gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Υποκλίνομαι ! 

Με συγκινείς και ανταποδίδω τηνΥποκλίνομαι !![]()

Σε ευχαριστώ πολύ! Χαίρομαι που σου αρέσει!Πολύ ωραία ιστορία!
Συμφωνώ σε όλα και επαυξάνω για τις παραλίες και για το φαγητό. Μπορείς να βρεις ότι παραλία επιθυμείς και να φας πάρα πολύ καλά. Για τα δικά μας γευστικά γούστα (γιατί η γεύση είναι εντελώς υποκειμενική) φάγαμε παντού τέλεια κάτι που μάς έκανε μεγάλη εντύπωση για ένα τόσο τουριστικό νησί. Απίστευτη ποιότητα και στη Χώρα και στα χωριάΠιστεύω ότι ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς! Καταγάλανα νερά, παραλιάρες, τέλειο φαγητό, βόλτα στα στενάκια, χωριά, πορτοκαλόπιτες με παγωμένα νεράκια κάτω απ τα πλατάνια στο Φιλώτι
Πολύς κόσμος επιστρέφει ξανά και ξανά (έχω στον περίγυρό μου αρκετούς). Ίσως και να το ξαναέκανα, αν δεν είχα ακόμα αρκετές εκκρεμότητες να καλύψω.Θα ξαναπήγαινα με χαρά.
Φοβερή η Δροσιανή! Πολύ ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Όμορφη! Είχα πλήρη άγνοια για το μνημείο και φυσικά δεν το είδα... Ευτυχώς υπάρχουν και όσοι τα ξέρουν και τα βλέπουν και έτσι έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε και εμείς!Όταν μπήκαμε στο εσωτερικό, ήμασταν εντελώς μόνοι. Αφιερώσαμε πολλή ώρα στην εξερεύνηση του μοναστηριού μέχρι και σε μάντρες σκαρφαλώσαμε για καλύτερες πανοραμικές λήψεις της ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής του.
![]()
και μπλε σχολικές ποδιές με λευκούς γιακάδες (έχω φορέσει τέτοιες ποδιές-θα σέβεστε)

και εγώ τη φόρεσα μόνο στη πρώτη δημοτικού, μετά καταργήθηκε! Πω πω τι μου θύμησες...Και εγώ!Το λάτρεψα το Φιλότι,
Οχι μονο μου θυμιζεις τα μερη που πηγα κι εγω, αλλα εχουμε τραβηξει και την ιδια φωτογραφια, πιο ιδια δε γινεται! Αυτη που ειναι η εκκλησια στο καστρο και πλαισιωνεται αριστερά από έναν πέτρινο τοίχο και δεξιά από έναν ασβεστωμενο.

Αυτό είναι το πρόβλημα με τις μηχανές. Θυμάμαι στον Βολακα της Τήνου που "ικετευα" κυριολεκτικά τον συντροφό μου για ένα καλάθι και με κοίταζε λες κι ήμουν ούφο!![]()
Πολύ διαφορετική εκκλησία και εξωτερικά και εσωτερικά! Χαίρομαι πολύ που μέσα από αυτήν την ιστορία γνώρισες αυτό το ιδιαίτερο και ιστορικό μνημείο.Φοβερή η Δροσιανή! Πολύ ιδιαίτερη αρχιτεκτονική. Όμορφη! Είχα πλήρη άγνοια για το μνημείο και φυσικά δεν το είδα... Ευτυχώς υπάρχουν και όσοι τα ξέρουν και τα βλέπουν και έτσι έχουμε την ευκαιρία να τα δούμε και εμείς!![]()
Εσύ είσαι ακόμη πιτσιρίκακαι εγώ τη φόρεσα μόνο στη πρώτη δημοτικού, μετά καταργήθηκε! Πω πω τι μου θύμησες...
Εγώ τη φόρεσα λίγα χρόνια παραπάνω Πολύ όμορφο χωριό! Μαζί με την Απείρανθο αποτελούν όντως τα στολίδια του νησιού! Χαίρομαι ειλικρινά που ξυπνάω όμορφες αναμνήσεις!Και εγώ!Είναι ένα απο τα στολίδια της Νάξου!!! Τι ωραίες εικόνες μου θύμησες
![]()