traveller@86
Member
Λέρος ή Πάτμος για καλύτερες παραλίες; Έχω ακούσει αντικρουόμενες πληροφορίες και έχω μπερδευτεί. Η Πάτμος ξέρω ότι έχει ωραία χώρα, στην Λέρο η Αγία Μαρίνα είναι γραφικη για να κάνεις βόλτα;
Θεωρώ ότι στην Πάτμο θα βρεις καλύτερες παραλίες, όχι βέβαια πως στη Λέρο είναι άσχημα, αλλά η Πάτμος έχει πιο μεγάλες και ίσως περισσότερες τον αριθμό.Λέρος ή Πάτμος για καλύτερες παραλίες; Έχω ακούσει αντικρουόμενες πληροφορίες και έχω μπερδευτεί.
Δε συγκρίνεται η μία με την άλλη, η Χώρα της Πάτμου είναι το κάτι άλλο, όμως η Λέρος είναι αρκετά ζωντανή. Αισθητά πιο μικρή η Αγία Μαρίνα αλλά έχει και για τον καφέ σου να πας και να φας, να πιεις, άμα τραβάει η όρεξη σου ως το ξημέρωμα.Πάτμος ξέρω ότι έχει ωραία χώρα, στην Λέρο η Αγία Μαρίνα είναι γραφικη για να κάνεις βόλτα;
Δες αν μπορείς να το νοικιάσεις έστω για μία μέρα να γυρίσεις όλο το μικρό έτσι κι αλλιώς νησί.Κ εδω χρειαζομαι τη βοηθεια σας! Θα ειμαι σολο και δεν θα εχω αυτοκινητο (δεν αποκλειω κ την ενοικιαση βεβαια)
Θα κοιτούσα προς Πλάτανο ή Παντέλι που είναι και φυσική συνέχεια της Αγ. Μαρίνας. Βασικά πηγαίνεις με τα πόδια από το ένα στο άλλο με καλή διάθεση. Μια ακόμη επιλογή επίσης είναι τα Άλινδα. Σε καμία περίπτωση πιο μακριά χωρίς μέσο.Κοιταω για Αγ. Μαρινα αλλα οι τιμες μου φαινονται απλησιαστες!! Που αλλου θα μπορουσα να μεινω που να εχει και λιγη ζωη?
Απ' όσο γνωρίζω ακόμα ναι, σχετικά οικονομικά κι ένας επιπλέον εύκολος τρόπος μετακίνησης στο νησί.Επισης ξερετε αν τα ταξι συνεχιζουν να ειναι οικονομικα??![]()
Ευχαριστω θερμα!!Δες αν μπορείς να το νοικιάσεις έστω για μία μέρα να γυρίσεις όλο το μικρό έτσι κι αλλιώς νησί.
Θα κοιτούσα προς Πλάτανο ή Παντέλι που είναι και φυσική συνέχεια της Αγ. Μαρίνας. Βασικά πηγαίνεις με τα πόδια από το ένα στο άλλο με καλή διάθεση. Μια ακόμη επιλογή επίσης είναι τα Άλινδα. Σε καμία περίπτωση πιο μακριά χωρίς μέσο.
Απ' όσο γνωρίζω ακόμα ναι, σχετικά οικονομικά κι ένας επιπλέον εύκολος τρόπος μετακίνησης στο νησί.