Germanwings Δρομολόγια απο Ελλάδα

fenia42

Member
Μηνύματα
3.853
Likes
14.085
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ονειρεμένο Ταξίδι
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Η Germanwings ξεκινά και πάλι το Αθήνα-Κολωνία!
Η γερμανική χαμηλού κόστους αεροπορική εταιρεία Germanwings ξεκινά και πάλι δρομολόγια ανάμεσα στην Αθήνα και την Κολωνία.
Μόλις 2 ώρες και 11 λεπτά διαρκεί η πτήση από την Αθήνα στην Κολωνία μια από τις ομορφότερες πόλεις της Γερμανίας. Η γενέτειρα του διάσημου αρώματος "Eau de Cologne" ("Νερό της Κολωνίας"), που παρασκευάστηκε για πρώτη φορά στην περιοχή στις αρχές του 18ου αιώνα (1709), από τον ιταλό Γιόχαν Μαρία Φαρίνα (Johann Maria Farina), θα σας μαγέψει, με τον εντυπωσιακό Καθεδρικό Ναό, τις μπυραρίες γύρω από την πλατεία της ιστορικής αγοράς και την πλατεία Heumarkt, τα γνωστά μουσεία της, όπως το Ludwig, το Ρωμαϊκό-Γερμανικό Μουσείο με εκθέματα από την ιστορία της πόλης που μετρά 2.000 χρόνια ζωής, το μουσείο Wallraff-Richartz με αντικείμενο την τέχνη από το Μεσαίωνα έως τον 19ο αιώνα, το μουσείο εφαρμοσμένων τεχνών στην πλατεία Wallraffplatz ή το εθνολογικό μουσείο Rautenstrauch-Joest.
Τα δρομολόγια ξεκινούν από Αθήνα την Τρίτη 27 Μαρτίου 2012, τρεις φορές την εβδομάδα ενώ από Θεσσαλονίκη πέντε φορές την εβδομάδα.



Omorfa Taxidia
 
Last edited by a moderator:

Panos84

Member
Μηνύματα
185
Likes
68
Ονειρεμένο Ταξίδι
Los Santos, San Andreas
Στις 23 Μαρτίου, νωρίτερα από ότι συνήθως, ξεκινούν οι φετινές πτήσεις της Germanwings από και προς την Καβάλα και το αεροδρόμιο "Μέγας Αλέξανδρος".

Συγκεκριμένα, στις 23 Μαρτίου είναι προγραμματισμένο το δρομολόγιο Κολωνία-Καβάλα, ενώ θα υπάρξουν και πτήσεις από και προς Στουτγκάρδη. Από Μάιο και μετά τα δρομολόγια πυκνώνουν ενώ από 23 Ιουλίου μέχρι 7 Σεπτεμβρίου θα έχει τρεις πτήσεις την εβδομάδα από Κολωνία για Καβάλα και αντιστρόφως, κάθε Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο.

Πηγή: Εφημερίδα Πρωινή (Καβάλας)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.109
Μηνύματα
880.569
Μέλη
38.837
Νεότερο μέλος
koliswa

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom