Ιταλία Μιλάνο - Αξιοθέατα, Διαμονή, Μετακινήσεις, Φαγητό

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Άλλα για άλλα της Παρασκευής το γάλα...

Μιλάμε για φοβερές ταξιδιωτικές εμπειρίες... βρε θηρίο με εντυπωσίασες!! Μα να σε πιάσει βροχή στη Μαλεκόν και εκεί που κάνεις φασόν σαφάρι στην Ταϋλάνδη να ρίχνει παπάδες!! Τι τυχερή που ήσουν!! Ζηλεύω!!

Βέβαια το ότι στην Μαλεκόν πάντα όταν βρέχει καταιγίδα τα κύματα φτάνουν μέχρι τα σπίτια και στη ζούγκλα δεν είναι και το πιο απίθανο να ξεσπάσει τροπική μπόρα είναι λεπτομέρειες... προσωπικά την Μαλεκόν την έχω δει δεκάδες φορές με κύματα που σκεπάζουν αυτοκίνητα και μπόρα στη ζούγκλα έχω τύχει τουλάχιστον δύο φορές... δεν πλασάρω όμως ως εμπειρίες ζωής απλά πράγματα που συμβαίνουν κατά κόρον σε αυτές τις χώρες... χαλάρωσε λοιπόν και πάμε ξανά από την αρχή... το να ταξιδεύεις εκτός εποχής κάπου δεν είναι ταξιδιωτική εμπειρία, αλλά ταξιδιωτική βλακεία... άλλο είναι να σε πιάσει μια καταιγίδα στην Αβάνα και άλλο να βρέχει από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μην μπορείς να βγεις από το σπίτι... το πρώτο έχει πλάκα το δεύτερο είναι κατάρα... γκέγκε ταξιδιώτισα της περιπέτειας και της εμπειρίας?
 

RED ROSE

Member
Μηνύματα
31
Likes
7
Επόμενο Ταξίδι
Περιμενω την στιγμη για
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Νομίζω πως δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζι σου!αλλωστε η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να απαντώ σε κάτι τύπους αγένεις θ σαν εσενα!τα απωθημένα σου αλλού!οχι στο φόρουμ!
Οι ταξιδιωτικές μου εμπειρία για εμένα ειναι πολύτιμες!
Απο οτι κατάλαβα προφανώς έχεις ταξιδέψει πολυ αλλα απο ευγένεια υστερεις....
 

getxowoman

Member
Μηνύματα
2.207
Likes
1.289
Αν θελετε να τα πειτε υπαρχουν και τα προσωπικα μηνυματα. Συνεχιζουμε στο θεμα.
 

vickokka

Member
Μηνύματα
1.235
Likes
1.931
Ταξίδι-Όνειρο
παντου
Συγνώμη που επεμβαίνω παλι , αλλα η λίμνη του Κομο και η γυρω περιοχή δεν έχουν high Kai low season δεν είναι Κυκλαδες,και σίγουρα οι Έλληνες δεν πανε εκει για μπάνιο όπως οι Γερμανοί και οι Ιταλοί όταν δεν πανε αλλου διακοπές!!
για τους Έλληνες είναι όμορφα μέρη και για όλες τις εποχές, και με ήλιο και με συννεφιά και με ψιλοβροχο μια χαρα είναι!!! Δεν παμε εκει για ηλιοθεραπεία ούτε για να στριμωχνομαστε στην ακτή στο Μπελατζιο για ένα παγωτό στην ουρα!!μια εκδρομή είπε να παει ο Μιτσος και ρωτάει αν θα βρει να κοιμηθεί και να φάει, δεν είπε ότι θέλει πολυκοσμία και φασαρία....
Εγω αυτο πιστεύω παντως εχω παει στην περιοχή και χειμώνα και άνοιξη μια χαρα ηταν,αλλα και Αύγουστο και έριχνε καρεκλοποδαρα,τι να κάνουμε ο καιρός ετσι είναι!!!
 

Lia26

Member
Μηνύματα
23
Likes
0
Καλημέρα!!!!:lol:
Οι προσπάθειες μου να μαζέψω ένα ευσεβές ποσό για Νέα Υόρκη,απέβησαν άκαρπες...αλλά δεν πτοούμαστε!!!!
Κλείσαμε τελικά να πάμε Μιλάνο 22 - 27 Δεκεμβρίου σε πολύ λογική τιμή και βρήκαμε και ξενοδοχειάκι με ακόμα καλύτερη για αυτό που ψάχναμε.:clap:

Ωστόσο,φοβάμαι πως θα σκυλοβαρεθώ τόσες μέρες μόνο Μιλάνο και αναζητώ μικρές μονοήμερες αποδράσεις..δυνατότητα για διανυκτέρευση εκτός Μιλάνου δυστυχώς δεν υπάρχει:(

Ευπρόσδεκτες όποιες εναλλακτικές λύσεις έχετε να μου προτείνετε για τα φετινά Χριστούγεννα καθώς και μερικά δοκιμασμένα εστιατόρια στο Μιλάνο:rolleyes:
 

Traveller

Member
Μηνύματα
3.935
Likes
3.921
Nα πας στο Bergamo... και κοντά και ωραία... λίγο πιο μακριά αλλά εξίσου όμορφα στη Verona...

Για εστιατόριο στο Μιλάνο ρίξε μια ματιά εδώ... εγγύηση...

TravelHippo – Ταξιδιωτικές προσφορές, αεροπορικά εισιτήρια, κρατήσεις ξενοδοχείων, ταξιδιωτικά άρθρα » Ex Mauri γευστικός παράδεισος στο Mιλάνο
 

Lia26

Member
Μηνύματα
23
Likes
0
Σε ευχαριστώ πολύ!!Το είχα στο μυαλό μου το Bergamo και τη Verona αλλά ειδικά για Verona δεν ξέρω αν θα μου φτάσει ο χρόνος ωστε να δω τα βασικά τουλάχιστον..
 

swift96gr

Member
Μηνύματα
188
Likes
42
Επόμενο Ταξίδι
Ότι κάτσει
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη (ξανά)
Θα πρότεινα και εγω Βερόνα. Περίπου 1,5 ωρα με το τρένο και δεν εχει υπερβολικά πολλά πράγματα να δεις που να θες πανω απο μια μέρα.
 

olgamania

Member
Μηνύματα
19
Likes
5
Ταξίδι-Όνειρο
French Polynesia
Τορίνο αξίζει μονομερή;; Πάντως ξέρω ότι απέχει μία ώρα και κάτι με το γρήγορο τρένο..

Sent from my iPhone using Travel stories
 

osfialgia

Member
Μηνύματα
755
Likes
250
Τορίνο αξίζει μονομερή;; Πάντως ξέρω ότι απέχει μία ώρα και κάτι με το γρήγορο τρένο..

Sent from my iPhone using Travel stories
αξιζει γενικα.Τωρα και για μονοημερη καλα ειναι , αλλα δε νομιζω οτι αξιζει. Καλυτερα να προτιμησεις κατι αλλο. Παντως αμα δεν εχετε κατι αλλο να δειτε μπορειτε να πατε
 

Lia26

Member
Μηνύματα
23
Likes
0
Για τη μέρα των Χριστουγέννων ,καμμια καλή ιδέα για φαγητό?δεν εχω πρόβλημα να είναι τσιμπημένο λίγο
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.169
Μηνύματα
882.772
Μέλη
38.882
Νεότερο μέλος
aggelostzava

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom