Λέσβος

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για Πάσχα θα έλεγα να το δεις ζεστά κ για μέσα στη Μυτιλήνη.
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα δε θα κοιτούσα τίποτε παραέξω από την πόλη της Μυτιλήνης.

babouridis

Member
Συμφωνώ απόλυτα, ειδικά για την περίοδο του Πάσχα δε θα κοιτούσα τίποτε παραέξω από την πόλη της Μυτιλήνης.
Για ποιο λόγο λέτε για μέσα στη Μυτιλήνη ? Μέσα Μυτιλήνη με απασχολεί το θέμα του πάρκιν αν δεν έχει το ξενοδοχείο και η κίνηση.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Για ποιο λόγο λέτε για μέσα στη Μυτιλήνη ? Μέσα Μυτιλήνη με απασχολεί το θέμα του πάρκιν αν δεν έχει το ξενοδοχείο και η κίνηση.
Γιατί στα υπόλοιπα μέρη το Πάσχα θα επικρατεί μια σχετική ερημιά, ενώ στην πόλη όχι. Κάνεις τις εξορμήσεις σου κατά τη διάρκεια της ημέρας κι επιστρέφεις σ' αυτήν.
Δεν είναι λόγος να προβληματίζεσαι εκείνη την εποχή ούτε για το πάρκινγκ επειδή βρίσκεις, ούτε για την κίνηση. Μια παραλιακή είναι όλη κι όλη.

rethimno

Member
Αφηγητής
Επόμενο Ταξίδι
Ταλλίν Ελσίνκι
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κοσμου
Λεσβος αγαπημένο νησί ευλογημένος τρόπος Αν και είναι δύσκολο να έρθω από Κρήτη αλλά δεν με πειράζει
Στη παραλία Τσόνια πολύ καλά θαλασσινά στη ταβέρνα του Καραγιαννάκη
Καλό φαγητό στη Σκάλα Συκαμνιάς στη ταβέρνα του Καραγιαννάκη Jounior
Στης πηγές Καρίνης μπορείτε να φάτε ή για γλυκό και καφέ
Στο Καγιάνη η ταβέρνα του Αντώνη συνδυάζει θέα και πολύ καλό φαγητό
Παναγία η Πέτρα μπορεί να είναι κουραστικά τα σκαλιά αλλά η θέα σε αποζημιώνει
Στη Παναγία στην Αγιάσο υπάρχει ένα καφενείο (δεν θυμάμαι το όνομα αλλά είναι δεξιά όπως ανεβαίνεις στο λόφο που ο κατάλογος χρίζει μετάφραση στα άπταιστα Μυτηλινά και σου προσφέρει ότι έχει εκείνη τη στιγμή
Διαχρονική αξία το καφέ ταράτσα πολύ καλά κοκτέιλ και η θέα στο λιμάνι Νόστιμες κρέπες απέναντι από την είσοδο του καφέ
Όπως ανεβαίνεις το κάστρο στο Μόλυβο στο δεξί σου χέρι είναι ένα καφέ με σπιτικά γλυκά είναι ανοικτό και το χειμώνα στο πρώτο καφέ
Αυτά θυμάμαι αν έχω άλλη πρόταση θα επανέλθω

Καλημέρα σας!

Βρισκόμαστε στην Πέτρα και είναι η πρώτη μας μέρα στη Λέσβο. Θα μείνουμε 5 μέρες εδώ και στη συνέχεια άλλες 2 στη Μυτιλήνη.

Έχουμε ήδη δει αρκετές προτάσεις για παραλίες, αλλά θα θέλαμε και τις δικές σας γνώμες. Ψάχνουμε κυρίως παραλίες με όμορφα, καθαρά νερά και καλό φαγητό σε κοντινή απόσταση.

Δεν μας αρέσουν οι πολύ οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο. Προτιμάμε πιο ήσυχα μέρη, παίρνουμε μαζί μας τη δική μας ομπρέλα και καρεκλάκια και καθόμαστε όπου μας αρέσει.

Ποιες παραλίες θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χάσουμε; Επίσης, αυτή την περίοδο (τέλη Ιουλίου) είναι εύκολο να βρούμε πιο ήσυχες παραλίες ή παντού έχει αρκετό κόσμο; Είναι όντως πολύ παγωμένες; Αλλά και πάλι δεν μας πειράζει!
Φαγητό δοκιμάσαμε ήδη στον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό το βράδυ χθες, είχε πολύ κόσμο οπότε η εξυπηρέτηση ήταν δύσκολη, ήμασταν μειονότητα οι Έλληνες. Καλό φαγητό ότι είχε μείνει και καλές τιμές.
Για καλό ψαράκι ή ταβέρνες στις γύρω περιοχές θα ήθελα άμα έχετε εικόνα.
Διάβασα και προηγούμενα σχόλια απλά είναι πολύ παλιές χρονικά και μήπως άλλαξε κάτι.

Ευχαριστώ πολύ!

katkats

Moderator
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Καλημέρα σας!

Βρισκόμαστε στην Πέτρα και είναι η πρώτη μας μέρα στη Λέσβο. Θα μείνουμε 5 μέρες εδώ και στη συνέχεια άλλες 2 στη Μυτιλήνη.

Έχουμε ήδη δει αρκετές προτάσεις για παραλίες, αλλά θα θέλαμε και τις δικές σας γνώμες. Ψάχνουμε κυρίως παραλίες με όμορφα, καθαρά νερά και καλό φαγητό σε κοντινή απόσταση.

Δεν μας αρέσουν οι πολύ οργανωμένες παραλίες με πολύ κόσμο. Προτιμάμε πιο ήσυχα μέρη, παίρνουμε μαζί μας τη δική μας ομπρέλα και καρεκλάκια και καθόμαστε όπου μας αρέσει.

Ποιες παραλίες θεωρείτε ότι δεν πρέπει να χάσουμε; Επίσης, αυτή την περίοδο (τέλη Ιουλίου) είναι εύκολο να βρούμε πιο ήσυχες παραλίες ή παντού έχει αρκετό κόσμο; Είναι όντως πολύ παγωμένες; Αλλά και πάλι δεν μας πειράζει!
Φαγητό δοκιμάσαμε ήδη στον Αγροτουριστικο Συνεταιρισμό το βράδυ χθες, είχε πολύ κόσμο οπότε η εξυπηρέτηση ήταν δύσκολη, ήμασταν μειονότητα οι Έλληνες. Καλό φαγητό ότι είχε μείνει και καλές τιμές.
Διάβασα και προηγούμενα σχόλια απλά είναι πολύ παλιές χρονικά και μήπως άλλαξε κάτι.

Ευχαριστώ πολύ!
Καλησπέρα. Από Πέτρα Μόλυβο έχω χρόνια να πάω, οπότε δεν έχω άλλες φρέσκιες προτάσεις. Μια γενική κατεύθυνση που μπορώ όμως να δώσω είναι να επισκεφθείτε μη παραθαλάσσια χωριά και να κάτσετε στα καφενεία τους.
Για παραλίες σε κάποια απόσταση από εκεί που είστε: Χρούσος και Ποδαράς. Συνδιάζονται με φαγητό στο Ταβαρι, στον Παλούκι ή στο καφενείο στην πλατεία του Μεσότοπου.
Ως μονοήμερη σκεφτείτε και τα Βατερα που μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαγητό στη Νυφίδα (και εκεί μπορείτε να κάνετε μπάνιο αν δεν φυσάει) στον Γρηγόρη (Τσιτσανος).

inspiring

Member
Καλημέρα σας!

Ευχαριστώ πολύ!
Ειμαι κι εγω στη Λεσβο τωρα....πολυ κοσμο δεν εχει σε παραλιες μη οργανωμενες σε σημειο να μη βρισκεις να αραξεις. Μαλιστα εχει και αρμυρικια σε καποιες παραλιες.
Εχει πολυ αερα οπως διαπιστωνεις σημερα και το μπανιο ειναι δυσκολο.
Για φαγητο σου προτεινω το Αυλακι στην Πετρα ( κι εγω απο εδω μεσα το ανακαλυψα)
Επισης στο Αιγαιο στην Ερεσο εχει πολυ καλο φαγητο. Και στο Ταβαρι ο Παντελης με πολυ καλη παραλια μπροστα.
Στην Αναξο ειναι πολυ ωραια για μπανιο μη τη χασεις.

Ειμαι κι εγω στη Λεσβο τωρα....πολυ κοσμο δεν εχει σε παραλιες μη οργανωμενες σε σημειο να μη βρισκεις να αραξεις. Μαλιστα εχει και αρμυρικια σε καποιες παραλιες.
Εχει πολυ αερα οπως διαπιστωνεις σημερα και το μπανιο ειναι δυσκολο.
Για φαγητο σου προτεινω το Αυλακι στην Πετρα ( κι εγω απο εδω μεσα το ανακαλυψα)
Επισης στο Αιγαιο στην Ερεσο εχει πολυ καλο φαγητο. Και στο Ταβαρι ο Παντελης με πολυ καλη παραλια μπροστα.
Στην Αναξο ειναι πολυ ωραια για μπανιο μη τη χασεις.
Καλησπέρα πήγαμε Δευτέρα στην Παραλία Τσονια και μας άρεσε πάρα πολύ.
Χθες στην Ερεσό φυσούσε πολύ και είχε ζέστη και μύγες και δεν το απολαύσαμε.
Σήμερα πέτρα για θάλασσα και Μόλυβο απόγευμα.
Χθες περνώντας από την Αναξο δεν τρελάθηκα, ίσως προτιμώ τις πιο ήσυχες παραλίες.
Αύριο λέμε να πάμε Μανταμάδο για να δούμε και τον Ταξιάρχη και ψάχνουμε για παραλία.
Μυτιλήνη Παρασκευή όπου και θα μείνουμε.
έχω δει τις παραλίες Άγιος Ισίδωρος και Τάρτι.
Εκδρομή στην Αγιάσο, Πλωμάρι σίγουρα. Ότι προλάβουμε γιατί Κυριακή γυρίζουμε πίσω.
Το Αυλάκι το έχω δει κι εγώ, ίσως το δοκιμάσουμε σήμερα τελικά.

Καλησπέρα. Από Πέτρα Μόλυβο έχω χρόνια να πάω, οπότε δεν έχω άλλες φρέσκιες προτάσεις. Μια γενική κατεύθυνση που μπορώ όμως να δώσω είναι να επισκεφθείτε μη παραθαλάσσια χωριά και να κάτσετε στα καφενεία τους.
Για παραλίες σε κάποια απόσταση από εκεί που είστε: Χρούσος και Ποδαράς. Συνδιάζονται με φαγητό στο Ταβαρι, στον Παλούκι ή στο καφενείο στην πλατεία του Μεσότοπου.
Ως μονοήμερη σκεφτείτε και τα Βατερα που μπορείτε να τα συνδυάσετε με φαγητό στη Νυφίδα (και εκεί μπορείτε να κάνετε μπάνιο αν δεν φυσάει) στον Γρηγόρη (Τσιτσανος).
Δεν απάντησα ποτέ τελικά! Διακοπές Μυτιλήνη είναι τελικά μοναδικά...
Κάτσαμε 5 μέρες Πέτρα και γυρίσαμε τις γύρω περιοχές.
Τώρα ήρθαμε χθες Μυτιλήνη και αλλάξαμε τα εισιτήρια για να φύγουμε από Κυριακή σε Τρίτη απόγευμα.
Δεν έφθαναν οι μέρες... Ήρθαμε Άγιο Ισίδωρο, φανταστική παραλία αν και η αγαπημένη μου είναι η Τσονια.
Θέλουμε 2 μέρες άλλο δωμάτιο τελικά γιατί δεν έχει να μείνουμε εκεί που είμαστε δυστυχώς.
Εάν γνωρίζει κανείς κάτι για Μυτιλήνη δωμάτιο για 2 άτομα να είναι καθαρό και νορμάλ;
Ψάχνω booking προς το παρόν.
Το να κάνεις αλλαγές τελευταία στιγμή είναι υπέροχα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.286
Μέλη
40.283
Νεότερο μέλος
zinaki

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom