Ουκρανία Κίεβο για 11 ώρες... Τι να δω;;

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Γεια σας φίλοι!!!
Μόλις γύρισα από Μπρατισλάβα και Βιέννη... Πανέμορφα!! Στο botel gracia στην Μπρατισλάβα πάνω στον Δούναβη ήταν ονειρεμένα και απίστευτα οικονόμικα (3 νύχτες και εισιτήρια πήγαινε έλα Αθήνα Μπρατισλάβα μόνο 130€ άξιζε)
Θέλω τα φώτα σας οποίος ξέρει για Κίεβο! Αρχές Ιανουαρίου πάω Ντουμπάϊ μέσω Ουκρανίας... Στο πήγαινε έχουμε αναμονή στο Boryspil airport της Ουκρανίας 11 ώρες "εγκεφαλικό"!!! Γνωρίζει κάποιος πως θα πάω από αυτό το αεροδρόμιο στο κέντρο του Κιέβου;; Έχω δει κάτι ωραίες εκκλησίες και κάτι ναούς, μοναστήρια, δεν βρήκα κάτι άλλο που θα μπορούσα να δω... Αν έχει στο νου του κανεις τι μπορώ να κάνω μέσα σε λίγες ώρες καμία βόλτα μέχρι να περάσουν οι ώρες για την επόμενη πτήση μου ας ρίξει καμία ιδέα!! Και αν υπάρχει καλή συγκοινωνία για να μπορώ να γυρίσω κ εύκολα! Παλι καλά στην επιστροφή 1:30 ώρα έχουμε αναμονή μόνο! Για Ντουμπάϊ δεν ρωτάω κάτι προς το παρόν, έχω ξανά πάει όποτε περίπου πάνω κάτω ξέρω μερικά πράγματα!! Καλές γιορτές σε όλους!!
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Δεν αναφέρεις ποιές ώρες θα είσαι στο Κίεβο.
Αν είσαι μέρα θα προλάβεις να δείς την Αγία Σοφία, τον Αγιο Μιχαήλ καί την πλατεία Maidan Nezalezhnosti πού είναι σχετικά κοντά το ένα με το άλλο.
Πάντως λάβε υπ' όψιν σου ότι το Μπόρισπολ είναι αρκετά μακριά από το κέντρο περίπου 40 χλμ καί πρέπει να υπολογίσεις τουλάχιστον μία ώρα γιά κάθε διαδρομή. ΄Κάνε τον κόπο να διαβάσεις την ιστορία πού έχω γράψει γιά το Κίεβο καί θα βρείς αναλυτικές οδηγίες γιά τις μετακινήσεις από το αεροδρόμιο.
Αν θέλεις να χρεισιμοποιήσεις ταξί πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι σχετικά φτηνά καί δεν πρέπει να σού χρεώσουν πάνω από 10 ευρώ.
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
[QUOTE="kalove, post: 609091, member: 4990"
Αν θέλεις να χρεισιμοποιήσεις ταξί πρέπει να γνωρίζεις ότι είναι σχετικά φτηνά καί δεν πρέπει να σού χρεώσουν πάνω από 10 ευρώ.[/QUOTE]

Ευχαριστώ πολυ! Θα μπω να διαβάσω την ιστορία σου!! Φτανω 8:10 το πρωι και η επόμενη πτήση είναι 19:25! Οπότε έχω απο το πρωί μέχρι το απόγευμα ελεύθερο! Μόνο 10€ απο το αεροδρόμιο για το κέντρο; πάμφθηνα! Ταξί θα παρω καλύτερα για να γλυτώσω την ταλαιπωρία... εχουν ταξίμετρο η είναι λιγο κλέφτες... αναλόγως που θα πέσεις; απο κρύο εκει μεσα Ιανουαρίου θα ειναι εφικτό να κάνουμε βόλτες έξω η θα το δαγκωσουμε;
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Πολύ καλές οι ώρες σου οπότε μπορείς να επισκεφθείς τα αξιοθέατα.
Για το ταξί πρέπει να προσυμφωνήσεις την τιμή γιατί χτυπάνε όπου βρούν.
Μην ξεχάσεις να κάνεις συνάλλαγμα. Η ισοτιμία όταν πήγα τον Νοέμβριο ήταν 1 ευρώ = 25 γρίβνα
Πάρε πρόβλεψη καιρού γιατί το κρύο είναι τσουχτερό.
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Μολις την διάβασα!!! Ευχαριστώ πολύ για τις πληροφορίες!! Θα θελα πολυ να παω κ στην λαυρα των σπηλαίων αν προλάβω! Οπως και Αγια Σοφία, Αγιο Ανδρεα και Αγιου Μιχαήλ! Προλαβαίνω; ;)
 

kalove

Member
Μηνύματα
436
Likes
1.637
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ονειρεμένο Ταξίδι
Εθνικά πάρκα ΗΠΑ
Η Αγία Σοφία καί ο Αγιος Μιχαήλ είναι πολύ κοντά, το ένα απέναντι από το άλλο περίπου στα 200 μέτρα, φαίνεται το ένα από τα άλλο, δεν θα σε δυσκολέψουν. Ο Αγιος Ανδρέας είναι σχετικά κοντά στον Αγιο Μιχαήλ περίπου 1 χλμ, μπορείς να πας καί με τα πόδια. Βρες ένα καλό χάρτη.
Η Λαύρα των σπηλαίων είναι αρκετά πιό μακριά καί είναι πολύ μεγάλο συγκρότημα γιά να την δείς όλη. Εμείς χρειαστήκαμε μισή μέρα γιά να την δούμε.
Οτι άλλο θέλεις μπορώ να σού απαντήσω μέχρι την Παρασκευή το μεσημέρι γιατί φεύγω γιά Βελιγράδι γιά Χριστούγεννα.
Καλέ γιορτές καί καλό ταξίδι.
 

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214
Σε ευχαριστώ πολύ!! Εγω 14 πετάω. Καλο ταξίδι, καλά Χριστούγεννα και καλες γιορτές και σε εσένα! Αμα σκεφτώ κατι αλλο θα σου πω αν και με την ιστορία σου μου έδωσες πολλές πληροφορίες! Και αυτο με το ταξι... πρεπει να κάνω παζάρι... ολα καλα ελπίζω να πανε!
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Ξέρει κανείς αν μπορείς να ταξιδέψεις Ουκρανία με καινούργια ταυτότητα ή χρειάζεται οπωσδήποτε διαβατήριο;;
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.115
Μηνύματα
880.691
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom