barkour
Member
Μεσα οκτωβρη ,ο καιρος πως ειναι; Βασικα να μην βρεχει ...
Καλησπέρα, ψάχνουμε για διαμονή 14-23 Αυγούστου, οι τιμές που βλέπω στο booking είναι τρομερά υψηλές και γενικά λίγες επιλογές. Άργησα πολύ η παίζουν αλλού οι αγγελίες;
Πέρσι δεν κατάλαβαν χειμώνα στη Κεφαλονιά, είχε πολυ καλο καιρό .Μεσα οκτωβρη ,ο καιρος πως ειναι; Βασικα να μην βρεχει ...
Οπως τα ειπες για το μπουκινγκ, εδω βλεπω διαμερισμα με 1.200€/βραδυ…προφανες οτι δεν θελουν κρατηση απο την πλατφόρμα αλλα μονο να φαινονται και να μοιράζονται το λινκ του με τους υποψηφιους φιλοξενουμενους τους. Παιρνετε τηλ, τοσο απλα.Φίλε Samion, πώς τη βλέπεις την επιλογή εκτός από Αργοστόλι να μείνουμε και 3 μέρες Σάμη ώστε να πάμε και μια μέρα Ιθάκη και γενικά να κινηθούμε στη γύρω περιοχή; Έχει καθόλου κίνηση το βράδυ ή μπα;
Σωστα ειναι δυσκολα αλλα με 60-70€/ατομο εχει ενα σωρο βλεπω στο καρακεντρο, γιατι να εχεις τη βραδυνη μετακινηση, οτι χειρότερο με την εντονη ελλειψη παρκιν..Στο Αργοστόλι και γενικά στα κέντρα του νησιου, είναι ακριβά, προσπαθησε να κλεισεις έξω από το Αργοστόλι, είναι χαμηλότερες οι τιμές.
Αλλά αυτή την περιοδο που πας , είναι λίγο δυσκολα τα πραγματα![]()
Όχι, φυσικά δεν αναφέρομαι σε κλαμπ τρελά, απλά να έχει κόσμο και να πιεις ένα ποτό μετά τα μεσάνυχτα σαν άνθρωπος, δηλαδή να μην είναι ερημιά. Όπως μου τα περιγράφεις μια χαρά ακούγεται για να μείνουμε 3 μέρες εκεί και κάπου 5-6 στο Αργοστόλι. Απλά επειδή προέκυψαν κάποιες υποχρεώσεις ίσως φύγουμε 2-3 μέρες αργότερα. Όσο για κατάλυμα θα σε ενοχλήσω με πμ. (ευχαριστώ προκαταβολικά).Οπως τα ειπες για το μπουκινγκ, εδω βλεπω διαμερισμα με 1.200€/βραδυ…προφανες οτι δεν θελουν κρατηση απο την πλατφόρμα αλλα μονο να φαινονται και να μοιράζονται το λινκ του με τους υποψηφιους φιλοξενουμενους τους. Παιρνετε τηλ, τοσο απλα.
Δεν ξερω βεβαια τι εννοεις κινηση, κλαμπ/μπουζουκια δεν εχει, 20+ εστιατορια-κανα δυο με λαιβ μουσικη, 2-3 αξιοπρεπη μπαρ με μουσικη εως αργα. 3η πολη του νησιου, λιμανι για Ιταλια με καθημερινες αφιξεις και μαρινα, ειναι δυνατον να μην εχει κινηση;
Αν χρειαστεις βοηθεια για διαμονη πμ.
Ναι αμα υπάρχουν στο Αργοστόλι, σε αυτές τις τιμές, δεν το συζητάμε, εντάξει θέση στάθμευσης βρίσκεις, με λίγο υπομονή, αλλά δεν βρίσκει αμέσωςΣωστα ειναι δυσκολα αλλα με 60-70€/ατομο εχει ενα σωρο βλεπω στο καρακεντρο, γιατι να εχεις τη βραδυνη μετακινηση, οτι χειρότερο με την εντονη ελλειψη παρκιν..
Δεν είμαι ο Samion, αλλά θα σου πω τη γνώμη μου.Φίλε Samion, πώς τη βλέπεις την επιλογή εκτός από Αργοστόλι να μείνουμε και 3 μέρες Σάμη ώστε να πάμε και μια μέρα Ιθάκη και γενικά να κινηθούμε στη γύρω περιοχή; Έχει καθόλου κίνηση το βράδυ ή μπα;
Είσαι από Κεφαλονιά ή έχεις πάει διακοπές; Τι ρωτάω γιατί γράφεις ότι ο Πόρος έχει 4 μπαράκια. Δηλαδή τον συστήνεις περισσότερο από τη Σάμη;Δεν είμαι ο Samion, αλλά θα σου πω τη γνώμη μου.
Στη Σάμη βράδυ δεν έχει πολλα πραγματα , εκτός από φαγητό, επίσης ο Πόρος που παω , έχει 4 μπαράκια όλα κιόλας.
Όλο το παιχνιδι παιζεται στο Αργοστόλι, έχει πολλα μπαράκια, το λυθοστροτο, για βόλτα, γενικά τα έχει όλα.
Αυτό για την Ιθάκη που λες είναι ωραία σκέψη, ΑΛΛΑ για δες τι γίνεται με τη διαμονή, γιατί είναι μικρό νησί, με πολυ τουρισμό και λίγα καταλυμάτα, όποτε οι τιμές είναι στα υψη![]()
Πάω τα τελευταία 6 χρόνια συνεχώς, οχι δεν τον συστήνω περισσότερο, απλά σου ειπα πως έχουν τα πραγματα .Είσαι από Κεφαλονιά ή έχεις πάει διακοπές; Τι ρωτάω γιατί γράφεις ότι ο Πόρος έχει 4 μπαράκια. Δηλαδή τον συστήνεις περισσότερο από τη Σάμη;
Το έχω καταλάβει ότι όλο το παιχνίδι παίζεται στο Αργοστόλι, απλά λέγαμε να πάμε και Σάμη για να είμαστε κοντά και στην Αγία Ευφημία αλλά και να πάμε και στην Ιθάκη. Στην Ιθάκη δε σκεφτόμαστε να μείνουμε βράδυ αλλά αυθημερόν να επιστρέψουμε.
Τώρα όμως με βάζεις δεύτερες σκέψεις, μήπως να μείνουμε όλες τις μέρες στο Αργοστόλι.
Όπως μου τα λες και εσύ και οι άλλοι που διάβασα για τη Σάμη μάλλον δε θα μείνουμε καθόλου εκεί και θα μείνουμε μάλλον όλες τις μέρες στο Αργοστόλι.Πάω τα τελευταία 6 χρόνια συνεχώς, οχι δεν τον συστήνω περισσότερο, απλά σου ειπα πως έχουν τα πραγματα .
Τώρα εάν μείνετε προς τα εκεί, πατε στην Αντισαμο, και γενικά αυτή την πλευρα του νησιου .
Η Ιθάκη για μια μέρα καλή είναι αλλά μου φαίνεται λίγη, δηλαδή θα πατε εκεί, πρωι η μεσημέρι, ανάλογα με τα, δρομολόγια, θα δείτε για 10 ώρες το νησί, και παλι πισω ;;
Εγώ θα σου έλεγα να μην μείνετε στη Σάμη, και στη θέση να μείνετε 1 βράδυ στη Ιθάκη, εφόσον βρείτε να μείνετε.
Η Ιθάκη είναι πολυ ομορφη![]()
Ακόμα μην ξεχάσεις να πας στο Λιξουρι, έχει τις ομορφότερες παραλιες του νησιούΊσως είναι και καλύτερα έτσι μόνο στο Αργοστόλι ώστε να έχουμε όλη την κίνηση στα πόδια μας