- Επόμενο Ταξίδι
- ;
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αναζητείται!
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα δε θα κοιτούσα τίποτε παραέξω από την πόλη της Μυτιλήνης.Για Πάσχα θα έλεγα να το δεις ζεστά κ για μέσα στη Μυτιλήνη.
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα δε θα κοιτούσα τίποτε παραέξω από την πόλη της Μυτιλήνης.Για Πάσχα θα έλεγα να το δεις ζεστά κ για μέσα στη Μυτιλήνη.
Για ποιο λόγο λέτε για μέσα στη Μυτιλήνη ? Μέσα Μυτιλήνη με απασχολεί το θέμα του πάρκιν αν δεν έχει το ξενοδοχείο και η κίνηση.Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα δε θα κοιτούσα τίποτε παραέξω από την πόλη της Μυτιλήνης.
Γιατί στα υπόλοιπα μέρη το Πάσχα θα επικρατεί μια σχετική ερημιά, ενώ στην πόλη όχι. Κάνεις τις εξορμήσεις σου κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επιστρέφεις σ' αυτήν.Για ποιο λόγο λέτε για μέσα στη Μυτιλήνη ? Μέσα Μυτιλήνη με απασχολεί το θέμα του πάρκιν αν δεν έχει το ξενοδοχείο και η κίνηση.
Καλησπέρα. Από Πέτρα Μόλυβο έχω χρόνια να πάω, οπότε δεν έχω άλλες φρέσκιες προτάσεις. Μια γενική κατεύθυνση που μπορώ όμως να δώσω είναι να επισκεφθείτε μη παραθαλάσσια χωριά και να κάτσετε στα καφενεία τους.Καλημέρα σας!
Βρισκόμαστε στην Πέτρα και είναι η πρώτη μας μέρα στη Λέσβο. Θα μείνουμε 5 μέρες εδώ και στη συνέχεια άλλες 2 στη Μυτιλήνη.
Έχουμε ήδη δει αρκετές προτάσεις για παραλίες, αλλά θα θέλαμε και τις δικές σας γνώμες. Ψάχνουμε κυρίως παραλίες με όμορφα, καθαρά νερά και καλό φαγητό σε κοντινή απόσταση.
Δεν μας αρέσουν οι πολύ οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο. Προτιμάμε πιο ήσυχα μέρη, παίρνουμε μαζί μας τη δική μας ομπρέλα και καρεκλάκια και καθόμαστε όπου μας αρέσει.
Ποιες παραλίες θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χάσουμε; Επίσης, αυτή την περίοδο (τέλη Ιουλίου) είναι εύκολο να βρούμε πιο ήσυχες παραλίες ή παντού έχει αρκετό κόσμο; Είναι όντως πολύ παγωμένες; Αλλά και πάλι δεν μας πειράζει!
Φαγητό δοκιμάσαμε ήδη στον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό το βράδυ χθες, είχε πολύ κόσμο οπότε η εξυπηρέτηση ήταν δύσκολη, ήμασταν μειονότητα οι Έλληνες. Καλό φαγητό ότι είχε μείνει και καλές τιμές.
Για καλό ψαράκι ή ταβέρνες στις γύρω περιοχές θα ήθελα άμα έχετε εικόνα.
Διάβασα και προηγούμενα σχόλια απλά είναι πολύ παλιές χρονικά και μήπως άλλαξε κάτι.
Ευχαριστώ πολύ!
Ειμαι κι εγω στη Λεσβο τωρα....πολυ κοσμο δεν εχει σε παραλιες μη οργανωμενες σε σημειο να μη βρισκεις να αραξεις. Μαλιστα εχει και αρμυρικια σε καποιες παραλιες.Καλημέρα σας!
Βρισκόμαστε στην Πέτρα και είναι η πρώτη μας μέρα στη Λέσβο. Θα μείνουμε 5 μέρες εδώ και στη συνέχεια άλλες 2 στη Μυτιλήνη.
Έχουμε ήδη δει αρκετές προτάσεις για παραλίες, αλλά θα θέλαμε και τις δικές σας γνώμες. Ψάχνουμε κυρίως παραλίες με όμορφα, καθαρά νερά και καλό φαγητό σε κοντινή απόσταση.
Δεν μας αρέσουν οι πολύ οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο. Προτιμάμε πιο ήσυχα μέρη, παίρνουμε μαζί μας τη δική μας ομπρέλα και καρεκλάκια και καθόμαστε όπου μας αρέσει.
Ποιες παραλίες θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χάσουμε; Επίσης, αυτή την περίοδο (τέλη Ιουλίου) είναι εύκολο να βρούμε πιο ήσυχες παραλίες ή παντού έχει αρκετό κόσμο; Είναι όντως πολύ παγωμένες; Αλλά και πάλι δεν μας πειράζει!
Φαγητό δοκιμάσαμε ήδη στον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό το βράδυ χθες, είχε πολύ κόσμο οπότε η εξυπηρέτηση ήταν δύσκολη, ήμασταν μειονότητα οι Έλληνες. Καλό φαγητό ότι είχε μείνει και καλές τιμές.
Για καλό ψαράκι ή ταβέρνες στις γύρω περιοχές θα ήθελα άμα έχετε εικόνα.
Διάβασα και προηγούμενα σχόλια απλά είναι πολύ παλιές χρονικά και μήπως άλλαξε κάτι.
Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα πήγαμε Δευτέρα στην Παραλία Τσονια και μας άρεσε πάρα πολύ.Ειμαι κι εγω στη Λεσβο τωρα....πολυ κοσμο δεν εχει σε παραλιες μη οργανωμενες σε σημειο να μη βρισκεις να αραξεις. Μαλιστα εχει και αρμυρικια σε καποιες παραλιες.
Εχει πολυ αερα οπως διαπιστωνεις σημερα και το μπανιο ειναι δυσκολο.
Για φαγητο σου προτεινω το Αυλακι στην Πετρα ( κι εγω απο εδω μεσα το ανακαλυψα)
Επισης στο Αιγαιο στην Ερεσο εχει πολυ καλο φαγητο. Και στο Ταβαρι ο Παντελης με πολυ καλη παραλια μπροστα.
Στην Αναξο ειναι πολυ ωραια για μπανιο μη τη χασεις.
Δεν απάντησα ποτέ τελικά! Διακοπές Μυτιλήνη είναι τελικά μοναδικά...Καλησπέρα. Από Πέτρα Μόλυβο έχω χρόνια να πάω, οπότε δεν έχω άλλες φρέσκιες προτάσεις. Μια γενική κατεύθυνση που μπορώ όμως να δώσω είναι να επισκεφθείτε μη παραθαλάσσια χωριά και να κάτσετε στα καφενεία τους.
Για παραλίες σε κάποια απόσταση από εκεί που είστε: Χρούσος και Ποδαράς. Συνδιάζονται με φαγητό στο Ταβαρι, στον Παλούκι ή στο καφενείο στην πλατεία του Μεσότοπου.
Ως μονοήμερη σκεφτείτε και τα Βατερα που μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαγητό στη Νυφίδα (και εκεί μπορείτε να κάνετε μπάνιο αν δεν φυσάει) στον Γρηγόρη (Τσιτσανος).