Φυσικά και μπορείς με τρένο!Αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο και θες να πας μια βόλτα στην λίμνη Κόμο με λεωφορίο ή τρένο από το Μιλάνο, μπορείς?
Γιατί να αστειεύεται?Όταν κάποιος δεν έχει μεταφορικό φυσικά και θα πάει με τρένο και θα πάρει το βαρκάκι να γυρίσει τη λίμνη..Γιατί να αποτρέπουμε κάποιον κανοντάς τον να νομίζει οτι δεν αξίζει να δεί τη λίμνη αν δεν έχει μεταφορικό?Μη τρελαθούμε...Η λίμνη απο μόνη της είναι ένα στολίδι...Θα αστειέυεσαι προφανώς. Με κάνα δυό εξαιρέσεις, ότι αξίζει στη λίμνη είναι χιλιόμετρα μακριά από τρένα και σταθμούς....
ότι είναι μακριά από σταθμό, είναι κοντά σε λεωφορείοΘα αστειέυεσαι προφανώς. Με κάνα δυό εξαιρέσεις, ότι αξίζει στη λίμνη είναι χιλιόμετρα μακριά από τρένα και σταθμούς....
ίσα ίσα που το ΙΧ για βόλτα από Μιλάνο προς Κόμο αντενδείκνυται..Γιατί να αστειεύεται?Όταν κάποιος δεν έχει μεταφορικό φυσικά και θα πάει με τρένο και θα πάρει το βαρκάκι να γυρίσει τη λίμνη..Γιατί να αποτρέπουμε κάποιον κανοντάς τον να νομίζει οτι δεν αξίζει να δεί τη λίμνη αν δεν έχει μεταφορικό?Μη τρελαθούμε...Η λίμνη απο μόνη της είναι ένα στολίδι...
Αν δεν έχεις δικό σου μεταφορικό μέσο και θες να πας μια βόλτα στην λίμνη Κόμο με λεωφορίο ή τρένο από το Μιλάνο, μπορείς?
''Μεσα στο καταχείμωνο τι να πάει να κάνει κάποιος στην λίμνη Σοφία ???Ενώ αν πάει ανοιξη - καλοκαίρι είτε με τρενο είτε με ιχ θα πάθει σοκ απο αυτά που θα δεί !!!!Συμφωνώ με τον Μέγιστο καλύτερα να μείνει κάποιος Μιλάνο η να πάει σε καποια άλλη πόλη πιο κοντινή .
Οι Βαρκούλες είναι εντελώς άλλη υπόθεση, και νομίζω δεν είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο. Τα λεωφορεία τώρα.... ΟΚ, θα μπορούσαν να είναι μια λύση ανάγκης. Αν διαθέτει κανείς πολύ χρόνο, δηλαδή.ότι είναι μακριά από σταθμό, είναι κοντά σε λεωφορείο
ASF Autolinee > Linee e orari > Orario linee in pdf > Rete extraurbana
ή σε βαρκούλα..
Lago di Como - Orario Navigazione Lario
Διαφωνώ κάθετα. Η οδική διαδρομή Lecco-Bellagio-Como είναι μια από τις ομορφότερες της Ευρώπης. Αλλά για να την απολαύσεις, θέλει συνεχείς στάσεις...ίσα ίσα που το ΙΧ για βόλτα από Μιλάνο προς Κόμο αντενδείκνυται..
1. εννοείται όλο το χρόνο.1. Οι Βαρκούλες είναι εντελώς άλλη υπόθεση, και νομίζω δεν είναι διαθέσιμες όλο το χρόνο.
2.Διαφωνώ κάθετα. Η οδική διαδρομή Lecco-Bellagio-Como είναι μια από τις ομορφότερες της Ευρώπης. Αλλά για να την απολαύσεις, θέλει συνεχείς στάσεις...
Η Pavia ειναι μικρη συμπαθητικη πολη, σε αποσταση αναπνοης απο το Μιλανο.Ευχαριστώ για την πρόταση. Το σκεφτήκαμε το Τορίνο αλλά δεν ξέρω αν μπορούμε να το κάνουμε μονοήμερη. Στην Pavia έχει πάει κανείς;
Η σταση Repubblica απεχει τρεις στασεις απο το Duomo, ειναι η κίτρινη γραμμη του μετρό. Εισαι σε αρκετα κεντρικο σημείο. Ειναι κοντα στην εισοδο του Giardini pubblici. Για το ξενοδοχείο δεν ξέρω να σε κατατοπισω. Νομιζω ότι τα δρομολογια του μετρο σταματουν στις 00.15, αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρη.Σειρα μου τωρα!
Κανονισα ταξιδακι 18/11 με 21/11.
Εκλεισα ξενοδοχειο Cervo 3* (219Ε-3 βραδια) 200m απο σταση μετρο Rebublica, περιοχη σταθμου. καποιος που εχει παει αν μπορουσε να με προσανατολισει για αποστασςεις με μεσα μεταφορας απο το σημειο, αν ειναι κοντα απο το κεντρο, κτλ.
Κι αν εχει μεινει και καποιος ας μας πει μια κουβεντα για τι μερος του λογου ειναι.
http://www.hotelcervomilan.com
3ο: ξερεις κανεις το μετρο μεχρι τι ωρα λειτουργει?