Θάσος Θάσος: Ανακαλύπτοντας το σμαραγδένιο νησί

renata

Member
Μηνύματα
5.540
Likes
1.950
Επόμενο Ταξίδι
Νεπάλ
Το καλοκαίρι του 1985 επισκέπτες, μόνιμοι κάτοικοι και λάτρεις του νησιού καρδιοχτύπησαν. Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε κατάστρεψε ένα μεγάλο μέρος του δασικού πλούτου. Σήμερα, 25 χρόνια μετά, ο επισκέπτης του γαλαζοπράσινου νησιού στο βορειοανατολικό Αιγαίο διαπιστώνει, με μεγάλη ανακούφιση, πως εκείνη η φωτιά, ευτυχώς δεν στάθηκε ικανή να αλλοιώσει μια ειδυλλιακή εικόνα για διακοπές σ' ένα από τα ομορφότερα νησιά της χώρας, τη Θάσο. Μπορεί να μην βρίσκεται στις φημισμένες Κυκλάδες, ούτε στα κοσμοπολίτικα Δωδεκάνησα, ούτε ακόμα στα αρχοντικά Επτάνησα, σίγουρα όμως διαθέτει μια ξεχωριστή γοητεία ικανή να σε παρασύρει. Απαραίτητη προϋπόθεση: να την ανακαλύψεις.

Η συνέχεια εδώ: http://www.ana-mpa.gr/anaweb/user/showplain?maindoc=8973351&maindocimg=8973355&service=143
ana-mpa.gr
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.370
Likes
6.857
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
πριν 3 χρονια ανακάλυψα στην θάσο την μοναδικής ομορφιας Γκιολα.
την περασμένη κυριακή δεν αντεξα και ξαναπηγα εκει μονοημερη εκδρομη για ενα τελευταιο μπάνιο δηλαδη μακροβούτια και τι ανακάλυψα. Οτι υπαρχει το Giola shuttle service το οποιο το λειτουργει ενας ωραιος τυπος εξ Ιταλίας ο Μαρκο ο οποιος σε παιρνει απο την παραλία Σειρηνες σε ενα τζιποειδες οχημα κ σε μεταφερει 200 μετρα πριν την γκιολα αντι 2ε ανα διαδρομή και κοβοντας φυσικα φυσικα απόδειξη.
επισης 100 μετρα πριν την γκιολα εχει ανοιξει και ενα snack bar με τα σχετικά ειδη, κατι που επισης δεν υπηρχε πριν 3 χρονια.

για το πως φτανει κανεις στην γκιολα παραμένει πονεμενη ιστορια. ουδεμια πινακιδα στον κεντρικο δρομο
 
Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.284
Μέλη
38.893
Νεότερο μέλος
stefanoss

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom