• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Απρίλιο - Μάιο 2019 !!

Ιταλία Μιλανο και εκδρομες

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγιο Ορος
Τι να σου πω τωρα?Στο Κομο εχω μεινει,δεν πιστευω οτι ειναι μονο για μια μερα.Δεν αρκει.Το Λουγκανο παλι ειναι πολυ ομορφο,αξιζει η διαδρομη με το τραινο και πιστευω οτι προλαβαινεις να κανεις μια καλη βολτα στην πολη αλλα και στη λιμνη.

σαιτας

Member
Νομιζω οτι το αυτοκινητο δεν χρειαζεται, ασε που δεν εχεις να σκεφτεις το παρκαρισμα. Το λουγκανο ειναι μια ωρα με το τραινο απο μιλανο. Περναει και απο την πολη του κομο. Το εισιτηριο ειναι 20 ευρω αν θυμαμαι καλα. βεβαια αγορασμενα την ιδια μερα της αναχωρησης απο τον σταθμο. Το τορινο επισης μια ωρα και το εισιτηριο στα 9 ευρω.
Εμεις ειχαμε μεινει στο grand viskonti palace, αψογο.

mariagl

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αυστραλία
Τι να σου πω τωρα?Στο Κομο εχω μεινει,δεν πιστευω οτι ειναι μονο για μια μερα.Δεν αρκει.Το Λουγκανο παλι ειναι πολυ ομορφο,αξιζει η διαδρομη με το τραινο και πιστευω οτι προλαβαινεις να κανεις μια καλη βολτα στην πολη αλλα και στη λιμνη.
Και εγω θα προτιμήσω μάλλον το Λουγκάνο, θυμασαι κανενα καλο εστιατοριο?

Νομιζω οτι το αυτοκινητο δεν χρειαζεται, ασε που δεν εχεις να σκεφτεις το παρκαρισμα. Το λουγκανο ειναι μια ωρα με το τραινο απο μιλανο. Περναει και απο την πολη του κομο. Το εισιτηριο ειναι 20 ευρω αν θυμαμαι καλα. βεβαια αγορασμενα την ιδια μερα της αναχωρησης απο τον σταθμο. Το τορινο επισης μια ωρα και το εισιτηριο στα 9 ευρω.
Εμεις ειχαμε μεινει στο grand viskonti palace, αψογο.
Η ιδια ερωτηση για το εστιατοριο στο Λουγκανο ισχυει:rolleyes:. Δηλαδη λες να το αφησουμε το αυτοκινητο ε? Ασε που μαζευομαστε πολλοι και μεγαλωνει η παρεα αρα θα χρειαζομασταν 2. To Grand Visconti το ειδα και εγω και το βρισκω σε πολυ καλη τιμη στο otel.com 284 e οι τρεις διανυκτερευσεις. Ειναι κεντρικο?

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ονειρεμένο Ταξίδι
Αγιο Ορος
Δυστυχως δεν θυμαμαι αλλα βριθει εστιατοριων τοσο στον παραλιμνιο δρομο οσο και στις γραφικες του πλατειες.Για μενα ας καθισετε οπου σας κανει κλικ.
Οταν επιστρεψω σπιτι μου θα ανατρεξω σε φωτος μηπως δω κατι που θα μπορουσε να σε βοηθησει:)

σαιτας

Member
Η ιδια ερωτηση για το εστιατοριο στο Λουγκανο ισχυει:rolleyes:. Δηλαδη λες να το αφησουμε το αυτοκινητο ε? Ασε που μαζευομαστε πολλοι και μεγαλωνει η παρεα αρα θα χρειαζομασταν 2. To Grand Visconti το ειδα και εγω και το βρισκω σε πολυ καλη τιμη στο otel.com 284 e οι τρεις διανυκτερευσεις. Ειναι κεντρικο?
Η τιμη ειναι εξαιρετικη. Το ξενοδοχειο ειναι 4 στασεις απο το κεντρο, με το μετρο παρα πολυ κοντα . Το δε πρωινο του απιστευτο, τουλαχιστον 5αστερων. Επισης η περιοχη εχει και ωραια εστιατορια γυρω γυρω. Στο λουγκανο μεσα στα στενα εχει πολλα και καλα εστιατορια.

ThanasisU2

Member
Επόμενο Ταξίδι
Brno
Ονειρεμένο Ταξίδι
RTW
οχι, γιατί είναι μακριά

στο έχουμε πει κι σε άλλο τόπικ

blaky23

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΠΑΤΜΟΣ
Ονειρεμένο Ταξίδι
Νέα Υόρκη - ΠΕΡΟΥ
Τελικά το ταξίδι για Παρίσι έγινε ταξίδι για Μιλάνο. Θα πάμε λοιπόν ένα τριήμερο αρχές Δεκέμβρη. Επειδή για λίμνες δεν είναι κατάλληλη εποχή τι έχετε να προτείνετε για ημερήσια;Εκτός από Μπέργκαμο, τι άλλο; Για την Πάβια τι γνώμη έχετε; Άλλες πόλεις σε απόσταση μέχρι 1,30 - 2 ώρες με το τρένο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.

taver

Member
Ονειρεμένο Ταξίδι
Iles Kerguelen
Τελικά το ταξίδι για Παρίσι έγινε ταξίδι για Μιλάνο. Θα πάμε λοιπόν ένα τριήμερο αρχές Δεκέμβρη. Επειδή για λίμνες δεν είναι κατάλληλη εποχή τι έχετε να προτείνετε για ημερήσια;Εκτός από Μπέργκαμο, τι άλλο; Για την Πάβια τι γνώμη έχετε; Άλλες πόλεις σε απόσταση μέχρι 1,30 - 2 ώρες με το τρένο; Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Τορίνο.

Αλλά 3 ημέρες στο Μιλάνο, αν πηγαίνετε πρώτη φορά, και με δεδομένο ότι θα είναι χειμώνας, θα σας πρότεινα να μείνετε στην πόλη.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.077
Μέλη
38.064
Νεότερο μέλος
Gem_Lam

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom