james9t
Member
Αν και έχω να πάω πολλά χρόνια (25!!) στη Λακωνία γιατί κάποιος που έχει παιδιά μαζί του να προτιμήσει το Λιμένι αντί για το Γύθειο; Τι ακριβώς έχει στο Λιμενι πέρα από κάποια σκόρπια σπίτια που θυμάμαι; Ά, και την ταβέρνα του Τάκη!
Έχει ζωή το βράδυ να πάει μια βόλτα με τα παιδιά του να φάει π.χ. ένα παγωτό ή μια κρέπα; Από ότι ενημερώθηκα δεν υπάρχουν εμπορικά καταστήματα στο Λιμάνι, ούτε καν φαρμακείο!
Η δε Καρδαμύλη είναι ωραία βάση εάν θέλεις να. εξερευνήσεις ΜΟΝΟ τη Μεσσηνιακή Μάνη και οτιδήποτε βρίσκεται κοντά της.
Αλλιώς, ο δρόμος ακόμη και προς την Καλαμάτα είναι γεμάτος στροφές!!!
Εγώ με μικρά παιδιά θα διάλεγα έναν μεγάλο οικισμό/ κωμόπολη για να μείνω.
Αυτός είναι και εμένα ο προβληματισμός μου. Προς το παρον εχω κλεισει δωματιο 2' απο το Γυθειο μπροστα στη θαλασσα με πισινα και πρωινο στα 1020€. Ναι θα οδηγησω για να κανω τις εξορμησεις μου σε Λιμενι , Αρεοπολη , κλπ αλλα εχω 6 διανυκτερευσεις οποτε μπορω να τα σπασω να μην τα κανω ολα σε 1-2 ημερες. Απο την αλλη εχω το Γυθειο ως βαση να κανω και τη βολτα μου το βραδυ και παραλιες με αμμο κοντα. Οκ μονο η Στουπα πεφτει μακρια αλλα μια μερα μπορω να παω .Αρεόπολη νομίζω είναι η καλύτερη επιλογή. Μόνο αρνητικό ότι είσαι μακριά από Ταίναρο αν θέλετε να πάτε. Κατα τα άλλα είναι αρκετά κοντά σε όλα τά ΣΟΣ. Βέβαια είναι πολύ ακριβές οι τιμές εκεί
Καταλαβαινω οτι απο Λιμενι μερια ειναι πιο αγρια η ομορφια αν το κατανοω σωστα αλλα αρκει αυτο ? Ειδικα αν οι τιμες απο εκεινη τη μερια ξεφευγουν οπως λετε