Γενικά Λαμία=Λευκάδα+ΚεφαλονιάΠάργα+(+Παξοί+Zάκυνθος)=?

john-data

Member
Μηνύματα
50
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Καταρχήν να σας πω οτι έχω διαβάσει τα διάφορα θέματα που υπάρχουν στο forum απλά τα έχω συγκεντρώσει όλα και θα ήθελα και κάποιες ενημερώσεις πάνω στα δικα μου θέματα.
Θα ξεκινήσω με τη κοπέλα μου με το αυτοκίνητο (η άτιμη δεν θέλει scouter),για διακοπές αρχές Ιουλίου στη Λευκάδα-Κεφαλονιά και αν είναι καλά στη Πάργα και αν γίνετε Παξούς κ Ζάκυνθο αλλά χλωμό το βλέπω.
Οπως είπα μέσο μεταφοράς θα είναι αυτοκίνητο και η ιδιαιτερότητα οτι θέλουμε να κάνουμε κάμπινγκ ελέυθερο έχουμε σκηνή και θέλουμε να γυρίσουμε όσο γίνετε περισσότερες παραλίες δεν μας ενδιαφέρουν τα club διασκέδαση κτλ...Όλη μέρα παραλία/ες και το βράδυ ύπνο στο αυτοκίνητο η σε κάποιο σημείο μέσα στη σκηνή την οποία το πρωί θα την μαζέυω(ανοίγει κλείνει έυκολα).Ημέρες δεν έχουμε πρόβλημα (οικονομικό θα προκύψει)...
Στανταράκι η 3αδα Παραλίες Κάθισμα(2 ημέρες)-Πόρτο Κατσίκι κ Εγκρεμνοί(2 μέρες αφού είναι κοντά).

Σας βάζω ένα link που έκανα μέσω google maps με τις παραλίες που <βρήκα> καλές!
Για Λευκάδα-Κεφαλονιά-Πάργα
http://goo.gl/maps/SWRpK
Το ερώτημα είναι σε ποιες παραλίες έιναι χωματάδρομος για μεγάλη απόσταση?
Μην βρει και η <ferrari> κάτω :p
Eτσι όπως το έχω στο μυαλό μου είναι αν έχει άνεμο να πάμε στις παραλίες της ανατολικής πλευράς να πάμε απο Φισκάρδο - Κεφαλονιά και γυρνώντας x μέρες στη Κεφαλονιά γυρνώντας Λευκάδα να πάμε στη δυτική πλευρά με τις <καλές> παραλίες της Λευκάδας...
Μήπως γνωρίζουμε τιμή ακτοπλοικών 2 ατομα +αυτοκίνητο?
Για κατασκήνωση όπως διάβασα εδώ είναι καλά σημεία χωρίς πρόβλημα τα εξής
ΛΕΥΚΑΔΑ-ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΗ ΓΙΑΛΟΣ/ΠΑΡΑΛΙΑ ΚΑΘΙΣΜΑ/ΠΕΥΚΟΥΛΙΑ/ΓΙΑΛΟΣ
Κεφαλονιά δεν εχω βρει ακόμη.
Ένα θέμα είναι το μπάνιο με αφρόλουτρο κτλ και θα πηγαίνουμε να νοικιάσουμε δωμάτιο ανα 2 ημέρες ωστε να μπορούμε να κάνουμε μπάνιο σαν <άνθρωποι>.
Για τη Πάργα τι γνώμη έχετε για 3 παραλίες που έχω σημειώσει αξίζει να πάμε πρώτα εκει και να κατέβουμε Λευκάδα η άδικα τα km που θα κάνουμε?Παραλία Βάλτος/Σαρακήνικο/Λίχνος.

Για Παξούς απο Πάργα αξίζει απο τη στιγμή που δεν θα έχουμε αυτοκίνητο για 1-2 ημέρες η περισσότερη κούραση θα έχουμε απο τι παραλίες πολύ καλές?Αν αξίζει να το ψάξω το θέμα για περισσότερες πληροφορίες.

Για Ζάκυνθο σαν ιδέα το έχω στο μυαλό μου αλλά θα το ψάξω το θέμα γιατι βλέπω να μαζεύονται πολλά...Αξίζει κατα την γνώμη σας...Και μήπως ξέρετε τιμή εισητηρίου 2 ατόμων +αμάξι απο Λευκάδα?

Αν είναι μπερδεμένα κάπως όλα τα παραπάνω θα τα σουλουπώσω άυριο...
Κάθε γνώμη δεκτή και ευχαριστώ εκ το προτέρων!!!
 
Last edited by a moderator:

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Κατ' αρχάς δεν πας από Λευκάδα στη Ζάκυνθο. Πρέπει να πας Κυλλήνη που είναι αρκετά μακριά κι από κει καράβι. Δεν ξέρω αν πηγαίνεις και από αλλού μιας και δεν έχω πάει.
Τώρα στη Λευκάδα το πιο γνωστό σημείο για ελέυθερο κάμπινγκ είναι η παραλία Πευκούλια. Εκεί σίγουρα θα έχει πολλές σκηνές και κόσμο, αλλά να ξέρεις ότι παραδοσιακά είναι παραλία γυμνιστών. Πόρτο κατσίκι και Εγκρεμνούς δε θα στο συνιστούσα. Ειδικά στή δεύτερη είναι ερημιά, δεν έχει τίποτα κοντά και έχει δύσκολη πρόσβαση
(προφανώς και αποχώρηση). Το ίδιο ισχύει και για το Μύλο. Στο Πόρτο Κατσίκι είναι σχετικά μικρή η παραλία και αν σηκώσει κάνα κύμα τη βάψατε. Γενικώς η δυτική πλευρά της Λευκάδας είναι άγρια και μπορεί ανά πάσα στιγμή να κάνει κύμα και να σας πάρει τα πράγματα. Οπότε καλό είναι να προτιμήσετε πιο μεγάλες παραλίες, όπως Πευκούλια και Κάθισμα. Βέβαια ξέρετε ότι το ελεύθερο απαγορεύεται φαντάζομαι οπότε μπορεί σε πολλά μέρη να συναστήσετε πρόβλημα.
Θα σου πρότεινα γενικώς να κατασκηνώσετε Πευκούλια κι από κει να πάτε στις υπόλοιπες παραλίες. Δεν είμαι ειδική στο κάμπινγκ, δεν έχω κάνει ποτέ, αλλά επειδή η συγκεκριμένη παραλία ήταν παραδοσιακά για ελεύθερους κατασκηνωτές γι αυτό στην προτείνω. ;)
Για τα υπόλοιπα νησιά δεν μπορώ να σε βοηθήσω.:(
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.284
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
[/quote="john-data, post: 487976, member: 14306"]
1.Μήπως γνωρίζουμε τιμή ακτοπλοικών 2 ατομα +αυτοκίνητο?
2. μήπως ξέρετε τιμή εισητηρίου 2 ατόμων +αμάξι απο Λευκάδα?
τέρων!!![/quote]
1. http://www.travelstories.gr/community/threads/Λευκάδα-Κεφαλλονιά-Πληροφορίες-για-δρομολόγια.18655/
2. http://www.kefalonitikanea.gr/2012/09/blog-post_996.html
από Κεφαλονιά πας, όχι από Λευκάδα. γενικά ξανακοίτα το πρόγραμμά σου γιατί οι ακτοπλοικές μετακινήσεις σε 3 νησιά έχουν το κόστος τους...
 

john-data

Member
Μηνύματα
50
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
Filippia κ Samion ευχαριστώ για της απαντήσεις σας.
Ναι λάθος της ώρα που έγραψα Λευκάδα-Ζάκυνθο..Εννοείται Κεφαλονιά-Ζάκυνθο αν και δεν το κόβω να πηγαίνουμε...
Filippia ήσουν κατατοπιστική!!!Οπότε μόνο Πευκούλια αν και έλεγα μόνο κατασκήνωση γιατι με το αυτοκίνητο δεν μπορώ-βαριέμαι να πηγαίνω διαδρομές έστω και 30km τη ημέρα για παραλία και έλεγα οτι θα ήταν προτιμότερο να βάζουμε σκηνή το βράδυ για ύπνο και την επόμενη ημέρα σε άλλη παραλία.
Samion ολόσωστος θα πάρω τηλ στο λιμεναρχείο Λευκάδας, 2645022176 & 2645022322 γιατι έχουν περάσει και 3 χρόνια απο το post.
Και ο βλάξ νόμιζα οτι θα γλιτώσουμε αρκετά απο τη μη ενοικίαση δωματίου όλων των ημερών αλλά αν έχει 80 Λευκάδα-Κεφαλονιά και άλλο ένα 80 Κεφαλονιά-Ζάκυνθο (αν και δύσκολο το κόβω να πηγαίνουμε) δεν τα δίνουμε ωστε να μείνουμε σε δωμάτιο κοντά σε παραλίες?Δλδ μια μέρα κοντά σε 2-3 παραλίες και την επόμενη σε άλλο σημείο...Γιατι απο τι είδα για αρχές Ιούλιο υπάρχουν κάποια σε σχετική χαμηλή τιμή 25-35ευρώ δεν έχω απαιτήσεις ένα κρεβάτι και ένα μπάνιο...
Χμ θα δω κ άλλες προτάσεις και μπορεί να το κάνω έτσι....
Και κατασκήνωση 2-3 μέρες στο Πήλιο...
 

Samion

Member
Μηνύματα
10.360
Likes
9.284
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
καλύτερα πάρε την εταιρεία τηλ.
http://www.westferry.gr/
τα μερη που εγραψες δεν συνδυάζονται, ιδίως για low budget διακοπές. κι από Πάργα για Λευκάδα η διαδρομή κοστίζει. γνώμη μου: πήγαινε μόνο Λευκάδα-Κεφαλονιά. τετοια εποχή θα βρεις κ δωματια στα 20Ε για καποιες μέρες..
 

filippia

Member
Μηνύματα
356
Likes
372
Επόμενο Ταξίδι
Μπρατισλάβα-Βιέννη-Τσεχία
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική
Συμφωνώ με Samion, δεν συνδυάζονται όλα. Πήγαινε σε μέρη που συνδέονται, π.χ. Λευκάδα-Κεφαλλονιά ή Κεφαλλονιά-Ιθάκη ή Λευκάδα-Πάργα για να σου βγει και πιο οικονομικά και πιο ξεκούραστα. Και όντως αρχές Ιουλίου θα βρεις καλές τιμές στα δωμάτια, ίσως όχι 20 ευρώ αλλά 30-40 σίγουρα, εμείς με 40 είχαμε μείνει Κεφαλλονιά μέσα Ιουλίου, ενώ και στη Λευκάδα υπάρχουν τέτοιες τιμές αν δεν πας Αύγουστο.
 

john-data

Member
Μηνύματα
50
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Λονδίνο
35.60 το αμαξι και 8,10 το ατομο για Λευκάδα-Κεφαλονιά.
Samion για Λευκάδα ήμασταν μόνο αλλά λέμε δεν πάμε και 2 μέρες στη Πάργα...Απο Λαμία-Παργα και μετά να κατέβουμε Λευκάδα.
Σίγουρα Λευκάδα-Κεφαλονιά...Ζάκυνθο απορίπτεται...η Ιθάκη απο τι διάβασα αρκεί μια ημερήσια εκδρομή οπότε ΟΚ.
Ναι τώρα που το κοιτάω βρίσκω κοντά(5-10km) σε παραλίες δωμάτια για 4-5Ιουλίου με 25 ευρώ και λογικά μετά της 15/7 θα ανεβαίνουν οι τιμές...
 
Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.162
Μηνύματα
882.493
Μέλη
38.878
Νεότερο μέλος
pennykk

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom