Λάος ΛΑΟΣ 2026: Ένα ταξίδι γεμάτο εικόνες.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Πολύ ωραίο ταξίδι και άλλη μία πολύ βοηθητική ιστορία!

Να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε όπως το επιθυμείτε! Χαιρετίσματα και περαστικά στη Ντίνα :)

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Πολύ ωραίο ταξίδι, κι ακόμα αρκετά κοινομικό. :)
Όντως ήταν και ωραίο ταξίδι και με μικρό κόστος, χωρίς να μας λείψει τίποτα.
Ευχαριστουμε παιδια ,υπεροχο ταξιδι !!

Και σε αλλα με υγεια !!
Ευχαριστούμε.
Οπως παντα, η ιστορια σου δεν ειναι μια απλη ιστορια αλλα ενας αναλυτικοτατος, κατατοπιστικοτατος και χρησιμοτατος οδηγος! Ευχαριστουμε και εις αλλα με υγεια και φυσικα σιδερενια η γυναικα σου!
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Προσπαθώ πάντα να δίνω πολλές πληροφορίες για όποιον θέλει να κάνει ένα παρόμοιο ταξίδι.
Η Ντίνα σχεδόν το έχει ξεπεράσει.

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Πολύ ωραίο ταξίδι και άλλη μία πολύ βοηθητική ιστορία!

Να είστε πάντα καλά να ταξιδεύετε όπως το επιθυμείτε! Χαιρετίσματα και περαστικά στη Ντίνα :)
Ευχαριστούμε.
Η Ντίνα πάει πολύ καλά με το πόδι της.

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Κρίμα που τέλειωσα το γράψιμο αυτής της ιστορίας μου.
Τώρα σκέφτομαι ότι θα ήταν καλύτερα να την έσπαγα σε περισσότερα κομμάτια, ώστε να επικοινωνώ περισσότερο μαζί σας. Αλλά πάλι, όταν τα ποστάρω λέω να προχωρήσω και στο επόμενο τμήμα για να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες. Αντιφατικά πράγματα.
Και μη μου πείτε ότι αν θέλω να επικοινωνώ, ας γράφω στις ιστορίες των άλλων. Όμως εγώ μιλώ για το δικό μου ταξίδι. Ήταν τόσο ωραίο το Λάος! Όπως βέβαια και όλα τα ταξίδια.
Ευχαριστώ λοιπόν όλους που διάβασαν την ιστορία του ταξιδιού. Και ιδιαίτερα εκείνους που συμμετείχαν με ένα Like ή μια αναφορά. Μόνο τα Views είναι κάτι αλλά όχι επικοινωνία.
Τώρα στο μυαλό μας είναι το (τα) επόμενο (επόμενα) ταξίδι (ταξίδια) μας.
Είναι πολύ ωραίο να σχεδιάζεις. Αλλά και λίγο αγχωτικές οι τελευταίες μέρες λίγο πριν από την αρχή κάθε ταξιδιού. Δεν είναι όπως παλιά που πηγαίναμε με τα πρακτορεία, που περίμενα με λαχτάρα να ξεκινήσει το κάθε ταξίδι (αλλά δίναμε και τα διπλά χρήματα). Τώρα αναρωτιέμαι αν θα «βγουν» όσα έχουμε σχεδιάσει.
Εδώ είμαστε για να επικοινωνούμε λοιπόν.

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Τώρα στο μυαλό μας είναι το (τα) επόμενο (επόμενα) ταξίδι (ταξίδια) μας.
Θα αργήσουμε δηλαδή να ξαναδιαβάσουμε κάτι από σένα; Το λέω γιατί είχα καλομάθει, να ξυπνάω καθημερινά και να διαβάζω το επόμενο κεφάλαιο από τις πάντα απολαυστικές ιστορίες σου.

Sassenach77

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Σλοβακία
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός

travelbreak

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Υπερσιβηρικός
Θα αργήσουμε δηλαδή να ξαναδιαβάσουμε κάτι από σένα; Το λέω γιατί είχα καλομάθει, να ξυπνάω καθημερινά και να διαβάζω το επόμενο κεφάλαιο από τις πάντα απολαυστικές ιστορίες σου.
Θα περάσουν 3-4 μήνες πριν γράψω κάτι φρέσκο. Να είμαστε καλά μέχρι τότε βέβαια.
Σκέφτομαι όμως να βγάλω από το σεντούκι της μνήμης και των ημερολογίων μου καμιά παλιά ταξιδιωτική ιστορία. Θα δούμε. Ζήλεψα από τον @Sam-chal . Αν και το είχα κάνει παλιότερα εδώ. Αλλά και σε άλλες ατόφιες περιγραφές.

varioAthens

Member
Μέγας Συγγραφέας
Θα περάσουν 3-4 μήνες πριν γράψω κάτι φρέσκο. Να είμαστε καλά μέχρι τότε βέβαια.
Σκέφτομαι όμως να βγάλω από το σεντούκι της μνήμης και των ημερολογίων μου καμιά παλιά ταξιδιωτική ιστορία. Θα δούμε. Ζήλεψα από τον @Sam-chal . Αν και το είχα κάνει παλιότερα εδώ. Αλλά και σε άλλες ατόφιες περιγραφές.
Εν τω μεταξυ σκεφτομουν να κανω κατι αναλογο... να γραψω σκορπιες εντυπωσεις απο διαφορα ταξιδια που εχουν γινει προ ιντερνετ, προ ταξιδιωτικης (υπερ)πληροφορησης, προ Χριστου γενικως....

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σκέφτομαι όμως να βγάλω από το σεντούκι της μνήμης και των ημερολογίων μου καμιά παλιά ταξιδιωτική ιστορία.
Εν τω μεταξυ σκεφτομουν να κανω κατι αναλογο... να γραψω σκορπιες εντυπωσεις απο διαφορα ταξιδια που εχουν γινει προ
Εγώ πάλι λέω να μη το σκέφτεστε και να το πράξετε. :)

gkalla

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα, Περού, Ν. Ζηλανδία
Κι εγώ ξεκίνησα να γράφω για ένα ταξίδι πριν 40 χρόνια στην Γαλλία αλλά οι λιγοστές φωτογραφίες και οι αχνές αναμνήσεις δεν βοήθησαν. Όμως καθώς φέτος θα περάσω από ορισμένες περιοχές που είχα δει τότε λέω να ενσωματώσω ό,τι θυμάμαι από τότε συγκριτικά με τα φρέσκα στην ιστορία που θα γράψω.
Κατά τα άλλα σταματώ εδώ γιατί πολλά άσχετα τα με την ιστορία έγραψα.

evaT

Member
Μέγας Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε φορά, το επόμενο
Εμένα μ αρέσουν όλα τα προ-γενικώς. Περιμένω να ξεκινήσετε.

Πολύ ωραία κι αυτή η ιστορία με πολλές όμορφες φωτογραφίες. Στα επόμενα με υγεία!

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Όμως έχει έρθει η εποχή που ταξιδιωτικά δεν με ενδιαφέρουν μόνο τα μνημεία, αλλά πιο πολύ με ενδιαφέρουν οι όμορφες εικόνες. Εκείνες οι εικόνες που δεν υπάρχουν παρόμοιες στον τόπο μας. Και που τραβώντας μία φωτογραφία σε κάνει να νιώθεις για πάντα όταν την κοιτάς την ιδιαιτερότητα του ταξιδιού που έκανες.
Πραγματικά @travelbreak μας γέμισες με ξεχωριστές εικόνες. Και τα λες και πολύ καλά παραπάνω. Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στην κ. Ντίνα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.123
Μέλη
40.116
Νεότερο μέλος
Katerina C

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom