Ιταλία Τρένα Ιταλία (trenitalia)

maria91

Member
Μηνύματα
2.081
Likes
1.950
άρχισαν να δίνουν θέσεις και στα τοπικά τρένα σύμφωνα με το άρθρο που παραθέτω. μόλις το τρένο φτάσει 80% πληρότητα σταματά η Διαθεσιμότητα των Εισιτηρίων και μέσω Ίντερνετ και στο γκισέ των σταθμών. αν θες να αλλάξεις Τρένο πρέπει να βγάλεις και καινούριο εισιτήριο.
βρίσκεται ακόμα σε Πειραματικό στάδιο.
απο Βερόνα προς μιλανο παίρνουμε τις ταχείες γι αυτόν ακριβώς τον λόγο.
τα τοπικά είναι γεμάτα γιατί εξυπηρετούν τους κατοίκους της περιοχής.

Per garantire la sicurezza dei passeggeri a bordo e il rispetto del distanziamento sociale, Trenitalia ha reso possibile la prenotazione anche sui treni regionali. Quando il numero massimo di posti disponibili sul treno (80% della capienza del treno) è stato raggiunto, non sarà più possibile acquistare un biglietto per viaggiare su quel treno (sia online che in stazione). Il biglietto acquistato, inoltre, può essere utilizzato solo a bordo del treno indicato. Se desideri cambiare treno, dovrai acquistare un nuovo biglietto (si tratta di una fase sperimentale.)
Γινετε στη πραξη αυτο ή υπαρχουν τραβαλα?θελω να κλεισω το τελευταιο δρομολογιο απο Βενετια προς Μιλανο κ ειναι regional και trenord(αν δε κανω λαθος),θα μπορεσουμε αραγε να μπουμε κ να κατσουμε κ στα 2 δρομολογια ή να κλεισω την frecciarossa και ας ειναι ενα 2ωρο πιο πριν?
 

thanosth

Member
Μηνύματα
3.369
Likes
6.854
Επόμενο Ταξίδι
Θάσος με ιστιοπλοϊκό!
Ταξίδι-Όνειρο
Happy Slam, AO
Τρένο υψηλής ταχύτητας από τη Ρώμη στην Πομπηία!

Ένα νέο σιδηροδρομικό δρομολόγιο με τρένο υψηλής ταχύτητας, συνδέει πλέον την Ρώμη με τον αρχαιολογικό χώρο της Πομπηίας, όπου ο χρόνος σταμάτησε το 79 μ.Χ. Ένας ανεκτίμητος αρχαιολογικός χώρος που ιντριγκάρει και προσελκύει εκατομμύρια επισκέπτες κάθε χρόνο.
Μετά από συμφωνία του Ιταλικού Υπουργείου Πολιτισμού και των Ιταλικών Κρατικών Σιδηροδρόμων, το νέο δρομολόγιο θα εκτελείτε αρχικά κάθε Κυριακή. Αναχωρεί το πρωί στις 8:53 από τη Ρώμη και σε λιγότερο από δύο ώρες φτάνει στην Πομπηία στις 10:40. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, οι επιβάτες έχουν την ευκαιρία να μάθουν για την ιστορία της αρχαίας πόλης της Πομπηίας από ένα βίντεο που μεταδίδεται στις οθόνες του τρένου. Όταν το υπερσύγχρονο τρένο φτάσει στον προορισμό του, λεωφορεία της Pompeii Link θα περιμένουν στο σταθμό για να μεταφέρουν τους επιβάτες στον αρχαιολογικό χώρο. Το ταξίδι της επιστροφής αναχωρεί στις 18:40 και φτάνει στο σταθμό Roma Termini στις 20:55.
Το συγκεκριμένο δρομολόγιο συμπληρώνει τα 50 καθημερινά δρομολόγια που εκτελούνται επί του παρόντος μεταξύ Ρώμης και Πομπηίας, με τους επιβάτες να φτάνουν στον σταθμό Napoli Centrale με το τρένο υψηλής ταχύτητας και από εκεί να συνεχίζουν με περιφερειακό τρένο για την Πομπηία.

Πηγή :
Όμορφα ταξίδια στο facebook
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.722
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom