Βέλγιο Μπριζ - Βρυξέλλες Καλοκαίρι 2018

travelling523

Member
Μηνύματα
84
Likes
15
Φίλες και φίλοι το ταξίδι μας στις Βρυξέλλες και την Μπριζ ολοκληρώθηκε και θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας τις όμορφες αυτές στιγμές που ζήσαμε σε δύο πραγματικά ξεχωριστά Μέρη που κάθε ένας από μας αξίζει πραγματικά Να τα επισκεφτεί μια φορά στη ζωή του. Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


1 ημέρα


Άφιξη στο αεροδρόμιο Μακεδονίας αργά το απόγευμα. Η Πτήση μας ήταν προγραμματισμένη για τις 8.50 μ.μ. Αρχικά να πούμε ότι το αεροδρόμιο Μακεδονίας έχει αναβαθμιστεί, έχει αλλάξει εντελώς Την διαμόρφωση του. Μπορώ να πω πως τώρα είναι πολύ καλύτερο και θυμίζει πιο ευρωπαϊκό. Φτάσαμε λοιπόν, έχοντας ήδη κάνει το τσεκιν κατευθυνθήκαμε απευθείας για τα boarding gates. Με το που φτάσαμε είδαμε αρκετό κόσμο να περιμένει να επιβιβαστεί στο αεροπλάνο με προορισμό τις Βρυξέλλες. Εμείς είχαμε σκοπό να ταξιδέψουμε στο αεροδρόμιο Σαρλερουά των Βρυξελλών και αργά το βράδυ να πάρουμε το λεωφορείο για να επισκεφτούμε την μπριζ .Βρήκαμε στο ίντερνετ απευθείας δρομολόγιο από το Αεροδρόμιο των Βρυξελλών προς την Μπριζ. Η πτήση μας θα έφτανε περίπου ώρα Βελγίου στις 10.15 μμ. Το λεωφορείο μας για μπριζ ήταν προγραμματισμένο για να φύγει στις 11.50 μμ. Δυστυχώς όμως πληροφορηθήκαμε ότι η πτήση μας είχε καθυστέρηση και φοβηθήκαμε ότι δεν θα προλαβαίναμε το λεωφορείο! Αυτό που μπορούμε να πούμε είναι ότι το αεροπλάνο στις 11.30 ήταν ακόμη στον αέρα. Παρόλα αυτά η περιπέτεια αυτή είχε αίσιο τέλος καθώς προλάβαμε το λεωφορείο για 3 λεπτά ! Συμβουλή λοιπόν Για όσους ταξιδεύουν αργά και θέλουν να πάνε σε άλλη πόλη από εκείνη που ειναι το αεροδρομιο ,καλύτερα να μην επιλέξουν ( αν γίνεται ) βραδινή πτήση για να μην έχουν κανένα πρόβλημα μετέπειτα.

Επιβίβαση στο λεωφορείο για Μπριζ και έχουμε μπροστά μας άλλες 2 h ταξιδιού για να φτάσουμε στον προορισμό μας. Φτάνοντας στην Μπριζ βλέπουμε ένα τελείως διαφορετικό τοπίο, αρχίζει ένα πολύ όμορφο παραμύθι. χαμηλά σπιτάκια πανέμορφες σκεπές , πολύ πράσινο , καθαριότητα και απόλυτη οργάνωση μέσα στην πόλη. Και να φανταστείτε ήμασταν ακόμα εκτός κέντρου ! Η ώρα ήταν 2.15 το βράδυ και φθάσαμε στο ξενοδοχείο μας που βρισκόταν στο σιδηροδρομικό σταθμό της μπριζ ! Εκείνη την ώρα τα λεωφορεία δεν λειτουργούν και ετσι επιλέξαμε ένα ξενοδοχείο που να βρίσκεται εκει κοντά που θα μας άφηναν τα λεωφορεία για να μην περπατάμε μέσα στη νύχτα! Το ξενοδοχείο βολικό αρκετά καλό και αρκετά οικονομικό! Αύριο μας περιμένε μια μεγάλη μέρα !

( η συνέχεια στις επόμενες μέρες )
 

Attachments


Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.108
Μηνύματα
880.517
Μέλη
38.836
Νεότερο μέλος
ipagou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom