Ιδέες για μονοήμερες εκδρομές (από Αθήνα)

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.415
Likes
7.755
Μία φίλη μου καταστεναχωρημένη εχθές μου είπε πως δεν θα μπορέσει να φύγει από την Αθήνα το Πάσχα....μόνο ίσως για καμιά ημερήσια εκδρομή....έτσι της έδωσα υπόσχεση ότι θα της βρώ όμορφες προτάσεις για ημερήσιες εκδρομές.....
Τις μοιράζομαι και μαζί σας γιατί μου έκαναν "κλίκ" και για καμιά ενδεχόμενη συνάντηση travelστοριτών....Τι λέτε? Άλλωστε, αν παρατηρήσετε, όλες οι προτάσεις περιλαμβάνουν φαγητό.....:haha:
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.415
Likes
7.755
Ουζάκι στην ψαραγορά της Αίγινας
Η ιδέα: Με το που αρχίζουν οι πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες, ο νους μας τρέχει στις ουζοκατανύξεις στην ψαραγορά της Αίγινας. Και Κυριακή πρωί, που λέει ο λόγος, να σου μυρίσει... κατσούλα (το δημοφιλές τοπικό ψάρι) μπαίνεις στο ιπτάμενο και σε 35 λεπτά κάνεις βόλτα στην περαντζάδα με τα νεοκλασικά και τα πλωτά μανάβικα. Οι μυρωδιές θα σε οδηγήσουν από μόνες τους στα δυο cult ουζερί πίσω από την ψαραγορά, ενώ η καταπράσινη ενδοχώρα σε προκαλεί για βόλτες. Ακόμη κι αν θελήσεις να μείνεις το βράδυ, με τα πρωινά πλοία και τα ιπτάμενα θα είσαι στην ώρα σου στο γραφείο.
Highlights: Κατ' αρχάς, η ψαραγορά, η απόλυτα cult εμπειρία της Αίγινας. Δύο ουζερί βγαλμένα από ελληνική ταινία, ακριβώς πίσω απ' τους πάγκους των ψαράδικων. Ανάψτε ένα κερί στον 'Αγιο να βρείτε τραπέζι στον «Γελαδάκη» και χτυπήστε χταποδάκι, μαριδούλα και ό,τι άλλο έχουν βγάλει τα καΐκια. Δεν σας υποσχόμαστε το σούπερ φαΐ - όλα τα λεφτά είναι το περιβάλλον. Οι «ντόπιοι» συνήθως ξεκινούν με ένα ουζάκι εδώ και μετά μεταφέρονται στην ταβέρνα του Σκοτάδη στην προκυμαία. Προσοχή όμως, κρατήστε χώρο για μια μόκα σπέσιαλ στο ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον» με θέα τα κότερα. Αν θέλετε πάντως να δείτε την ανοιξιάτικη Αίγινα στα καλύτερά της νοικιάστε μηχανάκι και πεταχτείτε για μια βόλτα στην Παλαιοχώρα. Τέτοια εποχή τα λιθόστρωτα δρομάκια της έρημης μεσαιωνικής πρωτεύουσας του νησιού, με τα αναστηλωμένα βυζαντινά εκκλησάκια, είναι γεμάτα αγριολούλουδα, ενώ τα σκιερά πλατώματα «φωνάζουν» για πικνίκ.


Πικνίκ στον Πόρο του Χένρι Μίλερ
Η ιδέα: Μπαίνουμε στο ιπτάμενο με μοναδική αποσκευή τις βερμούδες, τα καπέλα μας, άντε και τη φωτογραφική μηχανή (ή μήπως ταξιδιωτικό σημειωματάριο για να μπούμε πιο πολύ σε mood Χένρι Μίλερ;) και σε μία ώρα αποβιβαζόμαστε στο γραφικό λιμάνι του Πόρου. Δεν θα κάτσουμε και πολύ σε στέρεο έδαφος -
ο Παναγιώτης, ο βαρκάρης μας, μας περιμένει σε μια όμορφη σκεπαστή βάρκα για να μας ταξιδέψει από το Νεώριο στο Ρωσικό Ναύσταθμο κι από το νησάκι Δασκαλειό σε σχήμα καρδιάς μέχρι το νησάκι του Εϊδέκ, την οχυρωμένη νησίδα που προστάτευε το θαλάσσιο κανάλι ανάμεσα στον Πόρο και την Πελοπόννησο και που τόσο λυρικά περιέγραψε ο Μίλερ. Η ιδιοκτήτρια του ξενώνα «Το Ρολόι» Marie Luise Αντωνιάδου έχει σχεδιάσει στην εντέλεια την περιήγησή μας. Μένει να κάνουμε μια στάση στο εστιατόριο «Το Καθεστώς της Γεύσης» για να πάρουμε το
καλάθι του πικνίκ μας. Ξεκινάμε; Μήπως έπρεπε να είχαμε φέρει και το καλάθι του ψαρέματος; Μην ανησυχείτε, μ' ένα τηλέφωνο η Marie Luise θα μας φέρει ένα από την αστείρευτη «αποθήκη» του ξενώνα (6932427267).
Highlights: Το καλάθι του πικνίκ που μας περιμένει στο μουράγιο της ταβέρνας «Το Καθεστώς της Γεύσης»: χωριάτικη σαλάτα, κολοκυθοκεφτέδες, γαύρος τηγανητός, ψωμί με φέτα ελιές και κάππαρη και άλλες εκδοχές του finger food αλά ελληνικά πακετάρονται όμορφα μαζί με το κρασί και τα σερβίτσια και μας ανοίγουν την όρεξη πριν ακόμη σαλπάρουμε


Εύβοια, all time classic
Η ιδέα: Μπαίνουμε στο αμάξι και βγαίνουμε για θαλασσινά στη Λάμψακο. Αυτό είναι εύκολο. Εμείς θέλουμε αυτοκινητάδα και γεύση από μεσογειακό τοπίο. Ανηφορίζουμε για Αϊ-Γιάννη Ρώσο, δοκιμάζουμε τα νεύρα μας στις στροφές του δάσους βάζοντας ως στόχο την γραφική κωμόπολη της Λίμνης. Μπορείς άνετα να περάσεις την ώρα σου, χαζεύοντας τα διατηρητέα στα στενά δρομάκια της και να φέρεις στο νου σου την εποχή που η πόλη άκμαζε, στις αρχές του 1800, χάρη στα ναυπηγεία της.
Highlights: Η απόλαυση της διαδρομής αλλά και η ίδια η Λίμνη. Μια υπέροχη νησιώτικη πολιτεία με όμορφα αρχοντικά δίπλα στη θάλασσα, κληρονομιά της εποχής που η πόλη γνώριζε δόξες. Στο λαογραφικό της μουσείο εκτίθενται 2.500 κειμήλια. Μετά την περιήγηση, η ταβέρνα «Bella Vista» θα σας δροσίσει με την πατατοσαλάτα της και θα σας χορτάσει με θαλασσινούς μεζέδες - ο γαύρος με σκόρδο και σάλτσα μουστάρδας είναι όλα τα λεφτά. Για όσους επιθυμούν σχάρα, το «'Αστρον» ειδικεύεται στο γουρουνόπουλο αλλά και στους σαργούς και τα λυθρίνια. Απαραίτητο συνοδευτικό, φυσικά, το ούζο . Εάν βρεθείτε στις κοντινές Ροβιές, η ταβέρνα «Σινιόρος» φημίζεται για τα ψητά και το ψάρι της, η «Λίτσα» προσφέρει μαγειρευτά χωρίς όμως να λείπουν και τα ψητά, ενώ για καφεδάκι στην παραλία, και ποτό για όσους μείνουν, υπάρχει το «Oasis».
 
Last edited by a moderator:

chrikky

Member
Μηνύματα
1.122
Likes
274
Επόμενο Ταξίδι
Στη Μόσχα αδερφές μου...
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη ξανά...
Άλλωστε, αν παρατηρήσετε, όλες οι προτάσεις περιλαμβάνουν φαγητό.....:haha:
διάβασα αυτό και ψήθηκα για... μελέτη των προτάσεων της vario... :D

έτσι να ρίχνουμε ιδέες... :p
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.415
Likes
7.755
Fun and Action
Η ιδέα: Φορέστε τα πιο άνετα ρούχα σας, φουλάρετε το ρεζερβουάρ με βενζίνη και ξεκινήστε για την Πάρνηθα. Πριν ξεχυθείτε στα μονοπάτια για περπάτημα, ένα ζεστό καφεδάκι και μια καρυδόπιτα στο καταφύγιο Μπάφι με θέα τον ανοιχτό ορίζοντα είναι το σωστό καύσιμο για να συνεχίσετε τις βόλτες στα μονοπάτια του Εθνικού Δρυμού. Αφού πάρετε μερικές γερές δόσεις οξυγόνου, συνεχίστε για άλλες περιπέτειες στο Adventure Park της Μαλακάσας. Η χιλιομετρική απόσταση μέχρι εκεί δεν είναι μεγάλη, και η διαδρομή που περνά μέσα απ' τον καταπράσινο ορεινό όγκο της Πάρνηθας, οδηγεί στη Βαρυμπόμπη και στο δάσος των πρώην Βασιλικών Κτημάτων (περνά από 'Αγιο Μερκούριο και Ιπποκράτειο Πολιτεία) για να καταλήξει στην πευκόφυτη Μαλακάσα και στο μοναδικό πάρκο περιπέτειας.
Highlights: Στο τοπίο της Πάρνηθας χαλαρώνεις και στο Adventure Park (ανοίγει από 1η Απριλίου) ανακαλύπτεις τι σημαίνει αδρεναλίνη και «χαβαλές». Εδώ θα νιώσετε σαν σχοινοβάτες χωρίς να χρειαστεί να κάνετε ιδιαίτερα επικίνδυνες κινήσεις. Οι διαδρομές για μικρούς και μεγάλους είναι προδιαγεγραμμένες και χωρισμένες σε βαθμούς δυσκολίας, ενώ υπάρχουν και καινούργια πεδία δράσης: νέα πίστα στις «Αλεπούδες» (για παιδιά από 7 έως 12 χρόνων), πίστα flying fox (για άτομα από 12 χρόνων και πάνω), bungee-trambolino όπου με απόλυτη ασφάλεια μπορείτε να κάνετε όποια εναέρια φιγούρα θέλετε και club τοξοβολίας. Αν πάλι σας αρκεί να βλέπετε τις εναέριες προσπάθειες των φίλων σας, κάντε το καθήμενοι στην καφετέρια, απολαμβάνοντας ένα ρόφημα. Κι αν σας βρει το μεσημέρι, δοκιμάστε τις νοστιμότατες τοπικές σπεσιαλιτέ στην ταβέρνα που βρίσκεται στην πλατεία της Μαλακάσας.


Για παϊδάκια στη Μουσουνίτσα
Η ιδέα: Έρχεται πάντα στο μυαλό μας όταν θέλουμε να... πάρουμε τα βουνά και να χαθούμε στην καταπράσινη αγκαλιά των Βαρδουσίων. Οι περιπατητές ακολουθήστε τις κιτρινόμαυρες ταμπελίτσες του ευρωπαϊκού μονοπατιού Ε4 μέσα στα έλατα, κι αν δεν έχετε ορειβατικές γνώσεις και εξοπλισμό, όταν βρείτε τα πρώτα χιόνια, στήστε έναν καλό χιονοπόλεμο πριν γυρίσετε πίσω. Ακόμα όμως κι αν δεν είστε φαν της πεζοπορίας, η διαδρομή με το αυτοκίνητο μέχρι τον Αθανάσιο Διάκο (ειδικά το κομμάτι μετά την Παύλιανη) σε αποζημιώνει. Σε βάζει σε φυσιολατρικό mood καθώς διασχίζεις τα πυκνά ελατοδάση της Οίτης, σε ιντριγκάρει στην Γκιώνα καθώς ανεβαίνεις φιδωτά το δρόμο πλάι στα πρώτα νερά του Μόρνου, σε κάνει να σταματήσεις για φωτογραφίες στον καταρράκτη της Κρέμασης πριν από τη Στρώμη.
Highlights: Φυσικά τα ρουμελιώτικα τσιμπούσια. Οι μυρωδιές από τα παϊδάκια που ψήνονται με μαστοριά στου Ραβάνη και τα αγαπημένα των ορειβατών ψητά του Μαστροκωστόπουλου θα σας τραβήξουν αρκετές φορές από τη μύτη στη γραφική πλατεία με τον πλάτανο. Κρατήστε όμως χώρο για σπιτικό παγωτό από φρέσκο γάλα στου Ραβάνη.


Αγόριανη - Αμφίκλεια: Αγριολούλουδα στο χιόνι
Η ιδέα: Το ξέρατε ότι τα είδη των λουλουδιών στον Παρνασσό είναι τόσα όσα της μισής Ευρώπης;
Ε λοιπόν, εμείς δεν το ξέραμε. Μόλις το μάθαμε βάλαμε το κοντινό μας βουνό στην ατζέντα και των ανοιξιάτικων γουικέντ μας. Μπορεί στις πίστες του χιονοδρομικού να κάνουμε σκι, αλλά λίγο πιο χαμηλά στην Αγόριανη και στην Αμφίκλεια μαζεύουμε αγριολούλουδα. Ακολουθήστε τη διαδρομή για Τιθορέα, Μόδι και Χαιρώνεια. Ο κάμπος,
καταπράσινος, απλώνεται σιγά σιγά μπροστά σας μέχρι να φτάσετε στην Αμφίκλεια. Μόλις εξερευνήσετε την περιοχή ανεβαίνετε προς Αγόριανη.
Highlights: Η άνοιξη στα καλύτερά της: νερά, πλατάνια, φτελιές, κερασιές και μηλιές... Βγείτε από το αυτοκίνητο και περπατήστε. Κι όταν πεινάσετε οι μυρωδιές από τις ψησταριές της Ρούμελης («Μπαλκόνι της Αγόριανης» και «Μαυροδήμος» στην Αγόριανη, το «Στέκι του Γιαλά» στην Ανω Τιθορέα, «Εν Παρνασσώ» στο Πολύδροσο) θα σας καθηλώσουν στο τραπέζι.
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.415
Likes
7.755
Ουζοκατάνυξη στο Γαλαξίδι
Η ιδέα: Το ιδανικό σενάριο όταν αναζητάς ατμόσφαιρα «νησιού» μόλις δυόμισι ώρες από την Αθήνα και δεν θέλεις να ψάχνεις εισιτήριο για πλοίο! Τα καπετανόσπιτα είναι όλα τόσο κουκλίστικα που δεν ξέρεις ποιο να καδράρεις στο φακό σου.
Highlights: Η βόλτα στην παραλιακή από το Λιοτρίβι και τη Χηρόλακα ως την Πέρα Πάντα. Ξαπλώνουμε στις μικρές παραλίες που ανοίγονται μετά τον κόλπο του λιμανιού, στα πόδια του άλσους με τα πεύκα, για
ν' ατενίσουμε τις κορυφές του Παρνασσού, τα γαλανά νερά της θάλασσας και τα λιλιπούτεια νησάκια που ανοίγονται μπροστά μας. Αν έχουμε μαζί προμήθειες από το σπίτι, ανηφορίζουμε με το καλάθι του πικνίκ στην εκκλησιά του λόφου για να στρώσουμε το «τραπέζι» μας κάτω από τα πεύκα. Όσοι δεν φέρατε μαζί τα κεφτεδάκια της μαμάς, περάστε από το «Μπάρκο της Μαρίτσας» για μύδια σε κάθε βερσιόν.


Ελατοθεραπεία στη Ζήρεια
Η ιδέα: Ευκαιρία να χαρούμε το βουνό. Να περπατήσουμε ανάμεσα στα έλατα, να χαζέψουμε τη θέα και να θυμηθούμε τα παιδικά μας χρόνια μαζεύοντας κατακόκκινες ανεμώνες. Σε περίπτωση που το περπάτημα δεν περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα της εκδρομής, και της ζωής σας γενικότερα, είναι σίγουρο ότι θα σας τραβήξει η μυρωδιά από τα παϊδάκια. Οι ταβέρνες πιάνουν δουλειά από νωρίς. Τα Τρίκαλα Κορινθίας απέχουν περίπου δύο ώρες από την Αθήνα.
Highlights: Κορυφαία εμπειρία η διαδρομή προς τη λίμνη Δασίου στο οροπέδιο της Ζήρειας, μετά τα 'Ανω Τρίκαλα. Περικυκλωμένη από δέντρα και ανθισμένα λουλούδια, χρυσαφίζει με το χάδι του ήλιου και σας χαρίζει ένα απίστευτης ομορφιάς τοπίο. Σε περίπτωση που τα χιόνια δεν έχουν λιώσει, πεταχτείτε μέχρι το Snow Park. Κατεβαίνοντας στα Μεσαία Τρίκαλα η ταβέρνα «Τα 7 αδέρφια», σας περιμένει για να απολαύσετε καλοψημένα κρεατικά και τραγανές τηγανητές πατάτες. Λίγο περπάτημα για τη χώνεψη και βουρ για coffee break και καρυδόπιτα με σιρόπι σοκολάτας στο «Λίθινο».



athinoramatravel
 
Last edited by a moderator:

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.415
Likes
7.755
Βλέπω ότι με το θέμα αυτό και τα ποντάκια μου "τσίμπησα" :haha: και φωτιές άναψα.....:bleh:

Χωρίς πλάκα πάντως: εκδρομούλα, φαγητό (απαραιτήτως) και συνάντηση μελών = τέλειος συνδυασμός!!!
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
προσθετω και εγω κατι για αιγινα !!

αν ξεμεινετε στην αιγινα απογευματακι ή ακομα καλυτερα βραδακι, πηγαιντε οπωσδηποτε μια βολτα απο το "beach"(ειναι πανω στην παραλια που ειναι διπλα απο το λιμανι)!!!εκει θα πιειτε τα κ-α-λ-υ-τ-ε-ρ-α κοκτειλς διπλα στην θαλασσα!!!παρτε και φωτο που βρηκα!!
 

Attachments

Μηνύματα
4.099
Likes
1.797
Επόμενο Ταξίδι
Αμερικη
Ονειρεμένο Ταξίδι
Wuthering Heights
ασχετο!!! πως χωραει το στομα σου για να ρουφηξεις με ενα καφασι φρουτα πανω στο ποτηρι????:haha::haha::haha::haha:
 

latina

Member
Μηνύματα
1.414
Likes
298
Επόμενο Ταξίδι
??
Ονειρεμένο Ταξίδι
κούβα και ινδία
Πικνίκ στον Πόρο του Χένρι Μίλερ
Η ιδέα: Μπαίνουμε στο ιπτάμενο με μοναδική αποσκευή τις βερμούδες, τα καπέλα μας, άντε και τη φωτογραφική μηχανή (ή μήπως ταξιδιωτικό σημειωματάριο για να μπούμε πιο πολύ σε mood Χένρι Μίλερ;) και σε μία ώρα αποβιβαζόμαστε στο γραφικό λιμάνι του Πόρου. Δεν θα κάτσουμε και πολύ σε στέρεο έδαφος -
ο Παναγιώτης, ο βαρκάρης μας, μας περιμένει σε μια όμορφη σκεπαστή βάρκα για να μας ταξιδέψει από το Νεώριο στο Ρωσικό Ναύσταθμο κι από το νησάκι Δασκαλειό σε σχήμα καρδιάς μέχρι το νησάκι του Εϊδέκ, την οχυρωμένη νησίδα που προστάτευε το θαλάσσιο κανάλι ανάμεσα στον Πόρο και την Πελοπόννησο και που τόσο λυρικά περιέγραψε ο Μίλερ. Η ιδιοκτήτρια του ξενώνα «Το Ρολόι» Marie Luise Αντωνιάδου έχει σχεδιάσει στην εντέλεια την περιήγησή μας. Μένει να κάνουμε μια στάση στο εστιατόριο «Το Καθεστώς της Γεύσης» για να πάρουμε το
καλάθι του πικνίκ μας. Ξεκινάμε; Μήπως έπρεπε να είχαμε φέρει και το καλάθι του ψαρέματος; Μην ανησυχείτε, μ' ένα τηλέφωνο η Marie Luise θα μας φέρει ένα από την αστείρευτη «αποθήκη» του ξενώνα (6932427267).
Highlights: Το καλάθι του πικνίκ που μας περιμένει στο μουράγιο της ταβέρνας «Το Καθεστώς της Γεύσης»: χωριάτικη σαλάτα, κολοκυθοκεφτέδες, γαύρος τηγανητός, ψωμί με φέτα ελιές και κάππαρη και άλλες εκδοχές του finger food αλά ελληνικά πακετάρονται όμορφα μαζί με το κρασί και τα σερβίτσια και μας ανοίγουν την όρεξη πριν ακόμη σαλπάρουμε

αχ!!πορος!!με την ταβερνα "το καθεστως" μου θυμισες πολλα vario!!ειναι οικογενειακη επιχειρηση!2 αδερφια νομιζω και η μανα στην κουζινα!!μεγαλες στιγμες!!μας ειχαν βρει καλοβολους και μας ελεγαν την ιστορια!ακομη εχω την καρτα του μαγαζιου στο πορτοφολι μου!θυμαμαι και αλλο ενα καλο μαγαζι λιγο πιο περα απο το καθεστως!!ναυαγιο νομιζω το λενε αλλα δεν παιρνω κι ορκο!ειναι απεναντι απο το τερμα των λεωφορειων!!

αριστες οι προτασεις σου vario!σευχαριστουμε!!!:clap::clap::clap:
 
Last edited by a moderator:

positiva

Member
Μηνύματα
130
Likes
12
Επόμενο Ταξίδι
Άγνωστο...
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ...
Ουζάκι στην ψαραγορά της Αίγινας
Η ιδέα: Με το που αρχίζουν οι πρώτες ανοιξιάτικες λιακάδες, ο νους μας τρέχει στις ουζοκατανύξεις στην ψαραγορά της Αίγινας. Και Κυριακή πρωί, που λέει ο λόγος, να σου μυρίσει... κατσούλα (το δημοφιλές τοπικό ψάρι) μπαίνεις στο ιπτάμενο και σε 35 λεπτά κάνεις βόλτα στην περαντζάδα με τα νεοκλασικά και τα πλωτά μανάβικα. Οι μυρωδιές θα σε οδηγήσουν από μόνες τους στα δυο cult ουζερί πίσω από την ψαραγορά, ενώ η καταπράσινη ενδοχώρα σε προκαλεί για βόλτες. Ακόμη κι αν θελήσεις να μείνεις το βράδυ, με τα πρωινά πλοία και τα ιπτάμενα θα είσαι στην ώρα σου στο γραφείο.
Highlights: Κατ' αρχάς, η ψαραγορά, η απόλυτα cult εμπειρία της Αίγινας. Δύο ουζερί βγαλμένα από ελληνική ταινία, ακριβώς πίσω απ' τους πάγκους των ψαράδικων. Ανάψτε ένα κερί στον 'Αγιο να βρείτε τραπέζι στον «Γελαδάκη» και χτυπήστε χταποδάκι, μαριδούλα και ό,τι άλλο έχουν βγάλει τα καΐκια. Δεν σας υποσχόμαστε το σούπερ φαΐ - όλα τα λεφτά είναι το περιβάλλον. Οι «ντόπιοι» συνήθως ξεκινούν με ένα ουζάκι εδώ και μετά μεταφέρονται στην ταβέρνα του Σκοτάδη στην προκυμαία. Προσοχή όμως, κρατήστε χώρο για μια μόκα σπέσιαλ στο ζαχαροπλαστείο «Αιάκειον» με θέα τα κότερα. Αν θέλετε πάντως να δείτε την ανοιξιάτικη Αίγινα στα καλύτερά της νοικιάστε μηχανάκι και πεταχτείτε για μια βόλτα στην Παλαιοχώρα. Τέτοια εποχή τα λιθόστρωτα δρομάκια της έρημης μεσαιωνικής πρωτεύουσας του νησιού, με τα αναστηλωμένα βυζαντινά εκκλησάκια, είναι γεμάτα αγριολούλουδα, ενώ τα σκιερά πλατώματα «φωνάζουν» για πικνίκ.
Είναι πολύ ωραία μονοήμερη. Την έχω κάνει αρκετές φορές. Στην εν λόγω ψαροταβέρνα να φάτε γαριδούλα ψιλή (τρώγεται σαν φυστίκι) και πεσκανδρίτσα αν είστε τυχεροί. Αίγινα όμως αξίζει να πάτε και για διήμερο ακόμα και χειμωνιάτικα...
 

LULLU

Member
Μηνύματα
3.500
Likes
7.691
Επόμενο Ταξίδι
το ψαχνω....
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νιγηρας-Μαλι
εισαι απιστευτη αν οχι μοναδικηηηηηηηηηηηηη νασε καλαααααααααααα:clap::clap:
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.572
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom