Member
Μηνύματα
3.817
Likes
7.700
Πέρασαν οι μέρες αργά και βασανιστικά, ήρθε η ώρα και νάμαστε στο Μακεδονία. Τα πάντα ήταν υπό έλεγχο, η αποσκευή μου ήταν ακριβώς 273 γρ. ελαφρότερη από το επιτρεπόμενο, αυτό που δεν με άφηνε όμως να ησυχάσω ήταν ότι τελικά (παρά τη τεράστια προσπάθεια μου) ήταν 26 χιλ.(ένα τέταρτο του πόντου) περισσότερο στο πάχος. Περνάμε τον έλεγχο και ναμαστε στα Dutyfree, όπου η συνταξιδιώτισα έχει την φαεινη ιδέα να αγοράσει μια Herseys των 500γρ, και σαν να μη έφτανε αυτό, απαίτησε να μπει στην ΔΙΚΗ μου χειραποσκευή!!! την κοίταξα στα μάτια γεμάτος απελπισία, έχω κάνει τα πάντα για σένα, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΠΑΕΙ!!!
Με περισσότερα από 250 γρ. υπέρβαροι φτάσαμε στο τσεκ ιν. Η καρδιά μου πήγαινε να σπάσει. Μπροστά μας δύο ελληνίδες, κοιτάω προσεκτικά και τι να δω. Κρατάνε από μια βαλιτσα δυο φορές μεγαλύτερη από τη δική μου+ τσάντες+ περιοδικά+ φαγώσιμα. Χαμογελαω χαιρέκακα, που πάτε κοπελιές που θέλετε και Ρώμη! δεν διαβάζετε Travel stories εσείς? Ω ρε πλάκα θαχει τώρα να μας καθυστερήσουν και την πτήση...
 

North66

Member
Μηνύματα
4.303
Likes
5.039
Επόμενο Ταξίδι
Γεωργία
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Αν είχες προμηθευτεί το ειδικό λοκογιλεκομπουφάν με τις 20 τσέπες που είχα προτείνει σε παλιότερο ποστ, δε θα είχες κανένα πρόβλημα και άγχος για την αποθήκευση των αφορολογήτων ειδών. Αντίθετα, θα μπορούσες να βοηθήσεις άλλους ταξιδιώτες της λατρεμένης να αποθηκεύσουν τα δικά σους αφορολόγητα (με το αζημίωτο βέβαια!:D).
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.953
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ε, το τσεκίν είναι πάντα πολύ πριν από τα dutyfree, σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου....
 

fenia42

Member
Μηνύματα
3.880
Likes
14.419
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ε, το τσεκίν είναι πάντα πολύ πριν από τα dutyfree, σε όλα τα αεροδρόμια του κόσμου....
Μάλλον θέλει να πει boarding γαιτί στη ryanair δεν υπάρχει τσεκ ιν.
Αλλά που να το ξέρεις εσύ καημένε μου .... :D
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.300
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom