Μαυρίκιος Σεϋχέλλες Μαυρίκιο ή Σευχέλλες μέσα Ιουλίου ?

taksidiotis

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Σευχέλλες ή Βιετνάμ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ζανζιβάρη
Σκέφτομαι να φτιάξω ένα ταξίδι με 8 νύχτες Μαυρίκιο ή Σευχέλλες μέσα Ιουλίου. Έχει κάποιος πάει τέτοια περίοδο να με κατατοπίσει για τον καιρό?
Πρώτη μου επιλογή είναι ο Μαυρίκιος λόγω του ότι είναι ποιό προσιτός στις τιμές, αλλά ο καιρός δείχνει να είναι πολύ ποιο δροσερός (τα βράδια αναφέρεται ότι πέφτει και στους 16-17 βαθμούς) με αποτέλεσμα να μην έχεις την αίσθηση του καλοκαιριού.
Το ταξίδι σκέφτομαι να το κάνω με ενδιάμεσο σταθμό το Ντουμπάι ή το Αμπού Ντάμπι.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
Είναι όπως ακριβώς τα λες!! Κάπως έτσι την είχα "πατήσει" και γω στον Μαυρίκιο τέλος Ιουνίου!! Η θερμοκρασία γύρω στους 24-25 βαθμούς, η θάλασσα ήταν αρκετά παγωμένη, να φανταστείς όταν δεν είχε ήλιο πουλούσαν στην παραλία μάλλινα πουλόβερ και μακρυμάνικα!!!! Κάποιες μέρες είχε ήλιο οπότε με το αμάνικο ήσουν καλά, κάποιες μέρες είχε συννεφιά και ελαφρύ ράντισμα από ψιχάλες!! Πάντως το βράδυ τη ζακέτα τη χρειαζόσουν σίγουρα!!
 

taksidiotis

Member
Μηνύματα
14
Likes
0
Επόμενο Ταξίδι
Σευχέλλες ή Βιετνάμ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Ζανζιβάρη
giannoula σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες σου. Μου επιβεβαίωσες αυτό που σκεφτόμουν περί του καιρού. Θα ήθελα στις μέρες (μέσα Ιουλίου) που σχεδιάζω να παω, να μην φοράμε πουλόβερ και να νιώθουμε περισσότερο το καλοκαίρι, προφανώς πρέπει να δω την επιλογή Σευχέλλες ή Ζανζιβάρη. Οπότε θα ήμουν ευγνώμων αν έχω πληροφορίες απ΄ οποιονδήποτε για τους προορισμούς αυτούς, για τον μήνα Ιούλιο.
 

giannoula

Member
Μηνύματα
1.299
Likes
2.429
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
το νησί πάντως είναι πανέμορφο και έχει αρκετά πράγματα για να δεις εκτός από χαλάρωση στις παραλίες.. Πάντως για Ζανζιβάρη μπορώ να σου πω μιας και είναι από τους λατρεμένους μου προορισμούς πήγα τέλη Ιουλίου ο καιρός ήταν τέλειος, πολύ ζέστη, φανταστικές παραλίες χωρίς κύμα, σούπερ φαγητό! Ότι ακριβώς χρειάζεσαι! Μην το σκέφτεσαι καθόλου!!! Go on!!!
 

varioAthens

Member
Μηνύματα
5.428
Likes
7.805
Μαυρικιος οντως εχει ψυχρα αυτη την περιοδο, εμας δεν μας σταματησε απο το να κολυμπησουμε αλλα δεν ειναι και το κλασικο σκηνικο για καλοκαιρινες διακοπες.
Επισης, λογω του οτι τον Ιουλιο εκει εχουν χειμωνα, εκτος απο την ψυχρα, νυχτωνει και πολυ νωρις περιοριζοντας τις δραστηριοτητες που μπορεις να κανει μεχρι τις 5-6 το αργοτερο.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.113
Μηνύματα
880.786
Μέλη
38.839
Νεότερο μέλος
mgian

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom