inspiring
Member
Συνδεση εχει αλλα οχι καθημερινη. Περιπου δυο με τρια δρομολογια τη βδομαδα για το Σεπτεμβρη.Ευχαριστώ Psilos3
Ναι ακούγεται πολυ ενδιαφέρον, και 2 κανω δεν εχω θεμα.
Εχει σύνδεση καθημερινή?
Συνδεση εχει αλλα οχι καθημερινη. Περιπου δυο με τρια δρομολογια τη βδομαδα για το Σεπτεμβρη.Ευχαριστώ Psilos3
Ναι ακούγεται πολυ ενδιαφέρον, και 2 κανω δεν εχω θεμα.
Εχει σύνδεση καθημερινή?
Με σκούτερ γυρίζεται το νησί ή οι αποστάσεις ( και οι άνεμοι) είναι αποτρεπτικές;Επέστρεψα χθες από Λήμνος κ τελικά όντως μοίρασα τη διαμονή 4 Μουδρο - 4 Μύρινα. Τελικά μου βγήκε πολύ καλύτερο από όσο το περίμενα, απόλυτη ηρεμία στα ανατολικά του νησιού, τεράστιο αρχαιολογικο ενδιαφέρον κ ίσως ένα τσικ πιο ωραίες παραλίες, κι από την άλλη όμορφα χωριά στα δυτικά κ η υπέροχη Μύρινα, με αρκετή κίνηση τις βραδινές ώρες, αλλά μαλλον ήσυχη τις υπόλοιπες ώρες. Λόγω μεγάλων αποστάσεων το μοίρασμα εξοικονόμησε χρόνο (κ χρημα λογω πολυ φθηνοτερων καταλυματων εκτος Μυρινας), επιτρέποντας αρκετή εξερεύνηση αυτού τ νησιού-αποκάλυψη για μένα. Επιφυλασσομαι για ιστορία.
Δεν οδηγώ μηχανή οπότε δεν μπορώ να απαντήσω εμπειρικά, πάντως είδα μηχανάκια σε αρκετά σημεία του δρομου. Το καθαυτό οδικο δίκτυο μεταξύ των οικισμων είναι πολύ καλό γ νησί κ επαρχία εν γένει, αλλά πολλά απο τα γνωστοτερα αξιοθέατα κ κάποιες παραλίες είναι προσβάσιμες μόνο με χωματόδρομο μέτριο ως κατά περίπτωση οριακό γ συμβατικά τετράτροχο, οπότε γ σκούτερ δεν το βλέπω τόσο εύκολο. Αν το αρχαιολογικο/γεωλογικο κομμάτι δε σε συγκινεί τόσο βέβαια, οι χωματόδρομο δε θα σε απασχολήσουν κ τόσο, οι δε παραλίες είναι τόσες πολλές π πάντα θ υπάρχει κ ευκολοτατα προσβάσιμη εναλλακτική.Με σκούτερ γυρίζεται το νησί ή οι αποστάσεις ( και οι άνεμοι) είναι αποτρεπτικές;
Άντε με το καλό, θα είναι πολύ χρήσιμη ιδιαίτερα για όσα είδες στο λιγότερο γνωστό κομμάτι του καταπληκτικού αυτού νησιού, που νομίζω τα έχει όλα και συμφέρει!νησιού-αποκάλυψη για μένα. Επιφυλασσομαι για ιστορία.
Τελείως έρημες δεν πέτυχα, αλλά πέρα απτά Ρηχα Νερά κ τον Αη - Γιάννη σε όποια παραλία κι αν πήγαμε ειμασταν περίπου σε μονοψήφιο αριθμό λουομένων η τουλάχιστον αυτή ήταν η αίσθηση γτ πολλές είναι κ απέραντες. Πραγματικά είναι πάρα πολλές οι παραλίες κ ίσα π πηρα μια μικρή ιδέα, γιατι γ τα δικά μου ενδιαφέροντα είχε κ τόσα πολλά άλλα πράγματα να δω το νησί π δεν επικεντρωθηκα στο να τις εξαντλήσω.Άντε με το καλό, θα είναι πολύ χρήσιμη ιδιαίτερα για όσα είδες στο λιγότερο γνωστό κομμάτι του καταπληκτικού αυτού νησιού, που νομίζω τα έχει όλα και συμφέρει!
Εντάξει, παραείναι ήσυχη το βράδυ αλλά νομίζω απευθύνεται σε διαφορετικό κόσμο.
Πρέπει να είδες παραλιάρες από το Μούδρο και μετά λογικά, χωρίς ψυχή, νομίζω;![]()