Aegean Airlines Νέα κ Πληροφορίες για Aegean

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
Χθες ταξιδεψα πρωτη φορα business class με ετζηαν, επειδή εγινα σιλβερ και ειχα δικαιωμα να κανω upgrade. Με ενημερωσαν στην πυλη οτι δεχτηκαν το upgrade, ολα καλα μεχρι εδώ.

Επειδή είχα κάνει αίτημα για βετζετεριαν γευμα οταν εκλεισα την πτηση, ηρθε η υπαλληλος και μου ειπε οτι παρολο που καθομαι σε business θα πρεπει να φαω το γευμα της economy γιατι δεν εχουν βετζε στη business. Εν τελει και τα δυο της business ηταν βετζε, απλα μπερδευτηκε με το βιγκαν.

Οταν εφτασε η σειρα μου για φαγητο, μe ξαναρωτησε αν ειμαι σιγουρη οτι δε θελω αυτο της economy, παρολο που ειχαμε ηδη ξεκαθαρισει οτι και οι δυο επιλογες ηταν κατι που μπορω να φαω. Αφού επεμεινα οτι θελω το γευμα της business, μου εδωσε ενα μιξ δικο της, με το αλμυρο και το γιαουρτακι οντως της business και το γλυκό (συν ενα δευτερο αλμυρό) να ειναι της economy. Ελεος πια απ την τσεπη της το βαζε; Μες στα νευρα ημουν

Ppetran

Member
Χθες ταξιδεψα πρωτη φορα business class με ετζηαν, επειδή εγινα σιλβερ και ειχα δικαιωμα να κανω upgrade. Με ενημερωσαν στην πυλη οτι δεχτηκαν το upgrade, ολα καλα μεχρι εδώ.

Επειδή είχα κάνει αίτημα για βετζετεριαν γευμα οταν εκλεισα την πτηση, ηρθε η υπαλληλος και μου ειπε οτι παρολο που καθομαι σε business θα πρεπει να φαω το γευμα της economy γιατι δεν εχουν βετζε στη business. Εν τελει και τα δυο της business ηταν βετζε, απλα μπερδευτηκε με το βιγκαν.

Οταν εφτασε η σειρα μου για φαγητο, μe ξαναρωτησε αν ειμαι σιγουρη οτι δε θελω αυτο της economy, παρολο που ειχαμε ηδη ξεκαθαρισει οτι και οι δυο επιλογες ηταν κατι που μπορω να φαω. Αφού επεμεινα οτι θελω το γευμα της business, μου εδωσε ενα μιξ δικο της, με το αλμυρο και το γιαουρτακι οντως της business και το γλυκό (συν ενα δευτερο αλμυρό) να ειναι της economy. Ελεος πια απ την τσεπη της το βαζε; Μες στα νευρα ημουν
Κάνε μια επιστολή ωραία και Πέστα. Εμένα ενώ είχαν αποδεκτή την αναβάθμιση όταν πήγα δεν την είχαν στο σύστημα. Μετά τον χαμό που έγινε ξαφνικά βρέθηκε θέση. Τι να πεις ….

dimtze

Member
Επόμενο Ταξίδι
Φιλιππίνες
Ταξίδι-Όνειρο
Patagonia !!!
IMG_0287.jpg

Ταξιδέψτε σε Ελλάδα και εξωτερικό με έως -30%!
Με έκπτωση έως 30% στις πτήσεις μας, η μόνη ερώτηση είναι… Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Είτε ετοιμάζεστε για μια ανοιξιάτικη απόδραση είτε ανυπομονείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές, το επόμενο ταξίδι σας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

Κρατήσεις έως 21/04/2026
Πτήσεις μεταξύ 05/05/2026 – 22/10/2026

gioannis13

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου πετάει αεροπλάνο...
Ταξίδι-Όνειρο
Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
View attachment 532942
Ταξιδέψτε σε Ελλάδα και εξωτερικό με έως -30%!
Με έκπτωση έως 30% στις πτήσεις μας, η μόνη ερώτηση είναι… Ποιος θα είναι ο επόμενος προορισμός σας;

Είτε ετοιμάζεστε για μια ανοιξιάτικη απόδραση είτε ανυπομονείτε για τις καλοκαιρινές διακοπές, το επόμενο ταξίδι σας σε Ελλάδα και εξωτερικό είναι πιο κοντά απ’ όσο φαντάζεστε.

Κρατήσεις έως 21/04/2026
Πτήσεις μεταξύ 05/05/2026 – 22/10/2026
Τιμές... Άτιμες.....για προύχοντες..... αναμένουμε στις οθόνες κάτι πιο ελκυστικό.

mikrh tsopana

Member
Συγγραφέας
Επόμενο Ταξίδι
Ελλάδα-Παλέρμο-Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
θα το αποφασίσω αύριο
εχει δει κανεις να εχουν αυξηθει οντως? γιατι εχω την εντυπωση οτι οι τιμες παραμενουν ιδιες
Για Ισπανία, 8 πτησεις 7 μερες πριν, αυξήθηκε κατα 170 ευρώ!

adiaforos

Member
Συγγραφέας
Η AEGEAN ενισχύει τη συνδεσιμότητα Ελλάδας - Ισλανδίας μέσω στρατηγικής συνεργασίας για πτήσεις κοινού κωδικού με την Icelandair.
https://el.about.aegeanair.com/medi...07.122894327.1780936935-1276955055.1780936934

Κι εγώ που ήλπιζα να ξεκινήσει πτήσεις δις την εβδομάδα... Δεν γράφει και τίποτα για διαθεσιμότητα award εισιτηρίων.

mariath

Member
Επόμενο Ταξίδι
Napule
Ταξίδι-Όνειρο
Όλη η Νότια Αμερική
Υπάρχει διαθέσιμο κουπόνι Next 20 ευρώ για πτήση μέχρι 30/6. Αν κάποιος το χρειάζεται ας στείλει πμ.

EDIT: Το κουπόνι δόθηκε.

Last edited:

paefstra

Member
Συγγραφέας
Απο σημερα ακυρωσεις εισιτηριων χωρις χαρατσι 23 ευρω. Πριν λιγο το δοκιμασα, ακυρωσα κρατηση με μιλια και εδωσε ολους τους φορους πισω.
Επιτελους ο ανταγωνισμος με Sky express που δεν ειχε ποτε χαρατσι λειτουργησε.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
35.223
Μέλη
40.252
Νεότερο μέλος
βασια2121

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα