Κτελ - ΟΣΕ Θεσσαλονικης - Αεροδρομιο Μακεδονια

jimp

Member
Μηνύματα
5.013
Likes
6.395
Λοιπον μιας που εκανα προσφατα την διαδρομη δυο παρατηρησεις για τους ενδιαφερομενους.

-Το ταξι απο τα κτελ μακεδονια παιρνει γυρω στα 20 ευρω με 22.Σαββατο πρωι στις 11.30.

-Το λεωφορειο απο αεροδρομιο καθημερινη μεσημερι 13.30,εκανε 50 λεπτα.Φανταζομαι με λιγο καθυστερηση,με κανενα φαναρι παραπανω θα κανει 1 ωρα.
 

alkistismaria

Member
Μηνύματα
528
Likes
14
Επόμενο Ταξίδι
Νέα Υόρκη
Καλημερα παιδια!Πεταω τη Δευτερα απο Θεσ/νικη-Αθηνα στις 17:00.Αν παρω το 78 στις 14:15 απο το ΚΤΕΛ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ θα ειμαι σε 1 ωρα αεροδρομιο για να μην χασω την πτηση;
 

thessaris

Member
Μηνύματα
599
Likes
868
Με πολλή άνεση. Ειδικά αυτές τις μέρες η πόλη είναι νεκρή (λόγω Αυγούστου) και δεν έχει κίνηση.
 

Sia_Cy

Member
Μηνύματα
27
Likes
4
Καλησπέρα, πρόκειται πρώτη φορά να χρησιμοποιήσω τα ΚΤΕΛ Μακεδονίας, για αυτό θα ήθελα να μάθω σχετικά με την διαδρομή από το Αεροδρόμιο προς τα ΚΤΕΛ. Από ότι έψαξα, μάλλον θα πρέπει να πάρω το λεωφορείο 78. Σωστά; Υπάρχει άλλο λεωφορείο για τη διαδρομή αυτή;
Η επίσημη σελίδα (http://oasth.gr/#el/routeinfo/list/61/12/1/), βάζοντας την ημέρα και τη χρονική ζώνη, μου λέει ότι η διάρκεια θα είναι 50 λεπτά. Είναι αντιπροσωπευτικός ο χρόνος που μου δίνει η σελίδα ή υπάρχει περίπτωση να υπάρξει κίνηση με αποτέλεσμα την καθυστέρησή του; Όπως επίσης, και πόσο συχνά υπάρχουν δρομολόγια από το αεροδρόμιο για τα ΚΤΕΛ.
Επιπλέον, στο αεροδρόμιο βγαίνοντας θα βρω εύκολα την στάση του λεωφορείου; Που βρίσκεται;
Στα ΚΤΕΛ με αφήνει απ' έξω ή χρειάζεται να περπατήσω κάποια απόσταση;

Με συγχωρείται για τον βομβαρδισμό ερωτήσεων! Απλά μου αρέσει να γνωρίζω κάθε λεπτομέρεια πριν από κάποιο ταξίδι! Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
 
Μηνύματα
1.990
Likes
6.322
Τα 50 λεπτά μπορεί να είναι, μπορεί και να μην είναι, εξαρτάται τι ώρα θα διασχίσεις την πόλη με το λεωφορείο. Αν έχει κίνηση, 1 ώρα+. Άλλο λεωφορείο δεν υπάρχει με απευθείας σύνδεση, το 78 θα το βρεις πολύ εύκολα στα 50 μέτρα βγαίνοντας από την αίθουσα αφίξεων, δεν έχει κι άλλες στάσεις έτσι κι αλλιώς ;)
Στο ΚΤΕΛ σε αφήνει ακριβώς έξω από το σταθμό νομίζω, με περπάτημα 20 μέτρων είσαι μέσα:)
Α, η συχνότητα των δρομολογίων νομίζω φαίνεται στη σελίδα του ΟΑΣΘ, σε κάθε περίπτωση είναι αρκετά συχνά, και υπάρχει και το νυχτερινό 78Ν, σε περίπτωση που φτάσεις αργά.
Εισιτήριο βγάζεις μέσα, έχει μηχάνημα, δε δίνει ρέστα, κράτα κέρματα, δε θυμάμαι ακριβώς τιμή.
Αυτά :D
 

mourohavlos

Member
Μηνύματα
2.424
Likes
4.409
Λοιπόν, ξεκινάω:
Θα πάρεις το 78 (προσοχή το εισιτήριο είναι διπλή τιμή σε σχέση με τα λοιπά λεωφορεία του ΟΑΣΘ).
Στο αεροδρόμιο η αφετηρία είναι βγαίνοντας από τις αφίξεις φάτσα ευθεία ελαφρώς δεξιά αν θυμάμαι καλά, αποκλείεται να μην το βρεις! Στα ΚΤΕΛ σε αφήνει... στα ΚΤΕΛ!
Λεωφορείο έχει περίπου ανά 20-30 λεπτά και η διαδρομή είναι πάνω-κάτω 50 λεπτά με 1 ώρα, πόση κίνηση να έχει πια? Εντάξει συμβαίνει να καθυστερήσει, αλλά είναι σχετικά σπάνιο και θα οφείλεται π.χ. σε κάποιο ατύχημα, καμιά πορεία κλπ.
 

ELGEO2

Member
Μηνύματα
732
Likes
693
Επόμενο Ταξίδι
ΚΟΛΟΜΒΙΑ
Ονειρεμένο Ταξίδι
πέρασμα καρακορουμ
το εισιτηριο στοιχιζει 2 euro . μπορει να το αγορασεις απο το εκδοτηριο που ειναι στην αφετηρια εξω απο τις αφιξεις και το ακυρωνεις οταν μπεις στο 78 λεωφορειο . επισης μπορει να το αγορασεις και μεσα στο λεωφορειο απο το μηχανημα που εχει . να εχεις ακριβως 2 euro . το λεωφορειο πηγαινει γρηγορα γενικα επειδη δεν σταματα σε ολες τις στασεις εντος πολεως . επισης στο ιδιο σημειο στο αεροδρομιο εχει αφετηρια και το 79 το οποιο πηγαινει εως το ΙΚΕΑ. εσυ θα παρεις το 78 .
 

Nektarios P.

Member
Μηνύματα
62
Likes
53
Επόμενο Ταξίδι
Ryanairtrip
Ονειρεμένο Ταξίδι
ταφρος μαριανων
Μπορει να γραψει καποιος χρονο, κοστος και τροπο για τη μετακινηση απο το σιδηροδρομικο στο αεροδρομιο?
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.116
Μηνύματα
880.715
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom