Τουρκία Κωνσταντινούπολη σε 3 μέρες: Αποστολή εξετελέσθη!

paefstra

Member
Συγγραφέας
@Viaggi πιστεύεις ότι το από και προς το αεροδρόμιο δεν αξίζει με μέτρο; Θα πάμε τέλος Ιουλίου με την ίδια πτήση και εταιρεία που πήγατε και εσείς... και έχω διαβάσει ότι σε ώρες αιχμής μπορεί να κάνεις και 1,5 ώρα με αυτοκίνητο... Ενώ με το μέτρο είναι στάνταρ ο χρόνος...εμείς θα μένουμε στην Ταξίμ.
Μια χαρά είναι το μέτρο. Εχει μια αλλαγή γραμμής αλλα στάνταρ χρόνος.

Viaggi

Member
Αφηγητής
@Viaggi πιστεύεις ότι το από και προς το αεροδρόμιο δεν αξίζει με μέτρο; Θα πάμε τέλος Ιουλίου με την ίδια πτήση και εταιρεία που πήγατε και εσείς... και έχω διαβάσει ότι σε ώρες αιχμής μπορεί να κάνεις και 1,5 ώρα με αυτοκίνητο... Ενώ με το μέτρο είναι στάνταρ ο χρόνος...εμείς θα μένουμε στην Ταξίμ.

Επίσης για Κινστέρνα το εισιτήριο είναι όντως 50€; Σκεφτόμουν μήπως εγώ το βρίσκω από site που έχουν προμήθεια ενώ αν τα αγοράσω από εκεί θα είναι οικονομικότερα.. ισχύει;
Σίγουρα με το μετρό θα γλιτώσεις τη κίνηση του δρόμου, εμεις όντως κάναμε 1,5 ώρα να φτάσουμε στο ξενοδοχείο, απλά ηταν πιο άνετα με την ιδιωτική μεταφορά.
Στη βασιλική κινστέρνα πληρώσαμε 39,50€ το άτομο με εισιτήρια απο το get your guide. Στα εκδοτήρια δε ξέρω πόσο τα πληρώνεις αλλά η ουρά συναγωνιζεται την κίνηση στους δρόμους!
1000028812.jpg

Last edited:

i love travels

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
καλοκαιρινές διακοπές!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Αμερική
Για testi kebap; Έχετε φάει;

Εκπομπές Travelstories

Booking.com