• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούνιο 2019 !!

Ισλανδία Ισλανδία

GTS

Member
Έκλεισα ήδη όλα τα καταλύματα, οι τιμές είναι ακόμα καλές και σε πολλά με πρωινό. Όλα είναι στη μέση του πουθενά, Ρέυκιαβικ θα είμαστε μόνο την τελευταία ήμερα και χωρίς διανυκτέρευση γιατί φεύγουμε μεσάνυχτα κι ο αλλάχ βοηθός. Οι 10 μόνο μέρες δεν αφήνουν και πολλά περιθώρια για διλήμματα, τα πράγματα είναι πιο συγκεκριμένα. Σας ευχαριστώ όλους.

kirmis

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iceland
Εγω παω 11-18 Μαρτη (7 βραδια) κ εχω στο μυαλο μου οτι πιθανον να μη καταφερουμε να κανουμε τον γυρο του νησιου. Δεν ειναι μονο τα χιλιομετρα αλλα και ο παγος κ τα χιονια που μπορει να βρεις. Για 4 βραδια μονο νοτια μεινε!
Πώς τα περάσατε τελικά?

Στα 7 βράδια κάνατε τον κύκλο?

kirmis

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iceland
Χαχα. Ο ιδιος ειμαι που μιλαμε. Προφανως τον καναμε...
2
χαχααχαχ, έχω πιάσει όλα τα threads, posts περι Ισλανδίας κατάλαβες😉

Έχω φτάσει σε posts του 2017 και συνεχίζω ακόμα πιο πίσω!

Thanks!!!

kostas travel

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Μιανμάρ
Καλησπέρα σε όλους ! Έκλεισα για Ισλανδια 26 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτώβρη. 10 βραδια θα μείνουμε , οποτε πιστεύω ότι θα είμαστε άνετοι στο να κάνουμε τον κύκλο.
1) Επειδή θελουμε να έχουμε οσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς στο πρόγραμμα μας , πιστεύετε ότι είναι εφικτό να κλείνουμε επιτόπου τα καταλύματα ;
2) Με revolut μπορούμε να πληρώνουμε οπουδήποτε χωρίς πρόβλημα;
3) Έχετε να προτείνετε κάποια εταιρεία που να νοικιάζει αυτόματα αυτοκίνητα;
4) Είναι κατάλληλη η εποχή για παρακολούθηση φαλαινών;

Sassenach77

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σερβία, Βόρεια Μακεδονία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γη του Πυρός
Καλησπέρα σε όλους ! Έκλεισα για Ισλανδια 26 Σεπτεμβρίου με 6 Οκτώβρη. 10 βραδια θα μείνουμε , οποτε πιστεύω ότι θα είμαστε άνετοι στο να κάνουμε τον κύκλο.
1) Επειδή θελουμε να έχουμε οσο το δυνατόν λιγότερους περιορισμούς στο πρόγραμμα μας , πιστεύετε ότι είναι εφικτό να κλείνουμε επιτόπου τα καταλύματα ;
Καλησπέρα.
1) Αν και δεν έχω μείνει σε καταλύματα, θεωρώ λίγο ρίσκο να ψάχνεις επιτόπου καταλύματα, ειδικά στον νότο.
2) Με τις ελληνικές πιστωτικές πληρώναμε κανονικά παντού. Οπότε πιστεύω οτι και η revolut είναι οκ.
3) Όλες πρέπει να έχουν αυτόματα οχήματα. Ας προτείνει όμως κάποιος που έχει νοικιάσει ήδη ΙΧ και όχι camper
4) Η παρατήρηση φαλαινών στην Ισλανδία είναι δυνατή όλο τον χρόνο, απλά κάποιες φάλαινες είναι ορατές περισσότερο τον χειμώνα ( όρκες απο Ρεικιαβικ και χερσόνησο Σναιφελσνες) και άλλες είναι περισσότερο το καλοκαίρι (μεγάπτερες κ.α. στα βόρεια). Την εποχή που θα πάτε το πιο πιθανό είναι να δείτε όρκες.

Laloa

Member
Για το 3 θα σου πρότεινα να κοιτάξεις την Lotus. Έχει πολλά αυτόματα από Yaris, Tesla μέχρι Forester(που είχαμε εμείς) και Renegade. Επίσης είναι από τις λίγες εταιρείες που μπορείς να πληρώσεις και με χρεωστική κάρτα. Μάλιστα στην στραβή που μας έτυχε (λάστιχο σε χωματόδρομο 100 χιλιόμετρα μακριά από ασφάλτινο και μάλιστα Σάββατο απόγευμα) είχαν άμεση ανταπόκριση και μας έστειλαν σε εξωτερικό συνεργάτη τους σε κοντινή κωμόπολη να μας βάλει καινούργιο.

8avos

Member
Εχθες ενα ακομη ηφαίστειο εξερράγη στην Ισλανδια.

Τυχεροί οσοι βρισκονται εκει,μιας που πλεον με περισσότερη γνώση κ μετρα ασφαλείας επιτρέπουν μεχρι ενος ασφαλούς σημειο ληψη ντρον,προσέγγιση για φωτογραφιες κλπ.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ονειρεμένο Ταξίδι
Περού - Βολιβία
Αλήθεια? Πίστευα ότι ήθελε διαβατήριο. Με ταυτότητα που έχει εκδοθεί το 2011 θα έχω πρόβλημα? Κάτι έχω ακούσει ότι πρέπει πλέον να έχουν εκδοθεί εντός 10ετιας.
Τι να σου πω. Η δικια μου ειναι του 2008. Ταξιδευω Ευρωπη με αυτη 2 φορες το χρονο. Κανενας δεν εχει ασχοληθει με την ημερομηνια. Απλα το ονομα κοιτανε...

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.275
Μέλη
38.351
Νεότερο μέλος
alex2468

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom