Διαμονή Τρίκαλα Ελατη Περτούλι

stathis23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Μήπως εχει κάποιο να προτείνει κατάλλυμα στις περιοχές Ελατη-Περτουλι και τριγυρο χωριά.

Προς το παρον που να δέχεται σκυλιά εχω βρει μονο το Διβάνη και ξενώνας Βρίζη.

Εχετε κάτι αλλο στο μυαλό σας?
 

stathis23

Member
Μηνύματα
66
Likes
8
Δεν εχω κλείσει τιποτα ακομα, οχι

Με κουρασαν λιγο οι ξενοδοχοι της περιοχής. Δε διαφωνώ στο οτι καποιος δε δέχεται σκυλιά για το λόγο οτι πολλοι σκυλάδες δε τα προσέχουν, γαυγίζουν, λερώνουν, κανουν ζημιές και γενικά μπορουν να δημιουργησουν προβλημα στον υπολοιπο κοσμο που διαμενει στο ξενοδοχειο.

Απλα δεν ειναι σωστό για μενα να μη δέχεται καποιος σκυλιά στην Υψηλή περίοδο αλλα στη χαμηλή που δεν έχει κόσμο να λέει ελατε γιατι έχει αναγκη. Ισως ειμαι εγω περιεργος αλλα μου κακοφανηκε
 

sakaflias

Member
Μηνύματα
128
Likes
34
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΕΝΥΑ
Δεν εχω κλείσει τιποτα ακομα, οχιΜε κουρασαν λιγο οι ξενοδοχοι της περιοχής. .....δεν ειναι σωστό για μενα να μη δέχεται καποιος σκυλιά στην Υψηλή περίοδο αλλα στη χαμηλή που δεν έχει κόσμο ...
Στην περιοχη αυτη την περιοδο και ειδικα ΠΣΚ εχει παρα πολυ κόσμο. Αντε για Τρικαλα να το καταλαβαινω...αλλα για τα βουνα (Ελατη-Νεραιδοχωρι!!!) αυτοι με τα σκυλια μεγαλωσαν!!! Ετσι κανουν και χάνουν τουρισμό.
Το Διβανη στο Περτουλι και του Μπριζη στην Ελατη ειναι πολυ καλα. Του Μπριζη ειναι και ποιο ζεστο-οικογενειακο.
Που αλλου κοιταξες; Για ποσες μερες και ποια περιοδο; Παντως να παιρνεις τηλεφωνο και να τους μιλας γιατι κατι θα βρεις.
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Άμα δεις στο booking για παράδειγμα έχει φίλτρο και σου βγάζει τα ξενοδοχεία που δέχονται κατοικίδια κλπ..
Στα 2 που ανέφερε ο @sakaflias επιτρέπονται τα κατοικίδια πάντως.
 

sakaflias

Member
Μηνύματα
128
Likes
34
Ονειρεμένο Ταξίδι
ΚΕΝΥΑ
ισως εχει και αλλα...γιαυτο ειπα να παρει τηλεφωνο
 

vaso1

Member
Μηνύματα
57
Likes
29
Γεια σας..θα πάμε με τον άντρα μου και τη μικρή μου τριών χρόνων στα Τρίκαλα μέσα Δεκεμβρίου στο μύλο των ξωτικών..είπανε ότι φέτος θα γίνει .ελπίζω να μη μας πιάσει πάλι κι άλλη καραντίνα..έψαχνα ξενοδοχείο να μείνουμε Τρίκαλα αλλά δε με ικανοποίησε κανένα..μπορείτε να μου προτείνετε κάποιο; Η είναι καλύτερο να μείνουμε ίσως Καλαμπάκα η Καστράκι κι από εκεί να κατεβαίνουμε;
 

mar85

Member
Μηνύματα
29
Likes
285
Πολύ καλό είναι το ananti city resort, 5-10 λεπτά από το κέντρο των Τρικάλων με το αυτοκίνητο, είναι λίγο απομονωμένο όμως σε έναν λόφο.
Η Καλαμπάκα - και το Καστράκι- έχει πληθώρα καταλυμάτων και είναι μία ευθεία δρόμος 20 λεπτά από τον μύλο, οπότε δε νομίζω να σας δυσκολέψει καθόλου αν επιλέξετε να μείνετε εκεί.
 
Μηνύματα
959
Likes
5.226
Βάσω καλημέρα.Εμεις Χριστούγεννα 2019 είχαμε ανέβει για το μύλο και μείναμε για ένα βράδυ στο Ληθαίον.Ενα αξιοπρεπέστατο δωμάτιο ήταν αλλά πάνω από όλα μας βόλεψε αφάνταστα γιατί είχε ιδιωτικό πάρκινγκ και βρίσκεται σε walking distance απο το κέντρο.
 

coco_

Member
Μηνύματα
1.303
Likes
1.774
Επόμενο Ταξίδι
on the beach!
Ονειρεμένο Ταξίδι
Guatemala
Το καλύτερο είναι το Ανάντι που αναφέρθηκε κ παραπάνω αλλά ειναι έξω από την πόλη. Θα πρότεινα το Αχίλλειον που είναι καλό ακριβώς στο κέντρο της πόλης. Επίσης καλά είναι κ τα Διβάνη κ Αμαλία στην Καλαμπακα.
 

vaso1

Member
Μηνύματα
57
Likes
29
Ευχαριστω πολύ θα τα κοιτάξω..αν και είναι πολύ μακριά ακόμη ήθελα να ρωτήσω αν βολεύει να πάμε και καμία βόλτα Ελάτη η περτουλι
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.762
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom