Τουρκία Κωνσταντινούπολη - μετακινήσεις

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Τι ειναι αυτο; Πρεπει να μπαινω στο site για να οργανωνω τις διαδρομες μου; Δεν υπαρχει δυνατοτητα τυπου google maps;
Εδω μπορεις να δεις τις διαδρομες, ωραρια, τιμες τα παντα.(βαλτο στα αγγλικα ή στα ελληνικα)

panosch1979

Member
Εδω μπορεις να δεις τις διαδρομες, ωραρια, τιμες τα παντα.(βαλτο στα αγγλικα ή στα ελληνικα)
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια γιατι οι χαρτες της google δεν το εμφανιζουν. Δεν μου εχει ξανατυχει σε καμια πολη στο εξωτερικο. Τελος παντων. Ευχαριστω και παλι

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Ευχαριστω πολυ για την απαντηση σου. Δεν μπορω να καταλαβω βεβαια γιατι οι χαρτες της google δεν το εμφανιζουν. Δεν μου εχει ξανατυχει σε καμια πολη στο εξωτερικο. Τελος παντων. Ευχαριστω και παλι
H χρηση ΜΜΜ είναι παιχνιδακι στην Πολη, μπορεις να το δεις και στο google maps. Βγαζεις Istanbulkart και ξενοιαζεις και μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε λεωφορεια, τραμ, βαπορακια, τελεφερικ. Να περασεις ομορφα!!!!(ειναι σιγουρο!!!)

thessaris

Member
Αφηγητής
Αν και εχω παει ηδη 4 φορες στην κορυφαια πολη και ετοιμαζω και την 5η επισκεψη, θελω να με βοηθησετε σε κατι. Δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε το Μετρο στην Κων/πολη γιατι το google maps που χρησιμοποιω συνεχεια για τις μετακινησεις μου με τα μεσα μεταφορας, δεν μου βγαζει καθολου επιλογες για Μετρο. Μηπως ξερετε γιατι συμβαινει αυτο, πως μπορω να το αλλαξω, και ανα βολευει το Μετρο στην συγκεκριμενη πολη;
To Μετρό στην Κωνσταντινούπολη έχει επεκταθεί ραγδαία την τελευταία δεκαπενταετία και πάει σε πολλά σημεία που δεν πήγαινε, ενώ υπάρχουν αρκετά έργα σε εξέλιξη για περαιτέρω επεκτάσεις. Σε συνδυασμό με τον προαστιακό (που κάνει και υποθαλάσσιο πέρασμα του Βοσπόρου), τη θαλάσσια συγκοινωνία, τα τραμ και τα πολυάριθμα λεωφορεία, η γνώμη μου είναι ότι ο καλύτερος τρόπος μετακίνησης στην πόλη είναι τα ΜΜΜ.

panosch1979

Member
H χρηση ΜΜΜ είναι παιχνιδακι στην Πολη, μπορεις να το δεις και στο google maps. Βγαζεις Istanbulkart και ξενοιαζεις και μπορεις να τη χρησιμοποιησεις σε λεωφορεια, τραμ, βαπορακια, τελεφερικ. Να περασεις ομορφα!!!!(ειναι σιγουρο!!!)
Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα. Εχω παει 4 φορες Κων/πολη και εννοειται κυκλοφορω με istanbul cart.Ρωτησα γιατι δεν μου βγαζει τι\ην επιλογη για Μετρο το google maps.Απ' οτι καταλαβα, μαλλον λογω του οτι εχουν δικια τους εφαρμογη για το Μετρο και δεν εχουν δωσει τα δικαιωματα(;) να το εμφανιζει η google;

connosp

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Παντού!!!!
Φιλε μου σε ευχαριστω για την απαντηση σου αλλα μαλλον δεν καταλαβες τι ρωτησα. Εχω παει 4 φορες Κων/πολη και εννοειται κυκλοφορω με istanbul cart.Ρωτησα γιατι δεν μου βγαζει τι\ην επιλογη για Μετρο το google maps.Απ' οτι καταλαβα, μαλλον λογω του οτι εχουν δικια τους εφαρμογη για το Μετρο και δεν εχουν δωσει τα δικαιωματα(;) να το εμφανιζει η google;
Σε εμένα στο google maps με βγάζει κανονικά τα δρομολόγια των γραμμών του μετρό και φυσικά υπάρχει και εφαρμογή όπως και το site Metro Istanbul.

kabamarou

Member
Συγγραφέας
Δοκίμασε και την εφαρμογή citymapper αν θέλεις. Με έχει βοηθήσει εκπληκτικά σε πολλά ταξίδια

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.168
Μέλη
40.152
Νεότερο μέλος
reisyldala1975

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom