Ιταλία Σλοβενία Λιουμπλιάνα από Βενετία

Ntt

Member
Μηνύματα
432
Likes
989
Θα βρεθώ 5 ημέρες Ιταλία (Βενετία συγκεκριμένα) την περίοδο που είναι το καρναβάλι.
Μετά από πολλές γνώμες σχετικά με τις ημερήσιες (π.χ. Μπολόνια , Πάντοβα κτλ) είδα ότι κοντά είναι η Λιουμπλιάνα (νομίζω η @paefstra έχει πάει), θα άξιζε να σπάσω την διαμονή στη Βενετία και να μείνουμε 1 νύχτα? (π.χ. 2 Βενετία , 1 νύχτα Λιουμπλιάνα ,1 Βενετία) ή θα άξιζε σαν μονοήμερη (2:35 μου το έβγαλε το google) εγώ βάζω 3 ώρες.

Αξίζει ή τσάμπα η ταλαιπωρία? Η οδήγηση δεν είναι θέμα (εκτός του ότι έχω οδηγήσει άπειρες συνεχόμενες ώρες, σε περίπτωση κούρασης, είμαστε 4 οδηγοί).

Ευχαριστώ πολύ,
 
Last edited by a moderator:

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Δεν εχω παει, εκλεισα για καλοκαιρι. Αξιζει υποθετω αν βρειτε πολυ κουραστικη τη Βενετια λογω πολυκοσμιας. Θα το αφηνα για αποφαση της στιγμης χωρις δεσμευση για διανυκτερευση, γιατι και δρομος ειναι και εχει κι αλλες πολεις πολυ κοντα να ξεφυγετε. Απο την αλλη, αν επιλεγει καποιος να παει στο καρναβαλι της Βενετιας, δεν θα θελε να το ζησει 100%?
 

orestcrete

Member
Μηνύματα
2.604
Likes
9.841
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Ναι ειναι κοντα, ο δρομος ειναι πολυ καλος. Αλλα έχετε πολυ ωραιοτερες επιλογες σε ακτινα 3ωρων απο την Βενετια, απο το να πατε Λιουμπλιανα. Το να σπασεις την διαμονη σε 2+1+1 ειναι πολυ ταλαιπωρια και δεν αξιζει.

Εαν ειναι να λειπετε μια μερα, βαλε ή την πρωτη ή την τελευταια, καλυτερα την πρωτη. Να μην μπειτε καθολου Βενετια, διανυκτερευση Τεργεστη το πρωτο βραδυ. Επομενη μερα Λιουμπλιανα μονοημερο και πισω και μετα Βενετια. Ταλαιπωρια και παλι, αλλα εαν θελετε σωνει και του καλου να λειπετε μια μερα, εγω αυτο θα εκανα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.780
Μέλη
38.883
Νεότερο μέλος
ayahuasca97

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom