Ιστορία με ιστιοφόρο σε αγώνα Aegean Regatta έχετε; Δεν έχετε! Την γράφω λοιπόν!

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Δεν έχω κάνει ποτέ βόλτα με ιστιοφόρο. Παλιά ήθελα να δοκιμάσω και έλεγα να βγάλω και δίπλωμα τρομάρα μου, αλλά πλέον δεν θέλω καθόλου... Πρέπει να είναι ωραία εμπειρία όμως!

Εύχομαι πάντα τέτοια όμορφα ταξιδια! :)

ασφαλίστηκαν όλα τα κινητά μέρη ώστε να μην κοπανιούνται από τα «κουπασταρίσματα»
Αυτό μου θυμίζει όταν προσπαθούσα να μειώσω στο campervan τον ήχο των πιατικών και όχι μόνο, όταν κινούμασταν σε δύσκολους δρόμους και κοπανιόταν το σύμπαν και εγώ τα έβαζα ανάμεσα σε ρούχα και πετσέτες για να ησυχάσει το κεφάλι μου απο τον θόρυβο 🤣🤣🤣

Sam-chal

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Δεν έχω κάνει ποτέ βόλτα με ιστιοφόρο. Παλιά ήθελα να δοκιμάσω και έλεγα να βγάλω και δίπλωμα τρομάρα μου, αλλά πλέον δεν θέλω καθόλου... Πρέπει να είναι ωραία εμπειρία όμως!

Εύχομαι πάντα τέτοια όμορφα ταξιδια! :)

Αυτό μου θυμίζει όταν προσπαθούσα να μειώσω στο campervan τον ήχο των πιατικών και όχι μόνο, όταν κινούμασταν σε δύσκολους δρόμους και κοπανιόταν το σύμπαν και εγώ τα έβαζα ανάμεσα σε ρούχα και πετσέτες για να ησυχάσει το κεφάλι μου απο τον θόρυβο 🤣🤣🤣
Ευχαριστώ πολύ!
Η αλήθεια είναι ότι κολλάς με την ιστιοπλοία. Είναι όμορφα, για μένα επί 20 χρόνια έκανε τον κύκλο της, όμως μου στέρησε ταξίδια στο εξωτερικό. Η συμμετοχή συνεχώς σε αγώνες και η συντήρηση του σκάφους ήταν οικονομική αιμορραγία. Δύο είναι οι καλές στιγμές όταν έχεις ένα σκάφος, μια όταν το αγοράζεις και μια όταν το ξεφορτώνεσαι.
Έχει συμβεί να βυθιστεί σκάφος επειδή κάποια βαριά αντικείμενα να μην έχουν ασφαλιστεί και σε μεγάλο κυματισμό να κάνουν τρύπα στο κύτος...
Η θάλασσα είναι ωραία αλλά θέλει σεβασμό.

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστούμε πολύ για την ιστορία. Άλλος κόσμος η ιστιοπλοία. Δηλαδή τώρα έχεις ρίξει μαύρη πέτρα; Δεν ανεβαίνεις σε ιστιοπλοϊκό;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.326
Μέλη
40.301
Νεότερο μέλος
nickost

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom