Κέρκυρα Κέρκυρα με μικρά παιδιά

HKLEOPATRA

Member
Μηνύματα
304
Likes
1.050
Επόμενο Ταξίδι
ΚΡΑΚΟΒΙΑ-ΒΡΟΤΣΛΑΒ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Το επόμενο !!!!
Καλησπέρα σας!! Επειδή κάθε φορά με βοηθάτε απίστευτα μήπως μπορείτε κ τώρα?? Εχουμε κλείσει για Κέρκυρα το καλοκαίρι στην Δασσιά κ έχουμε κ ένα παιδάκι 5 χρονών...μπορείτε να μου δώσετε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες για θάλασσες, μέρη που αξίζει να επισκεφτείς κ φυσικά φαγητό κ έξοδο?? Ευχαριστώ εκ των προτέρων!![/QUO
Εμας επειδη μας αρεσουν οι θαλλασες με άμμο βολευτήκαμε καλυτερα στις θαλασσες του νότιου τμηματος που ειναι και πιο ζεστες π.χ Χαλικούνας και Αγιος Γεωργιος. Στο βορά εχει ωραια θαλασσα το Σιδαρι με άμμο. Για πιο κοντα σου ειναι καλη θαλλασα η Γλυφάδα αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ κόσμο. Αν παλι σου αρεσει η πέτρα μια χαρα ειναι και το Μπαρμπατι που ειναι κοντα σου. Για πιο μακρια με πετρα θα σου προτεινα την Αγνη που εχει και ωραια ταβερνακια. Λιγο πιο πανω απο εσενα στο Κομμενο υπαρχει μια ωραια ταβερνα "ο Μυλος" που απολαμβανεις το φαγητο σου βλεποντας τον κολπο του Κομμενου η οποια διαθετει μια μικρη παιδικη χαρά για το μικρο σου. Στην Παλαιοκαστριτσα που φανταζομαι θα πας σιγουρα εχει κατι βαρκες με γυαλινο πατο. Κανεις βολτα στον κολπο και απο το γυαλινο πατο θαυμαζεις τα ψαρια της περιοχής . Οι δικοι μου ενθουσιαστηκαν όταν πήγαμε !! Και μετα από εκει να πας στους Λάκωνες να απολαυσεις το ηλιοβασίλεμα βλεποντας τους κολπους της Παλαιοκαστριτσας.[/QUOTE] Δεν σου ειπα τα βασικα αξιοθεατα οπως το παλατι της Σισυς , την παλια πολη, τα δυο καστρα της, το Canal D'Amour στο Σιδαρι, το υπεροχο χωριο Περίθεια γιατί φαντάζομαι αυτα τα εχεις ήδη διαβασει.
 

jen for ever

Member
Μηνύματα
7
Likes
1
Εμας επειδη μας αρεσουν οι θαλλασες με άμμο βολευτήκαμε καλυτερα στις θαλασσες του νότιου τμηματος που ειναι και πιο ζεστες π.χ Χαλικούνας και Αγιος Γεωργιος. Στο βορά εχει ωραια θαλασσα το Σιδαρι με άμμο. Για πιο κοντα σου ειναι καλη θαλλασα η Γλυφάδα αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ κόσμο. Αν παλι σου αρεσει η πέτρα μια χαρα ειναι και το Μπαρμπατι που ειναι κοντα σου. Για πιο μακρια με πετρα θα σου προτεινα την Αγνη που εχει και ωραια ταβερνακια. Λιγο πιο πανω απο εσενα στο Κομμενο υπαρχει μια ωραια ταβερνα "ο Μυλος" που απολαμβανεις το φαγητο σου βλεποντας τον κολπο του Κομμενου η οποια διαθετει μια μικρη παιδικη χαρά για το μικρο σου. Στην Παλαιοκαστριτσα που φανταζομαι θα πας σιγουρα εχει κατι βαρκες με γυαλινο πατο. Κανεις βολτα στον κολπο και απο το γυαλινο πατο θαυμαζεις τα ψαρια της περιοχής . Οι δικοι μου ενθουσιαστηκαν όταν πήγαμε !! Και μετα από εκει να πας στους Λάκωνες να απολαυσεις το ηλιοβασίλεμα βλεποντας τους κολπους της Παλαιοκαστριτσας.Δεν σου ειπα τα βασικα αξιοθεατα οπως το παλατι της Σισυς , την παλια πολη, τα δυο καστρα της, το Canal D'Amour στο Σιδαρι, το υπεροχο χωριο Περίθεια γιατί φαντάζομαι αυτα τα εχεις ήδη διαβασει.
Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ για την ανάλυση! Να σαι καλά!

Οσον αφορά την παραλία της Δασσιάς γνωρίζεις κάτι? Γιατί μου είπαν οτι κ κει ειναι ιδανικά για παιδιά...ισχύει?
 
Last edited by a moderator:

demdel1114

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
καλημέρα και από εδώ! θα ήθελα να ρωτήσω, μια και θα μείνουμε κοντά στην πόλη, ποιες παραλίες είναι κατάλληλες για μικρά παιδάκια (6 και 2,5 ετών) εκτός από τη Γλυφάδα που είναι κοντά μας. επίσης, έχω μπερδευτεί λίγο με τον Άη Γιάννη: παρακάτω έκανα αντιγραφή και παραθέτω την υπέροχη φωτο ενός μέλους. πού βρίσκεται αυτή η παραλία του Αη Γιάννη άραγε; σας ευχαριστώ, καλές διακοπές!









Χαίρομαι που σου άρεσε το νησί μας Κλεοπάτρα :). Κι εγώ φέτος το καταφχαριστήθηκα για μια ακόμα φορά! Φωτο από Γλυφάδα και Αη Γιάννη..

Επισυναπτόμενα Αρχεία:

  • a" style="margin: 0px; padding: 10px 10px 0px; overflow: hidden; zoom: 1; background: none center top repeat-x rgb(255, 255, 255); border-radius: 5px;">

  • DSCN1968.JPG
    File size:
    120,8 KB
    Προβολές:
    115

  • DSCN1977.JPG
    File size:
    118,3 KB
    Προβολές:
    121
https://www.youtube.com/user/go2dbeach1
 

hliad1990

Member
Μηνύματα
52
Likes
3
Καλησπέρα και εύχομαι σε όλους υγεία και καλά ταξίδια... Για ακόμα μια φορά θέλω την βοήθεια σας... Θα πάμε με την οικογένεια 16 με 22 Ιουλίου στο νησί της Κέρκυρας... Θα είναι το πρώτο ταξίδι με τον μικρό μας.. Κλείσαμε να μείνουμε στα γουβιά. Θα ήθελα να μου πείτε Καλές και κοντινές παραλίες οργανωμένες και εννοείται συμβουλές για φαγητό. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
9.542
Likes
12.340
Επόμενο Ταξίδι
?
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ν. Αμερική
Καλησπέρα και εύχομαι σε όλους υγεία και καλά ταξίδια... Για ακόμα μια φορά θέλω την βοήθεια σας... Θα πάμε με την οικογένεια 16 με 22 Ιουλίου στο νησί της Κέρκυρας... Θα είναι το πρώτο ταξίδι με τον μικρό μας.. Κλείσαμε να μείνουμε στα γουβιά. Θα ήθελα να μου πείτε Καλές και κοντινές παραλίες οργανωμένες και εννοείται συμβουλές για φαγητό. Σας ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων.
Καλημέρα. Για φαγητό μπορείς να δεις εδώ Κέρκυρα - Φαγητό στην Κέρκυρα
και για παραλίες αυτήν τη συζήτηση
Κέρκυρα - Κέρκυρα
 

hliad1990

Member
Μηνύματα
52
Likes
3
Εμας επειδη μας αρεσουν οι θαλλασες με άμμο βολευτήκαμε καλυτερα στις θαλασσες του νότιου τμηματος που ειναι και πιο ζεστες π.χ Χαλικούνας και Αγιος Γεωργιος. Στο βορά εχει ωραια θαλασσα το Σιδαρι με άμμο. Για πιο κοντα σου ειναι καλη θαλλασα η Γλυφάδα αλλα να ξερεις οτι εχει πολυ κόσμο. Αν παλι σου αρεσει η πέτρα μια χαρα ειναι και το Μπαρμπατι που ειναι κοντα σου. Για πιο μακρια με πετρα θα σου προτεινα την Αγνη που εχει και ωραια ταβερνακια. Λιγο πιο πανω απο εσενα στο Κομμενο υπαρχει μια ωραια ταβερνα "ο Μυλος" που απολαμβανεις το φαγητο σου βλεποντας τον κολπο του Κομμενου η οποια διαθετει μια μικρη παιδικη χαρά για το μικρο σου. Στην Παλαιοκαστριτσα που φανταζομαι θα πας σιγουρα εχει κατι βαρκες με γυαλινο πατο. Κανεις βολτα στον κολπο και απο το γυαλινο πατο θαυμαζεις τα ψαρια της περιοχής . Οι δικοι μου ενθουσιαστηκαν όταν πήγαμε !! Και μετα από εκει να πας στους Λάκωνες να απολαυσεις το ηλιοβασίλεμα βλεποντας τους κολπους της Παλαιοκαστριτσας.
Δεν σου ειπα τα βασικα αξιοθεατα οπως το παλατι της Σισυς , την παλια πολη, τα δυο καστρα της, το Canal D'Amour στο Σιδαρι, το υπεροχο χωριο Περίθεια γιατί φαντάζομαι αυτα τα εχεις ήδη διαβασει.
[/QUOTE]


Σας ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες θα προσπαθήσω να τα επισκεφτώ και εγώ όλα όσα μου είπατε 😊
 

johnmat

Member
Μηνύματα
67
Likes
33
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ιαπωνία
Καλημέρα σε όλους...
Για διακοπές Αύγουστο με 2 παιδιά, που προτείνει κάνεις να μείνουμε; Βόρεια Κέρκυρα; νότια; Ποια τα υπέρ κ κατά κάθε περίπτωσης;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.073
Μηνύματα
879.669
Μέλη
38.806
Νεότερο μέλος
xeniagousia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom