Μαυρίκιος τον Σεπτέμβρη

Petroula7

New Member
Μηνύματα
2
Likes
0
Καλησπέρα παιδιά! Ειμαι καινούργια εδω! Χάρηκα παρα πολυ κι ελπίζω να μου δώσετε τα φώτα σας! Θα πάω με τον άντρα μου γαμήλιο ταξίδι κατα 90% στον Μαυρίκιο 9 διανυκτερεύσεις αρχές Σεπτεμβρίου! Ειναι καλη εποχή;;; μου είπαν οτι γενικά ο καιρός όλο το χρόνο ειναι στους 25 με 30 βαθμούς! Σε τι επίπεδα κόστους κυμαίνεται το νησί;;; επισης τι πρέπει να επισκέφθω οπωσδηποτε;;; που ειναι πιο καλα να βγεις, να φας, παραλιεσ Κλπ;; Ελπίζω να μην σας ζάλισα!
 

Salaheddine1018

New Member
Μηνύματα
4
Likes
1
Καλησπέρα! Είχα πάει επίσης Σεπτέβριο στο Μαυρίκιο για honeymoon.. Τι μου θυμίζεις τώρα..
Όσον αφορά τον καιρό, δεν ειναι κακός. Δεν θα έχει σε κανένα σημείο της ημέρας πολλή ζέστη και τα βράδια θα έχει ψύχρα οπότε απαραίτητα μπουφάν. Οι θάλασσες δεν είνα ιδιαίτερα κρύες. Φυσικά ενδέχεται να βρέχει αλλά αυτό συμβαίνει όλο το χρόνο. Νομίζω ότι το Σεπτέμβριο τα ποσοστά βροχής είναι πιο μικρά από τα Χριστούγεννα που είναι η τοπ περίοδος αλλά γενικά είναι λίγο πιο χαμηλή θερμοκρασία.
Σε ποια περιοχή θα μένετε; Γενικά οι περισσότεροι που πάνε Μαυρίκιο πάνε σε all inclusive ξενοδοχεία και δεν πολυβγαίνουν. Αν θες έχω να σου προτείνω κάποια μέρη που αξίζει (κατά τη γνώμη μου). Γενικά η καθημερινή ζωή είναι πολύ φτηνή. Οι μισθοί εκεί είναι πολύ χαμηλοί κι αν πας σε κάποιο super market οι τιμές είναι πολύ καλές. Τώρα σε εστιατορία κτλ εξαρτάται. Οι είσοδοι στα μουσεία/αξιοθέατα είναι αντίστοιχοι της Ευρώπης.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.167
Μηνύματα
882.733
Μέλη
38.880
Νεότερο μέλος
Adamamdia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom