- Ταξίδι-Όνειρο
- Στα φεγγάρια μου!
Πολύ ωραίο το περιεχόμενο του μπόνους κεφαλαίου! Όμορφη υλοποίηση μιας όμορφης ιδέας!Bonus Κεφάλαιο: Σε ασπρόμαυρο κάδρο
Πολύ ωραίο το περιεχόμενο του μπόνους κεφαλαίου! Όμορφη υλοποίηση μιας όμορφης ιδέας!Bonus Κεφάλαιο: Σε ασπρόμαυρο κάδρο
Καταπληκτικό, το έψαξα λίγο παραπάνω και μου έκανε τρομερή εντύπωση, θα ήθελα να το δω. Ευδιάκριτες οι ομοιότητες νομίζω με τις επαρχίες της Ιρλανδίας και της Σκωτίας που πάντα έχω στο πίσω μέρος του μυαλού μου ως πιθανό ταξίδι κάποια στιγμή.Ψάξτε τι γίνεται στη μακάβρια Santa Marta de Ribarteme με τα φέρετρα.
). Ακόμα και στα έθιμα, τα πανηγύρια και τις γιορτές, τα καλά γίνονται συνήθως εκτός τουριστικής περιόδου, διατηρώντας ένα χαρακτήρα σχεδόν μυσταγωγικό.Άντε καλέ, μη το ξαναπείΣ αυτό.Ατιμο τραβελστορις δεν θα μας αφησεις να ηρεμησουμε ποτεΣ.

Ευχαριστώ για τα σχόλια σου και την ανάγνωση!Πολύ ωραίο το περιεχόμενο του μπόνους κεφαλαίου! Όμορφη υλοποίηση μιας όμορφης ιδέας!
Αν σε τελικά συνδυάσεις με Πόρτο,ωραίο χωριό είναι πάνω στα σύνορα το πορτογαλικό Valença do minho, γραφικό,λιγοστοί ξένοι τουρίστες, το επισκέπτονται κυρίως ντόπιοι των 2 χωρών για τα πορτογαλικά ποιοτικά λευκά είδη, εσώρουχα κλπ που όπως μας είπε Πορτογάλος,τα παίρνεις σε τιμή που στη Λισσαβόνα παίρνεις κινεζιά, φτηνό ύφασμα...Σε πιστεύω. Αλλά δεν έχω στο νου μου road trip. Σκέφτομαι βάση το Santiago και 1-2 εκδρομές κοντά. Το Πόρτο δηλαδή δεν θα ήθελα να παίξει. Εκτός κι αν έχω πιο πολλές μέρες και τις μοιράσω μεταξύ Santiago και προς τα εκεί που λες. Ποια πόλη από Asturias να δω;
Kαι το Tui από τη μεριά της Γαλικίας ειναι ομορφο με σούπερ καθεδρικό, καλά διατηρημενη juderia (εβραϊκή γειτονια) και αρκετή ατμόσφαιρα , μόλις μισή ώρα με τα πόδια από τη Valenca. Ευκολα με συγκοινωνία.Αν σε τελικά συνδυάσεις με Πόρτο,ωραίο χωριό είναι πάνω στα σύνορα το πορτογαλικό Valença do minho, γραφικό,λιγοστοί ξένοι τουρίστες, το επισκέπτονται κυρίως ντόπιοι των 2 χωρών για τα πορτογαλικά ποιοτικά λευκά είδη, εσώρουχα κλπ που όπως μας είπε Πορτογάλος,τα παίρνεις σε τιμή που στη Λισσαβόνα παίρνεις κινεζιά, φτηνό ύφασμα...
Αλλά και να μην ψωνίσεις τίποτα, αξίζει η βόλτα.
Υπάρχει περίπτωση να βρεις και γραφείο που να το περιλαμβάνει στην εκδρομή από Πόρτο αλλά θέλουν να σε αφήσουν μόνο 20 λεπτά, αν είστε λιγοστοί κι επιμένετε όλοι, μπορεί να κάτσετε παραπάνω.
Τα καλά του να πηγαίνεις χειμώνα .Λιγοστοί επισκέπτες, πιο ευέλικτα ...
Το έχω στην ιστορία που δεν κατάφερα να ολοκληρώσω ακόμα.
Ευχαριστώ για την ανάγνωση και το σχόλιο σου.Άλλη μία υπέροχη ιστορία με πρωταγωνίστρια την Ισπανία. Διαμαντάκι οι βροχερές φωτογραφίες!