Λευκάδα Λευκάδα και γειτονικά νησιά

Kalian

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Λευκάδα-Πάργα
Γεια σας...
Θα πάμε φέτος το καλοκαίρι Λευκάδα για 5 μέρες. Σκεφτόμασταν όσο είμαστε εκεί να επισκεφθούμε και τα γειτονικά νησάκια... π.χ. Σκορπιό, Μεγανήσι, Κάλαμος, Κάστος κλπ... Υπάρχουν εκδρομές από το Νυδρί για όλα αυτά τα νησάκια κι αν ξέρετε σε τι τιμές κυμαίνονται; Επίσης... είναι εφικτό να ενοικιάσει κάποιος μικρό σκάφος και να πάει μόνος του τουλάχιστον στα πιο κοντινά ή είναι επικίνδυνο για κάποιους άσχετους σαν εμάς; :) Αν γνωρίζει κάποιος και τιμές για ενοικίαση σκάφους ακόμα καλύτερα.
Οι οποιεσδήποτε ιδέες, εισηγήσεις είναι καλοδεχούμενες.

Ευχαριστώ πολύ :)
 

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.493
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Εγώ αυτό που θα σε συμβουλέψω είναι να μην ενοικιάσετε σκάφος-βάρκα από την στιγμή που δεν το κατέχετε.. Η βάρκα δεν είναι μηχανάκι που αν μείνεις ή κάνεις γκάφα αράζεις στην άκρη του δρόμου και καις ένα τσιγάρο. Κρύβει πολλούς κινδύνους, περισσότερο για τους άλλους (πχ ψαροντουφεκάδες)/

Οπότε πάρτε ένα από τα πολλά καραβάκια που κάνουν κρουαζιερούλες και όλα καλά
 

alma

Member
Μηνύματα
3.721
Likes
15.074
Υπάρχουν διάφορες.Και για Μεγανήσι και για Φισκάρδο Κεφαλονιάς και Ιθάκη........Τιμές δεν θυμάμαι καθόλου.
 

Kalian

Member
Μηνύματα
11
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Λευκάδα-Πάργα
Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας.

Τελικά πήρα τηλέφωνο και θα γράψω αυτά που έμαθα γιατί ίσως κάποιος να ενδιαφέρεται. Οι τιμές με τα διάφορα καραβάκια είναι περίπου στα 40 ευρώ και πάνε από Νυδρί στα γύρω νησάκια. Μια εκδρομή που πάει στον Κάλαμο και στην Κάστο είναι στα 45 ευρώ και όλες τους προσφέρουν και μεσημεριανό. Ξεκινούν γύρω στις 9 το πρωί και τελειώνουν στις 6 το απόγευμα.
Επίσης για ενοικίαση μικρού σκάφους οι τιμές ξεκινούν από 50 ευρώ το πιο μικρό (για ολόκληρη τη μέρα) και επιτρέπεται να πας στα πιο κοντινά νησάκια (Σκορπιό, Μεγανήσι) που είναι κοντά αλλά όχι για τα πιο μακρινά γιατί έτσι κι αλλιώς δεν επιτρέπεται γιατί είναι και πιο ανοικτή θάλασσα εκεί και φυσικά πιο επικίνδυνη.
 

frenchman

Member
Μηνύματα
623
Likes
1.493
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Πάντως μην αγχώνεστε μπορείτε να κλείσετε και όταν θα είστε στο νησί. Αν δείτε αυτήν την κόκκινη τριήρη με ένα φωνακλά καπετάνιο προτιμήστε την, έχει χαβαλέ
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.182
Μηνύματα
883.219
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom