1. Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Ιούλιο 2014! Κάντε κλικ εδώ!

Μαυρίκιος τον Σεπτέμβρη

Συζήτηση στο φόρουμ 'Νέα Μέλη' που ξεκίνησε από το μέλος Petroula7, στις 19 Ιουνίου 2017.

 1. Petroula7

  Petroula7 New Member

  Μηνύματα:
  2
  Likes:
  0
  Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινούργια εδω! Χάρηκα παρα πολυ κι ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας! Θα πάω με τον άντρα μου γαμήλιο ταξίδι κατα 90% στον Μαυρίκιο 9 διανυκτερεύσεις αρχές Σεπτεμβρίου! Ειναι καλη εποχή;;; μου είπαν οτι γενικά ο καιρός όλο το χρόνο ειναι στους 25 με 30 βαθμούς! Σε τι επίπεδα κόστους κυμαίνεται το νησί;;; επισης τι πρέπει να επισκέφθω οπωσδηποτε;;; που ειναι πιο καλα να βγεις, να φας, παραλιεσ Κλπ;; Ελπίζω να μην σας ζάλισα!
   
  #1

 2. mourohavlos

  mourohavlos Member

  Μηνύματα:
  755
  Likes:
  518
  Ονειρεμένο Ταξίδι:
  Παταγoνία
 3. Salaheddine1018

  Μηνύματα:
  3
  Likes:
  1
  Καλησπέρα! Είχα πάει επίσης Σεπτέβριο στο Μαυρίκιο για honeymoon.. Τι μου θυμίζεις τώρα..
  Όσον αφορά τον καιρό, δεν ειναι κακός. Δεν θα έχει σε κανένα σημείο της ημέρας πολλή ζέστη και τα βράδια θα έχει ψύχρα οπότε απαραίτητα μπουφάν. Οι θάλασσες δεν είνα ιδιαίτερα κρύες. Φυσικά ενδέχεται να βρέχει αλλά αυτό συμβαίνει όλο το χρόνο. Νομίζω ότι το Σεπτέμβριο τα ποσοστά βροχής είναι πιο μικρά από τα Χριστούγεννα που είναι η τοπ περίοδος αλλά γενικά είναι λίγο πιο χαμηλή θερμοκρασία.
  Σε ποια περιοχή θα μένετε; Γενικά οι περισσότεροι που πάνε Μαυρίκιο πάνε σε all inclusive ξενοδοχεία και δεν πολυβγαίνουν. Αν θες έχω να σου προτείνω κάποια μέρη που αξίζει (κατά τη γνώμη μου). Γενικά η καθημερινή ζωή είναι πολύ φτηνή. Οι μισθοί εκεί είναι πολύ χαμηλοί κι αν πας σε κάποιο super market οι τιμές είναι πολύ καλές. Τώρα σε εστιατορία κτλ εξαρτάται. Οι είσοδοι στα μουσεία/αξιοθέατα είναι αντίστοιχοι της Ευρώπης.
   
  #3