Νέα Λειτουργία - Ειδοποιήσεις

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Μία μεγάλη αλλαγή που σίγουρα είδατε κάποιοι είναι η δυνατότητα ειδοποιήσεων (push notifications) για κινητά. Μπαίνοντας στο φόρουμ με το λογαριασμό σας, θα δείτε στο κάτω μέρος ένα μήνυμα που σας ζητάει την άδεια για να ενεργοποιήσει τις ειδοποιήσεις. Μόλις ολοκληρώσετε αυτή τη διαδικασία, τότε για κάθε alert που παίρνετε μέσα στο φόρουμ, παίρνετε και τις αντίστοιχες ειδοποιήσεις στο κινητό σας. :)

Να σημειώσω εδώ μόνο ότι τα push notifications δε λειτουργούν σε iOS based browsers και αυτό δεν έχει να κάνει με μας, γιατί χρησιμοποιούμε τεχνολογία που είναι industry standard - έχει να κάνει με την επιμονή της apple να μην ενεργοποιεί την υποστήριξη για τη συγκεκριμένη τεχνολογία, κάτι που έχει δημιουργήσει γενικώς πρόβλημα σε πολλές εφαρμογές στο internet.

Μπορείτε να ενεργοποιήσετε/απενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις και από το λογαριασμό σας, κάνοντας κλικ στο όνομά σας πάνω δεξιά και πατώντας "επεξεργασία επιλογών"

Με αυτόν τον τρόπο δε θα χρειάζεται να μπαίνετε καν στο φόρουμ για να δείτε αν έχετε κάποια ειδοποίηση μιας και θα σας έρχονται απευθείας στο κινητό σας. :clap:
 

fotast

Member
Μηνύματα
9.373
Likes
14.279
Για να γίνεται αυτό απλά θα κάνουμε είσοδο από κινητό;Δεν χρειάζεται να κατεβάσουμε κάποια εφαρμογή στο κινητό;
 

Defkalion

Administrator
Μηνύματα
11.400
Likes
17.206
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Ναι, απλά θα μπεις από κινητό, καμία εφαρμογή δε χρειάζεται.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.181
Μηνύματα
883.120
Μέλη
38.891
Νεότερο μέλος
CrisPan

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom