Λήμνος Λήμνος

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
πχ για βραδινή έξοδο, ίσως κ όντως να μην αξίζει.
Γι' αυτό πρέπει να είσαι κοντά στη Μύρινα, βέβαια με τον αποτρεπτικό παράγοντα της μετακίνησης εντός της, που θέλει μεγάλη προσοχή γιατί τους μήνες αιχμής γίνεται χαμός.
Τι εννοώ. Παρκάρεις εκτός του κέντρου 1+ χιλιόμετρα και κατεβαίνεις με τα πόδια.
Εκτός αν μένεις ήδη Μύρινα οπότε βγαίνεις έτσι κι αλλιώς δίχως αμάξι.

Extra muros

Member
Συγγραφέας
Με προβληματισατε δημιουργικά. Δε λέω προφανώς γ τρελό clubbing, απλά κάποιες καλες επιλογές για φαγητό και χαλαρό ποτάκι π να μην είμαστε μόνοι μας. Λίγο περπάτημα δεν ενοχλεί, αλλά στόχος είναι γενικά μια μεγάλη διαδρομή τη μέρα κ μετά άραγμα κ εξοδος πλησιον καταλυματος ει δυνατόν.

Hayate

Member
Επόμενο Ταξίδι
Oπου δεν κανονιζουμε..
Ταξίδι-Όνειρο
Hokkaido χειμωνα
Με προβληματισατε δημιουργικά. Δε λέω προφανώς γ τρελό clubbing, απλά κάποιες καλες επιλογές για φαγητό και χαλαρό ποτάκι π να μην είμαστε μόνοι μας. Λίγο περπάτημα δεν ενοχλεί, αλλά στόχος είναι γενικά μια μεγάλη διαδρομή τη μέρα κ μετά άραγμα κ εξοδος πλησιον καταλυματος ει δυνατόν.
5 Μύρινα 3 Μούδρος ή 4-4 φαίνεται καλή μοιρασιά...
Από Μούδρο πας Κοντοπούλι(,έχει και βράδυ για κάνα κρασί ένα μαγαζί πέρυσι άνοιξε πάνω στην πλατεία,)Βάρος,Κοτσινας...Παραλίες Ζεματας,Φαναράκι,Κερος,Κοκκινοβραχος(Redrock beach bar μου άρεσε)...Αρχαιολογικοί χωροι Αρχαία Ηφαιστεια,Πυραμίδα της Λήμνου(καλά όχι κάτι τρομερό,μαζι με εκκλησάκι Αγίου Νικολάου)...

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Γιαυτό που περιγράφεις δεν υπάρχει λόγος να μετακινηθείς στο Μούδρο. Μύρινα 'ολα τα βράδια κατά τη γνώμη μου για να έχεις και λίγη κίνηση το βράδυ. Παραλία Πλατύ επίσης πολύ ωραία για διαμονή αλλά το βράδυ θέλει αυτοκίνητο για να πας Μύρινα. Πολύ κοντά βέβαια αλλά θέλει.

enpens

Member
Δύο ερωτησούλες για Λήμνο αυτό το καλοκαίρι:
1. Ξέρουμε αν θα υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο-Αύγουστο; Κοιτάω διάφορες ιστοσελίδες αλλά δεν έχει βγει ακόμα τίποτα.
2. Τι θα προτείνατε για οικονομική διαμονή ειτε κοντα σε καποια παραλια ειτε στην Μυρινα;
Ίσως να φταίει η περίοδος ή το ότι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε αργοπορημενα, αλλά οι τιμές φαίνεται να έχουν ξεφύγει αρκετά... :eek::eek:

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Ξέρουμε αν θα υπάρξει ακτοπλοϊκή σύνδεση με τη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο-Αύγουστο; Κοιτάω διάφορες ιστοσελίδες αλλά δεν έχει βγει ακόμα τίποτα.
Τα ακτοπλοϊκά ειδικά φέτος το καλοκαίρι είναι της υπομονής. Δυστυχώς, είναι που είναι για τ' ανάθεμα, πλέον έχει παραγίνει το κακό. Καλύτερα αναζητήστε λύση από το λιμάνι της Καβάλας για σίγουρη μετάβαση.
Τι θα προτείνατε για οικονομική διαμονή ειτε κοντα σε καποια παραλια ειτε στην Μυρινα;
Ίσως να φταίει η περίοδος ή το ότι ξεκινήσαμε να ψάχνουμε αργοπορημενα, αλλά οι τιμές φαίνεται να έχουν ξεφύγει αρκετά... :eek::eek:
Οι τιμές έχουν ξεφύγει αρκετά σε οποιαδήποτε περίοδο πλέον, ήταν λογικό να συμβεί όπως συμβαίνει παντού όταν μαθαίνεται και υπάρχει ζήτηση δυστυχώς. Για μένα κοιτάξτε εκτός Μύρινας άλλα όχι πολύ μακριά και φυσικά εκτός από τις πλατφόρμες, τηλεφωνήστε κατευθείαν για καλύτερη τιμή.

Georgie

Member
Αφηγητής
Καλησπέρα
Μετά απο σκέψη αρκετή αποφασίσαμε με τη σύζυγό μου να περάσουμε τις καλοκαιρινές μας διακοπες σε ενα νησι που δεν εχουμε ξαναπάει.
Έτσι σκεφτόμαστε τη Λήμνο.
Πτηση απο Δουβλινο για θεσσαλονικη
Μετάβαση στη Καβάλα και μετά Λημνος με το Φερρυ.
Οι ημερομηνίες ειναι 30 Αυγουστου με 13 Σεπτέμβρη
Θα κάτσουμε 8 με 10 μερες στη Λήμνο.
Η ερώτηση είναι
Που ειναι καλυτερα να κλείσουμε διαμονή ( περιοχη)
Ειναι καλη εποχή τότε? Δηλαδη θα εχει κοσμο το νησι? Δε ψάχνουμε για nightlife αλλα να ειναι ok σχετικά και να μη βαρεθούμε.

Sanna1971

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αγνωστο
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτικη
Καλησπέρα κι από μένα!
Διαμονή Μυρινα, ειδικά την εποχή που θα πάτε καθώς η κίνηση αρχίζει και αραιώνει, για να είναι εύκολη η βραδινή σας βόλτα και χωρίς αυτοκίνητο. Και Πλατύ είναι ωραία και πολύ κοντά στη Μύρινα αλλά για βράδυ θα θέλετε αυτοκίνητο.
Ειναι καλη εποχή τότε? Δηλαδη θα εχει κοσμο το νησι?
Το νησί έχει στρατό και πανεπιστήμιο οπότε έχει κόσμο. Ο τουρισμός "σπάει" αρκετά μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.
Δε ψάχνουμε για nightlife αλλα να ειναι ok σχετικά και να μη βαρεθούμε.
10 μερες τις θεωρώ πολλές για Λήμνο. Δε νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές βραδινής εξόδου εκτός Μύρινας. Να πω ότι λατρέυω το νησί, το έχω επισκεφτεί 5 φορές και θα ξαναπήγαινα άνετα αλλά αν θες κάθε βράδυ και κάτι διαφορετικό δύσκολα. Τώρα αν συμβιβαστείς με τις υπέροχες παραλίες, το καλό φαγητό και ήρεμα ποτάκια το βραδυ είσαι οκ.

psilos3

Member
Travelstories Legend
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Η ερώτηση είναι
Ειναι καλη εποχή τότε? Δηλαδη θα εχει κοσμο το νησι? Δε ψάχνουμε για nightlife αλλα να ειναι ok σχετικά και να μη βαρεθούμε.
Τα είπε πάρα πολύ καλά η @Sanna1971 ,η Μύρινα ειναι η πιο ωραία επιλογή για την περίοδο αυτή, οπότε ότι πιο προσιτό βρείτε στην πόλη,αρκεί να έχει παρκάρισμα. Ζωή δε ξέρω αν θα βρείτε όπως τη φαντάζεστε, αν και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα το νησί, σίγουρα όμως θα βρείτε ποιότητα, καλες θάλασσες και μια εξαιρετική κουζίνα, απο τις πιο ωραίες της νησιωτικής Ελλάδας.
Αν έχετε 8-10 μέρες είναι κρίμα να μη κάνετε μια διανυκτέρευση στον Άη Στρατη, είναι εμπειρία ζωής.

Georgie

Member
Αφηγητής
Καλησπέρα κι από μένα!
Διαμονή Μυρινα, ειδικά την εποχή που θα πάτε καθώς η κίνηση αρχίζει και αραιώνει, για να είναι εύκολη η βραδινή σας βόλτα και χωρίς αυτοκίνητο. Και Πλατύ είναι ωραία και πολύ κοντά στη Μύρινα αλλά για βράδυ θα θέλετε αυτοκίνητο.

Το νησί έχει στρατό και πανεπιστήμιο οπότε έχει κόσμο. Ο τουρισμός "σπάει" αρκετά μετά την πρώτη εβδομάδα του Σεπτέμβρη.

10 μερες τις θεωρώ πολλές για Λήμνο. Δε νομίζω ότι υπάρχουν επιλογές βραδινής εξόδου εκτός Μύρινας. Να πω ότι λατρέυω το νησί, το έχω επισκεφτεί 5 φορές και θα ξαναπήγαινα άνετα αλλά αν θες κάθε βράδυ και κάτι διαφορετικό δύσκολα. Τώρα αν συμβιβαστείς με τις υπέροχες παραλίες, το καλό φαγητό και ήρεμα ποτάκια το βραδυ είσαι οκ.
Ευχαριστώ Sanna

Georgie

Member
Αφηγητής
Τα είπε πάρα πολύ καλά η @Sanna1971 ,η Μύρινα ειναι η πιο ωραία επιλογή για την περίοδο αυτή, οπότε ότι πιο προσιτό βρείτε στην πόλη,αρκεί να έχει παρκάρισμα. Ζωή δε ξέρω αν θα βρείτε όπως τη φαντάζεστε, αν και τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει κατακόρυφα το νησί, σίγουρα όμως θα βρείτε ποιότητα, καλες θάλασσες και μια εξαιρετική κουζίνα, απο τις πιο ωραίες της νησιωτικής Ελλάδας.
Αν έχετε 8-10 μέρες είναι κρίμα να μη κάνετε μια διανυκτέρευση στον Άη Στρατη, είναι εμπειρία ζωής.
Ευχαριστώ Psilos3
Ναι ακούγεται πολυ ενδιαφέρον, και 2 κανω δεν εχω θεμα.
Εχει σύνδεση καθημερινή?

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.224
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα