maria91
Member
Σκεφτομαι Παφο για ενα 2μερο τον 15αυγουστο...ο στοχος ειναι μονο μπανια κ χαλαρωση...λετε να την παλεψουμε με την ζεστη εκει ή θα γυρισουμε με υπερθερμια? 

Το δεύτερο, αλλά και τι έγινε; Όλα μια ιδέα είναι!Σκεφτομαι Παφο για ενα 2μερο τον 15αυγουστο...ο στοχος ειναι μονο μπανια κ χαλαρωση...λετε να την παλεψουμε με την ζεστη εκει ή θα γυρισουμε με υπερθερμια?![]()
Αν πας για τη θάλασσα μια χαρά. Με ένα αστερίσκο, τουλάχιστον για τα μέρη που πρόλαβα να γυρίσω εγώ... Στην Κάτω Πάφο (βλ. κάστρο) και στον αρχαιολογικό χώρο δίπλα δεν έχεις σκιά. Πάντως, στον αρχαιολογικό χώρο μπορείς να κάνεις και ωραία βόλτα στο ηλιοβασίλεμα, που δροσίζει και λίγο. Στην πόλη πήγα χειμώνα, σε μια από τις τελευταίες εξόδους πριν επαναπατριστούμε, το σκυλομετάνοιωσα που δεν την είχα επισκεφθεί περισσότερες φορές και νωρίτερα. Όσο πρόλαβα να δω, η πόλη μου άρεσε πολύ. Επίσης, έχε υπόψη το κύριο πρόβλημα κατ'εμέ της Κύπρου, που δεν ήταν η ζέστη, αλλά η απίστευτη υγρασία, καλοκαίρι - χειμώνα.Σκεφτομαι Παφο για ενα 2μερο τον 15αυγουστο...ο στοχος ειναι μονο μπανια κ χαλαρωση...λετε να την παλεψουμε με την ζεστη εκει ή θα γυρισουμε με υπερθερμια?![]()

Καλημέρα..ως Κύπρια θα σου έλεγα όχι...απελπιστική κατάσταση..όμως άν δεν μπορείς να έρθεις άλλη εποχή, εφοδιάστου σίγουρα με καπέλο, αντιλιακό και μαγιό! αν δεν αντέχεις την υπερβολική ζέστη μην έρθεις θα σε κουράσει..όμως μπορείς να κάνεις εκδρομές (αν θα έχεις αυτοκίνητο) σε βουνά που είναι πιο δροσιά σε κοντινές σχετικά αποστάσεις.!Σκεφτομαι Παφο για ενα 2μερο τον 15αυγουστο...ο στοχος ειναι μονο μπανια κ χαλαρωση...λετε να την παλεψουμε με την ζεστη εκει ή θα γυρισουμε με υπερθερμια?![]()
Έχω πάει τρεις φορές Κύπρο, οι δύο άνοιξη (τέλος Μαρτίου) και η μία Ιούλιο.Σκεφτομαι Παφο για ενα 2μερο τον 15αυγουστο...ο στοχος ειναι μονο μπανια κ χαλαρωση...λετε να την παλεψουμε με την ζεστη εκει ή θα γυρισουμε με υπερθερμια?![]()
Αν είναι για ένα break 3 μέρες ελάτε! σιγά.τι Αθήνα τι Πάφο! ίδια ζέστη περίπου!Παιδια σας ευχαριστω ολους!εχω παει αλλες 2 φορες στην Κυπρο οποτε ψιλογνωριζω τις θερμοκρασιες,απλα σκεφτομουν για ενα 3μερο το 15αυγουστο διοτι για Παφο βρισκω φθηνο αεροπορικο και διαμονη(ακομα!)...σκεφτηκα κ εγω για Αγια Ναπα αλλα οδηγηση την ξεχναμε διοτι το ετερο ημιση δε πιανει δεξιοτιμονο κ λιγο που το ψαξα με κτελ ηταν λιγο σκοτωμα...θα το ξανακοιταξω ομως!!