- Επόμενο Ταξίδι
- Πακιστάν-Κίνα
- Ταξίδι-Όνειρο
- Roraima-Socotra
Και πού τη βρίσκουμε;
Συμφωνώ ότι η ταινια ήταν ανώτερη των προσδοκιών. Ως παιδί των 90ς θυμάμαι πολύ καλά την ιστορία, τμήματα της οποίας είχα δει live πριν με απομακρύνουν οι γονείς μου από την Αθήνα. Όντως το συνωμοσιολογικο subplot ήταν αχρείαστο, παρότι υπάρχουν σκοτεινά κ αναπαντητα σημεία γ τις συνθήκες θανάτου του Ματέι, τις οποίες ταινια δεν αγγιζει όμως κ κοβεται καπως αποτομα κατεμε. Ίσως να φοβήθηκαν νομικές συνέπειες κ γι αυτό να έριξαν τη μπάλα σε άλλο καθαρά μυθοπλαστικο γήπεδο.Είδα την «Τελευταία κλήση», ταινία στην οποία παραδέχομαι ότι πήγα με χαμηλές προσδοκίες αλλά με διέψευσε προς το καλύτερο και μπορώ να πω ότι μου άρεσε.
Πολύ καλές ερμηνείες από Ναυπλιώτου, Αυγουστίδη, Μπένο, Λάλο και φυσικά τη μορφή που ακούει στο όνομα Ερρίκος Λίτσης, που ρίχνει αφειδώς τα μπινελίκια του τιμώντας το Οικονομιδικό του παρελθόν για το οποίο τον λατρέψαμε.
Αν με χάλασε κάτι ήταν ο ήχος που ίσως επιτηδευμένα δεν ήταν καλός σε αρκετά σημεία των τηλεφωνημάτων του καταζητούμενου (Αυγουστίδης) προς τον δημοσιογράφο (Μπένος), ίσως όμως σ' αυτό να παίζει ρόλο και η αίθουσα.
Επίσης αντιλαμβάνομαι πως είναι ένα πολύ σκληρό και ίσως δύσκολο ακόμη το θέμα με το οποίο καταπιάνεται, δηλαδή η υπόθεση Sorin Matei και η ομηρία στο διαμέρισμα του Παγκρατίου σε ζωντανή σύνδεση, περιστατικό που όσοι είμαστε άνω των 40 το θυμόμαστε καλά, όμως η παραλλαγή του σεναρίου λίγο με ξένισε, αφήνοντας πολλά περιθώρια σκέψης για θεωρίες συνομωσίας.
Τέλος να κάνω και μια ειδική αναφορά δίνοντας τα εύσημα σε όποιον σκέφτηκε να κλείσει την ταινία με Διάφανα Κρίνα και το «Μέρες αργίας» , έχει τον σεβασμό και την αγάπη μου.
Παίζει στους κινηματογράφους από αρχές Μαρτίου.Και πού τη βρίσκουμε;
Σίγουρα ήταν ένα από τα αξέχαστα γεγονότα της δεκαετίας.Ως παιδί των 90ς θυμάμαι πολύ καλά την ιστορία
Τα αγγίζει ως εκεί που πρέπει ίσως, γι' αυτό κόβεται απότομα. Μπλέκει βασικά δύο αληθινές ιστορίες, την υπόθεση Ματέι και την κλοπή όπλων από πλευράς 17Ν, εντελώς αχρείαστα, αλλά ας μη δώσω άλλα στοιχεία για όποιον δε την είδε ακόμα και θέλει.το συνωμοσιολογικο subplot ήταν αχρείαστο, παρότι υπάρχουν σκοτεινά κ αναπαντητα σημεία γ τις συνθήκες θανάτου του Ματέι, τις οποίες ταινια δεν αγγιζει όμως κ κοβεται καπως αποτομα κατεμε
Πολύ πιθανό, μη ξεχνάμε ότι η υπόθεση ήταν το απόλυτο φιάσκο από πλευράς αστυνομίας.Ίσως να φοβήθηκαν νομικές συνέπειες κ γι αυτό να έριξαν τη μπάλα σε άλλο καθαρά μυθοπλαστικο γήπεδο
Αγαπώ «Σπιρτόκουτο» κι απ' ότι φάνηκε και ο σκηνοθέτης. Τι να πω, ίσως ήθελε με τον τρόπο αυτό να αναδείξει την αλαζονική συμπεριφορά του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. όπως συνέβη δηλαδή και στην πραγματικότητα.βρήκα λίγο κριντζι να βλέπω το Λιτση σαν να παίζει σε ριμέικ τ Σπιρτόκουτου, η επιλογή αυτή βέβαια βαρύνει το σκηνοθέτη
Συμφωνώ απόλυτα, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο όμως να τη βλέπω στο ρόλο της γιαγιάς...Εμένα μου άρεσε κ η Λουιζιδου, είχε μια σωματική ερμηνεία π ήταν από τις πιο δύσκολες στο να μην ξεπέσει σε φτηνό μελό κ τα κατάφερε
Αγαπημενη ταινια με λατρεμενο πρωταγωνιστηΕίδα το "Τελευταίο Σημείωμα" του Παντελή Βούλγαρη, το έχει στο Netflix. Βαριά ταινία, δε θα μπορούσε να είναι κι αλλιώς με το θέμα που πραγματεύεται, δηλαδή την εκτέλεση στην Καισαριανή. Σκοτεινή ταινία, με εξαιρετική μουσική και κάποιες συγκλονιστικές σκηνές (η δυνατότερη για μένα ειναι ο χορός των μελλοθάνατων).

Εδώ θα τα χαλάσουμεΑγαπημενη ταινια με λατρεμενο πρωταγωνιστη![]()
Την ταινία τη λατρεύω, αλλά ο πρωταγωνιστής κατά τη γνώμη μου πιο υπερτιμημένος πεθαίνεις!!!!Εδώ θα τα χαλάσουμεΤην ταινία τη λατρεύω, αλλά ο πρωταγωνιστής κατά τη γνώμη μου πιο υπερτιμημένος πεθαίνεις!!!!
Η άρθρωσή του γενικά είναι απαράδεκτη (Στη Μεγάλη Χίμαιρα ειδικά στις μισές του ατάκες δεν καταλάβαινα τί έλεγε!), και έχει μόνιμα ένα μπλαζέ και επιτηδευμένο ύφος τύπου "Δεν την παλεύω, αφήστε με...."
, το οποίο δυστυχώς το έχει και σε συνεντεύξεις, καταντώντας έτσι πραγματικά αντιπαθητικός!

Εγώ!!!
Μια ωραία χροιά φωνής, και μια σωστή άρθρωση, για εμένα προσωπικά, ενισχύουν και το σεξαπίλ ενός ανθρώπου