Pegasus  Pegasus Αirlines - Δρομολόγια απο Ελλάδα

sezar7

Member
Μηνύματα
748
Likes
606
Με τις χειμερινές προσφορές της Pegasus οι επισκέπτες μπορούν να ανακαλύψουν τον πολιτισμικό και φυσικό πλούτο της Τουρκίας σε μια σειρά από περιοχές γύρω από αυτή την ποικιλόμορφη χώρα, με ναύλα απλής διαδρομής που ξεκινούν από μόλις € 29,99 περιλαμβανομένων των φόρων.

Οι επισκέπτες της Pegasus που αγοράζουν τα εισιτήριά τους μεταξύ της 31ης Οκτωβρίου και της 10ης Νοεμβρίου του 2013, μπορούν να ταξιδέψουν από και προς, σε έναν από τους πολλούς προορισμούς της Pegasus στην Τουρκία μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2013 και 29ης Μαρτίου 2014 σε τιμές απλής διαδρομής που ξεκινούν από μόνο € 29,99 περιλαμβανομένων των φόρων.

Η Pegasus συνδέει την Αθήνα με 31 προορισμούς στο εσωτερικό της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Καισαρείας ή Νεβσεχίρ (για την Καππαδοκία).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το www.flypgs.com/en ή οποιοδήποτε εγκεκριμένο σημείο πώλησης της Pegasus Airlines.





Πηγή: Ανακαλύψτε τις ομορφιές της Τουρκίας ταξιδεύοντας με την Pegasus και με μόλις 29,99 ευρώ | iefimerida.gr http://www.iefimerida.gr/node/128587#ixzz2jNhBA6TV
 

angelo_kav

Member
Μηνύματα
384
Likes
419
Επόμενο Ταξίδι
ΤΑΛΙΝ
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΕΙ
Μόνο από Αθήνα έχει? Απο Θεσ/νίκη???
 

andreaslll

Member
Μηνύματα
42
Likes
5
Να κάνω μερικές διορθώσεις:

με ναύλα απλής διαδρομής που ξεκινούν από μόλις € 29,99 περιλαμβανομένων των φόρων.
Στην τιμή αυτή δεν περιλαμβάνεται το τέλος τσεκ-ιν 5€ ανά πτήση. Δηλαδή έχουμε 30+5 ευρώ στο πήγαινε συν 50+5 ευρώ στην επιστροφή = 90 ευρώ. Για του λόγου το αληθές κάντε μόνοι σας μια δοκιμαστική κράτηση, ή δείτε αυτή που υπάρχει εδώ.

μπορούν να ταξιδέψουν από και προς, σε έναν από τους πολλούς προορισμούς της Pegasus στην Τουρκία
Η Pegasus έχει μόλις 2 προορισμούς, Κων/πολη και Σμύρνη, όμως για τη Σμύρνη δεν φαίνεται να ισχύει η προσφορά, ίσως έχουν κόψει τις απευθείας πτήσεις για το χειμώνα. Μόνο Κωνσταντινούπολη λοιπόν.

Η Pegasus συνδέει την Αθήνα με 31 προορισμούς στο εσωτερικό της Τουρκίας, συμπεριλαμβανομένης της Κωνσταντινούπολης, της Σμύρνης και της Καισαρείας ή Νεβσεχίρ (για την Καππαδοκία).
Υπάρχουν όντως οι συνδέσεις αυτές, όμως η συγκεκριμένη προσφορά ισχύει μόνο για απευθείας πτήσεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom