Κλείσιμο δωματίου από 3κλινο σε 2κλινο

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Γεια σας,
έχω σκοπό να πάω με τους γονείς μου ένα ταξίδι προς το τέλος Απριλίου (αντε να βγει καμια προσφορά με το καλό) μάλλον βιέννη. Το θέμα είναι πως θα φύγουμε Παρασκευή και θέλουμε να γυρίσει ο μπαμπάς μου Δευτέρα βράδυ, ενώ εγώ με την μαμά μου να κάτσουμε ως την Τετάρτη. Συνεπώς, θέλω να κλείσω μέσω του booking ένα 3κλινο δωμάτιο, και μετά να το κάνουμε 2κλινο.
Σε αυτή την περίπτωση πάω και κλείνω ένα δωματιο 3κλινο από Παρασκ- Δευτερα και ένα άλλο δίκλινο από Δευτέρα-Τεταρτη ή να πάω να κλείσω δίκλινο κατευθείαν και να ζητήσω επιπλέον κρεβάτι για τις 3 πρώτες μέρες?? Ανησυχώ μήπως δεν καταλάβουν κάτι και γίνει τίποτα λάθος. Help me!;)
 
Μηνύματα
2.487
Likes
3.194
Ταξίδι-Όνειρο
ΙΑΠΩΝΙΑ
Δε μούχει τύχει κάτι παρόμοιο,αλλά πιστεύω ότι η κράτηση πρέπει να γίνει ώς τρίκλινο δωμάτιο εφόσον ξεκινάτε και πηγαίνετε παρέα 3 ατόμων,δεν νομίζω ότι το ξενοδοχείο θα σου αφαιρέσει ποσό,εκτός από το πρωινό ίσως, αν φύγει ένα άτομο νωρίτερα εφ όσον μείνετε στο ίδιο δωμάτιο,εκτός κι αν(σε περίπτωση που η διαφορά τιμής τρικλίνου-δικλίνου είναι μεγάλη)κάνεις κράτηση ενός τρικλίνου για 3 διανυκτερεύσεις και εν συνεχεία δικλίνου για 2 διανυκτερεύσεις..αλλάξετε δηλαδή.
Με email δε μπορείς να το ξεκαθαρίσεις;είναι πολύ απλό νομίζω για να καταλάβουν τι θέλεις και αν γίνεται...
 

Vivianaki

Member
Μηνύματα
292
Likes
45
Ταξίδι-Όνειρο
Πραγματοποιήθηκε :D
Τα περισσότερα ξενοδοχεία που υπήρχαν διαθέσιμα για εκίνη την περίοδο δεν έχουν τρίκλινα. Έχουν δίκλινα και από κάτω γραφουν ότι το εξτρα κρεβάτι χρεώνεται 30,35 ευρώ το βράδυ και ότι το λες στην reception για να σου βάλουν.:roll:

Το άλλο που μπορώ να κάνω είναι να κλεισω τρίκλινο στο ένα ξενοδοχείο και μετά να βρω δίκλινο σε άλλο ξενοδοχείο κάπου εκεί κοντά. Αλλά ντάξει,δεν είναι κ ότι καλύτερο.
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Εφόσον δεν υπάρχουν 3κλινα εγώ θα σου πρότεινα να στείλεις ένα e-mail στο booking (ή όπου αλλού θελήσεις να κλείσεις) και να τους ζητήσεις την διευκρίνιση.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.166
Μηνύματα
882.739
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom