Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
ιδιαιτερη εντυπωση μου προκαλει που εκοψαν εντελως το βερολινο..μαλλον τους εκανε μεγαλη ζημια η ευκολη ενω και ντυσελντοφ και στουτγκαρδη εκτελουνται και τα 2 πλεον μεσω θεσαλλονικης κατι που νομιζω ισχυε μεχρι προσφατα μονο για την πτηση προς στουτγκαρδη.
 

toumpiotis

Member
Μηνύματα
892
Likes
649
Ταξίδι-Όνειρο
LENSOIS MARAHENSES

hydronetta

Member
Μηνύματα
4.151
Likes
14.441
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
όπου δεν έχω πάει
Άμα βγάλει και μια καλή προσφορά επ'ευκαιρία των εγκαινίων...
 

paefstra

Member
Μηνύματα
13.005
Likes
40.907
Λιγάκι δύσκολες οι ώρες που πετάει. Ουσιαστικά πρέπει να διανυκτερεύσεις στο αεροδρόμιο, και πηγαίνοντας και επιστρέφοντας. Βέβαια εξοικονομείς από τα έξοδα ξενοδοχείου.
 

GeorgeD

Member
Μηνύματα
240
Likes
44
ιδιαιτερη εντυπωση μου προκαλει που εκοψαν εντελως το βερολινο..μαλλον τους εκανε μεγαλη ζημια η ευκολη ενω και ντυσελντοφ και στουτγκαρδη εκτελουνται και τα 2 πλεον μεσω θεσαλλονικης κατι που νομιζω ισχυε μεχρι προσφατα μονο για την πτηση προς στουτγκαρδη
Προφανώς και τους έχει κάνει μεγάλη ζημιά η Easyjet στο συγκεκριμένο δρομολόγιο. Και από Θεσσαλονίκη άλλωστε στο ίδιο δρομολόγιο κυριαρχεί η Easyjet και δεν νομίζω κανένας άλλος να θέλει να "μπει στο παιχνίδι".
 

ThailanderC

Member
Μηνύματα
24
Likes
7
Μιας που έγραψες για Κωνσταντινούπολη να ρωτήσω κι εγώ με τη σειρά μου πού βρίσκονται τα φθηνά εισιτήρια που διαβάζω κατά καιρούς για Κωνσταντινούπολη. Όπου και να έχω ψάξει κάτω από 200κάτι δεν υπάρχει τίποτα. Είναι και η Turkish Air για την οποία μου είπε ένας φίλος ότι βγάζει με 120 ευρώ...αλλά έψαξα και δεν βρήκα κάτι τέτοιο...τον ρώτησα και μου είπε ότι πρέπει να πετύχεις την σωστή στιγμή...καμιά άλλη συμβουλή?
 

panosast

Member
Μηνύματα
320
Likes
34
συχνα παιζουν καλες τιμες για την πολη και απο την αιγαιου και την ολυμπιακη απλα ειναι να τις πετυχεις και να σε εξυπηρετουν κιολας δεν τις βρισκεις καθε μερα...θελει υπομονη και ψαξιμο!
 

panpan

Member
Μηνύματα
6.873
Likes
26.674
Τελικα η πτηση Αθηνα-Μαδριτη-Αθηνα επανηλθε στο συστημα κρατησεων της
εταιριας,αλλα πλεον αλλαξε η συχνοτητα απο καθημερινο δρομολογιο
σε 4 την εβδομαδα.
 

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.168
Μηνύματα
882.757
Μέλη
38.881
Νεότερο μέλος
Pavlosvalia

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom