Κρύο στη ΝΥ!

dimitrisandrou

New Member
Μηνύματα
4
Likes
9
Γεια και χαρα σε ολους!!! Dimitris is back!!!!!!!!

Μετα απο 50 μερες και 13 ωρες ( :clap: ) βρηκα χρονο να γραψω παλι στο blog!
Βασικα, η αληθεια ειναι οτι ειχα πολυ δουλεια και δεν μπορουσα να βρω λιγο χρονο να χαλαρωσω και να γραψω με την ηρεμια μου....

Αυτες τις μερες ο καιρος ηταν....απιστευτος!! χιονοθυελλα με -10 C Μαρτη μηνα δεν μπορω να θυμηθω στα 25 χρονια της ζωης μου. Το φοβερο ειναι οτι μεσα σε ενα βραδυ (Κυριακη) το χιονι σκεπασε τα παντα μεσα σε μερικες ωρες... Και εκει που λεγαμε οτι θα ακυρωθουν σιγουρα τα μαθηματα της Δευτερας, βλεπω email απο τον καθηγητη που ελεγε οτι θα γινει μαθημα κανονικα και με το νομο......Αν ειναι δυνατον... Αν ειχαμε τετοια κακοκαιρια στην Ελλαδα πιστευω μια βδομαδουλα off την ειχαμε στο χαλαρο!!!!! βεβαια πρεπει να αναφερω οτι παρα την μεγαλη κακοκαιρια, το πρωι της Δευτερας ΟΛΟΙ οι δρομοι ηταν καθαρισμενοι και η κυκλοφορια γινοταν κανονικοτατα!!! Επιπλεον, οι ενοικοι καθε πολυκατοικιας ειναι υπευθυνοι για τον καθαρισμο του χωρου μπροστα απο την εισοδο του κτιριου τους και σε περιπτωση που δεν το εφαρμοσουν, το προστιμο ειναι ιδιαιτερα τσουχτερο, ισως και πιο τσουχτερο απο τους -10C με 7 μποφορ!!!! :bleh:

Δυστυχως δεν μπορω να γραψω παραπανω μιας και αφου βρηκα λιγο χρονο κανονισα ηδη να βγω... Το μενου σημερα εχει ενα Γιαπωνεζικο κοκτειλ μπαρ το οποιο 2 φορες την εβδομαδα εχει και live μουσικη (δεν νομιζω να εχει σημερα Τριτη :().. Ειναι η πρωτη φορα που παω εκει οποτε θα σας ενημερωσω συντομα για το αν αξιζε... Αλλωστε για μερικες μερες ακομη θα ειμαι χαλαρος λιγο πριν την επομενη εβδομαδα που ειναι η εβδομαδα των midterms (κατι σαν τις προοδους που εχουμε στα πανεπιστημια!)

Σας χαιρετω ολους και θα επανελθω δριμυτερος λιαν συντομως!!!
Byeeee
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.398
Likes
17.200
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αλάσκα
Ωραίο πράμα ο καιρός στη ΝΥ!! :LOL:

Άντε καλά να περνάς, περιμένουμε ραπόρτο από το γιαπωνέζικο!
 

CakeNet

Member
Μηνύματα
2.065
Likes
121
Επόμενο Ταξίδι
-
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση... μωρέ...ας μπορούσα να ζήσω κι εγώ εκεί κι ας έπεφτα και σε -10 βαθμούς Μάρτη μήνα! Ούτως ή άλλως τους καθαρίζουν τους δρόμους! :clap:
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.424
Likes
7.784
Έτσι μπράβο! Όχι μόνο διάβασμα! Ρίξ'το και λίγο έξω! Στη ΝΥ βρίσκεσαι....;)
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.687
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom