Κουίζ – Πόσο budget ταξιδιώτης είσαι;

buffon85

Member
Μηνύματα
594
Likes
1.559
Επόμενο Ταξίδι
Κολομβία
Ταξίδι-Όνειρο
Χιλή, Ιαπωνία, Αμερική
Είσαι ένας Cheap & Chic ταξιδιώτης

“Η ποιότητα δεν χρειάζεται να κοστίζει ακριβά” είναι το αγαπημένο σου ρητό, και δεν χάνεις ευκαιρία να το επαναλαμβάνεις στον εαυτό σου. Γιατί η τιμή δεν είναι το ζητούμενο, αλλά να τηρούνται τα ταξιδιωτικά σου στάνταρ. Θα δώσεις κάτι παραπάνω μόνο εφόσον πιστεύεις ότι αξίζει και γνωρίζεις πολύ καλά πως να ισορροπήσεις τις ανάγκες σου με την αισθητική σου.

:D η αληθεια ειναι οτι προσπαθω να συνδυασω κριτικες με τιμη. και προσπαθω να αποφυγω την πολλη ταλαιπωρια. δεν θα λυπηθω μια διανυκτερευση -στο φτηνο καταλυμα- για να κοιμαμαι σε πατωματα.
βεβαια αν ηταν η μονη μου επιλογη για να ταξιδεψω θα το εκανα
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.370
Likes
14.270
καλό μου φαίνεται χαχαχα

Να υποθεσω σπάταλος ;
Λίγο..Προσπαθώ να το κρύβω...

Αυτό είναι το κείμενο.Προηγουμένως είχα διαβάσει τον τίτλο μόνον.

Είσαι ο “Μια ζωή την έχουμε” ταξιδιώτης

“Μια φορά ταξιδεύεις” είναι κάτι που λες στον εαυτό σου σε κάθε σου ταξίδι, για αυτό και θέλεις να τα ευχαριστηθείς μέχρι το μεδούλι. Για αυτό η όποια οικονομία – αν υποθέσουμε ότι κάνεις – γίνεται πριν το ταξίδι και όχι κατά την διάρκεια του. Τα όρια που ίσως επιβάλλεις στον εαυτό σου στην καθημερινότητα εδώ δεν έχουν θέση, είσαι εραστής της απόλαυσης και ενίοτε της υπερβολής και δεν σκοπεύεις να στερηθείς τίποτα στο ταξίδι σου, ο κόσμος να χαλάσει.
 

depy!!!

Member
Μηνύματα
735
Likes
1.883
Επόμενο Ταξίδι
Ουζμπεκισταν
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Μου βγήκε
Smart budget traveler .
Κι εμενα το ιδιο....

Είσαι ένας Smart budget traveler

Αγαπάς τα ταξίδια και μέσα από αυτά ανακαλύπτεις το νόημα της ζωής σου. Πάντα αναζητάς έξυπνες εναλλακτικές για την διαχείριση των οικονομικών σου, δεν φοβάσαι να ρισκάρεις αλλά ξέρεις και πως να απολαμβάνεις το ταξίδι σου. Έχεις ξεκαθαρίσει τις προτεραιότητες σου και βαδίζεις πάντα σταθερά, χωρίς να χάνεις τον στόχο σου.
 
Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Μηνύματα
8.020
Likes
12.105
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Συμπληρωνοντας το τεστ συνειδητοποιησα μια στροφη στις επιλογες μου τα τελευταια 6-7 χονια και γι αυτο ειναι υπευθυνο σε μεγαλο βαθμο το φορουμ και μαλιστα συγκεκριμενο μελος του. Σιγουρα αν απαντουσα 7 χρονια πριν το αποτελεσμα θα ηταν τελειως διαφορετικο.

Είσαι ο Jet Set ταξιδιώτης


Η ποιότητα και η άνεση αποτελούν στάση ζωής, και πάντα φροντίζεις να έχεις το καλύτερο. Η οικονομία για εσένα θα αφορούσε ίσως τα έξοδα του ομίλου και σε καμία περίπτωση το προσωπικό σου πορτοφόλι. Επιλέγεις πάντα την πολυτέλεια ακόμα και όταν υπάρχουν πιο οικονομικές εναλλακτικές αντίστοιχης ποιότητας. Ανήκεις στο jet set των ταξιδιωτών και το απολαμβάνεις.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.725
Μέλη
38.879
Νεότερο μέλος
fanisfanisfanis

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom