Κούβα Κούβα 2018 - Ένα ταξίδι χωρίς επιστροφή... Μην σου τύχει!!!!

makeup.elias

Member
Μηνύματα
103
Likes
214

Ημέρα Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2018 και ώρα 6:30 το πρωί, χτυπάει ένας ήχος μέσα στα μαύρα τα μεσάνυχτα, αχχχ το ξυπνητήρι... Όχι καλε...! το κινητό!! Δεν χρησιμοποιούμε ξυπνητήρια πια!! Αχαχαχαχα!!! Ώρα να σηκωθώ, ακομα δεν εχει ξημερώσει, εχω μια πτήση που δεν θα με περιμένει!! Βαλίτσα, ρούχα, αξεσουάρ, λεφτά, κλειδιά, κινητά... Όλα έτοιμα!!(σε μια βαλίτσα τύπου μέγεθος Ryanair και σε μια τσάντα πλάτης, θα έχουν εκεί πλυντήρια τι στο καλό θα βάλω καμία πλύση!) Βγαίνοντας από την πόρτα όμως... μπούζι το νερό που στάζει στο κορμί μου και στο σπιτικό μου παγωνιά πολυ(όπως λέει στο πολυυυ γνωστό άσθμα η Σασα Μπαστα)!
Φορώντας ενα τζινακι, ενα φούτερ-ζακέτα και ενα κασκόλ που είχα πάρει από το Παρίσι(σε μια αντίστοιχη περίσταση γυρνώντας από τροπικό κλίμα που είχε παγώσει το κοκαλάκι μου) και να εχω τυλιχτεί σαν κουνουπίδι λέμε με το κασκόλ κουβέρτα, πολυ καλή επιλογή hNm(δεν είναι τοποθέτηση προϊόντος)!! Ειχε χαλάσει ο καιρός μια μερα πριν φύγω οποτε ειχα προετοιμαστεί... Δεν πα να σε κοιτάει ο άλλος σαν εξωγήινο, εσυ πρέπει να προστατευτείς έχεις μακρινό ταξίδι σκέφτομαι, βάζω και το γυαλί και βγαίνω έξω Ντάνα!!
Το μετρό είναι λίγα λεπτά από το σπίτι μου και σε λίγες στάσεις φτάνω στο Σύνταγμα, κάνω την ανταπόκριση για αεροδρόμιο.. Και φαντάζοντας την γνωστή διαδρομή για τον έλεγχο, ανακαλύπτω μια καινούργια πτέρυγα που εχει ανοίξει αποκλειστηκά για τις πτήσεις low cost, ειχα καιρό να την πάρω, την Ryanair! και δεν ήξερα από που μπαίνεις .. Στο αεροπλάνο! Χιλιομετρα μέχρι να φτάσεις στην πύλη, μέχρι και κυλιόμενους διαδρόμους βάλανε, έφτασα επιτέλους! Φύγαμε για...Μιλάνο!! Μιλάνο;;;;!!! Τι φάση; Ανταπόκριση βρε για ενα καφέ θα σταματήσουμε!


Είμαι ο @makeup.elias και παρακολουθείτε το ταξίδι μου στην Κούβα που μόλις τελείωσε... Βασίζεται σε αληθινά γεγονότα, βάζοντας την δικιά μου πικάντικη πινελιά και τον δικό μου τρόπο σκέψης. Καθίστε αναπαυτικά, χαμηλώστε τα φώτα, και απολαύστε την...!

 
Last edited:

KIKI

Member
Μηνύματα
2.696
Likes
6.674
Επόμενο Ταξίδι
Ιορδανία
Ταξίδι-Όνειρο
Αφρική Ναμιμπια
Ωραία και απολαυστική η ιστορία σου .
Χαιρομαι που περασες ωραία .
Περιμενω και για το Μεξικό .
 

tripakias

Member
Μηνύματα
8.024
Likes
12.125
Επόμενο Ταξίδι
Άγιος Μαυρίκιος
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Μπραβο ρε αρχηγε πολυ εξυπνα γραμμενη ιστορια!
 

apodrasi

Member
Μηνύματα
546
Likes
1.010
Επόμενο Ταξίδι
Βαλτική
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Άξιος Λιάκο, πολύ ζωντανή, την ήπια μονορούφι
την ιστορία σου.
 
Last edited:

giannismits

Member
Μηνύματα
3.494
Likes
11.728
Επόμενο Ταξίδι
?
Φοβερός! Συνηθίζω να προσπερνώ ιστορίες τέτοιου στυλ, αλλά με το που ξεκίνησα να τη διαβάζω και είδα ένα χιούμορ ευφυέστατο και ακομπλεξάριστο που μου αρέσει πολύ, τη συνέχισα και τη διάβασα μονομιάς. Σε πολλά σημεία γέλασα. Ήταν λες και τα αφηγείται η Σακίρα από το θεατρικό ''Φούστα-Μπλούζα'' αν γνωρίζεις! Ελπίζω να μας γράψεις και για το Μεξικό.
 

taver

Member
Μηνύματα
12.487
Likes
28.953
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Άνοιξα το θέμα, κι αν δεν έβλεπα τα σχόλια, δε θα καθόμουν να διαβάσω τέτοιο κατεβατό. Ενδιαφέρον κείμενο, ενδιαφέρουσα διαφορετική ματιά, αλλά αν το έσπαγες κιόλας σε κεφάλαια για να μην είναι μονοκοπανιά ...
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
ωραίος με πολύ καλο χιούμορ! Εύχομαι πάντα τέτοια ταξίδια χωρίς το τέλος που είχε αυτό! περιμένω το Μεξικό σύντομα!! Υ.Γ. Πολύ καλές οι φωτο σου!!
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.184
Μηνύματα
883.299
Μέλη
38.894
Νεότερο μέλος
mikesf

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom